Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,185

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

buralpdi' Alıntı:
bugün sahurdan sonra erikli danişment orman kampındayız bayramı orada geçireceğiz, selamlar

daha sonra kamp alanı hakkında izlenimlerini paylaşırmısın levent abi.

hayırlı yolculuklar levent ve hakan abi bayramınız kutlu olsun şimdiden.

aslanahmet' Alıntı:
Yarın sabah yola çıkıyoruz. İstikamet Efes, Selçuk. Ardından Gümüldür. Duruma göre Kuşadası'na da geçebiliriz.

Gümüldür.Kamp alanı konusunda biraz sıkıntılı ,ancak hipo kamp önerilebilir,iyi tatiller şimdiden.

sevgili dostlar,bir süredir Antalya'dayım,akşamları konyaaltını seviyorum. buralarda olan varsa görüşelim isterim.takipteyim sıkılırsam kaçacağım.bu arada herkese iyi tatiller,sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum.0533 364 53 57

Merhaba herkese iyi bayramlar. Biz gecen hafta yoola ciktik. Once kaz dagllarinda Akaleos Campingdeydik. Muhtesem derenin 360 varan derinliginde agaclarin suya degmis tatli suyunda keyif yaptik. Sonra Ayvalikta vakit gecirdik. Aralarda kaldik. Simdi Cundada Ada Campingdeyiz.
Ada Campingde tuvaletler yapilmis. Bir derlenmis toplanmis. Dostlarimizi gorduk. Hafif esintili. Bekleriz.

Bu karavana bir karavan daha eklendi Cavid hocam sabah İlhan hocam nerdesin diye aradi,bulustuk şimdi Ocaklar Selcuk kampingteyiz yarinda Akcay ,bir ihtimal Cunda da yiz.İnsel çok güzel sevindim senin adına . İlhan hocam Direk Cunda ya ben de ertesi gün Cunda ya gelebilirim.

Yani buraya mi geleceksiniz? Sizi gorebilecek miyiz? Kampingde kalmasaniz bile muhakkak gelin ziyarete bizi, bir kahvemizi biramizi icin. Cok seviniriz. Telefonlasalim.

Evet İnsel bir terslik olmazsa bu aksam İlhan hocam kesin orada ,amcamı ikna edebilirsem bende oradayim. Gelirsek görüşürüz haber veririm.

insel' Alıntı:
Merhaba herkese iyi bayramlar. Biz gecen hafta yoola ciktik. Once kaz dagllarinda Akaleos Campingdeydik. Muhtesem derenin 360 varan derinliginde agaclarin suya degmis tatli suyunda keyif yaptik. Sonra Ayvalikta vakit gecirdik. Aralarda kaldik. Simdi Cundada Ada Campingdeyiz.
Ada Campingde tuvaletler yapilmis. Bir derlenmis toplanmis. Dostlarimizi gorduk. Hafif esintili. Bekleriz.
İnsel bey iyi tatiller,Ada kamp fiat durumunda bir değişim varmı ?

Bütün karavancı dostların bayramını kutlarım.

Bayram öncesi çıktığım gezime, Gökova Akyaka ile başladım ve Marmaris çevresinde devam ediyor. (Orhaniye,Selimiye,Bozburun ve Datçayı gezdikten sonra , bu gece itibarıyla Datça/Palamur bükündeyim.

Yarın Datçadan feribotla Bodrum ve sonrasında bakalım güzergah neresi olacak.

Selimiyeden ve bugün itibarıyla Datça/Palamutbükünden bir kaç kare...

Karavanla selimiye kuşbakışı.jpg

Selimiye.jpg

Palamut bükü2.jpg

Palamut bükü 1.jpg

erdenbay' Alıntı:
Bütün karavancı dostların bayramını kutlarım.

Bayram öncesi çıktığım gezime, Gökova Akyaka ile başladım ve Marmaris çevresinde devam ediyor. (Orhaniye,Selimiye,Bozburun ve Datçayı gezdikten sonra , bu gece itibarıyla Datça/Palamur bükündeyim.

Yarın Datçadan feribotla Bodrum ve sonrasında bakalım güzergah neresi olacak.

Selimiyeden ve bugün itibarıyla Datça/Palamutbükünden bir kaç kare...

öncelikle Gezenbilir üyelerinin Ramazan bayramını Kutlarım Erden bey resimler çok güzel cıkmış ellerinize sağlık sizlere hayırlı geziler nasipse yarın bende bir haftalık geziye cıkıyorum bakalım rotamız neresi olacak

selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR