Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,070
Ynt: Kim Nerede?

Selçuk abi teşekkürler,evet bizim koşturmaca bayağı yoğundu Halil abi şahit oldu bir kısmına inanın çok isterdim görüşmeyi ama olsun birgün burada bir program yaparız inşallah.

Gökhan kardeş teşekkürler hoşbulduk.

İlhan abi çok teşekkürler hoşbulduk yenge hanımada geçmiş olsun.

Levent abi çok teşekkürler.

Levent Güngür abi sizede teşekkürler..

Etiketler

selsun' Alıntı:
Yusuf hoş geldin,
Almanya'da buluşamadık. Sen Düsseldorfta iken ben Köln'de idim.
Nevar ki benim vaktim olmadıgından halilo11 arkadaşımızla dahi buluşamadım.

Başka bir zaman görüşebiliriz umarım.

Selamlar,

Selçuk SÜNETCİ

Selçuk abi hoşgeldin telefonunu bekledim ama işin yoğundur diye bende aramadım kusura bakma inşallah bir başka zamana

halilo11' Alıntı:
hoşgeldin Yusuf kardaş inşallah iyi gecmişdir yolculuğun

Hoş bulduk Halil abi teşekkürler yolculuğumuz iyi geçti,şükür bir sıkıntı olmadı sunucu arkadaş işi gereği ucak ile dönünce tek başıma kaldım şöför olarak Almanyadan buraya,çizdiğimiz güzergah fena değildi araçda Wolksvagen Carevelle olunca yolculuk keyifli oldu,Sırbistan Nis'den sonra Bulgaristan yolları biraz zorladı bakımsız ve çokca yer gidiş geliş tek şerit birde buna 40-50- ve 60 hız limiti eklenince yol bitmez oldu adım başı radar koymuşlar sanırım Bulgarlar bütceyi tarfik cezalarına endekslemişler kalkınma için.ama şükür para kaptırmadık gidiş yönünde bir kere gece durdurdular vinette sordular bizde yoktu en yakın shell istasyonundan alabilirsiniz dediler ama cezası 250-300 euro dediler bizde basın-tv olduğumuzu söyledik ardından para çıkardım adam panikledi komşi yok para dedi ;D ilerideki benzinlikten alabilirsiniz dedi ve serbest bıraktı yoksa kaz gibi yolacaklardı ;D 26 günlük seyehatimizde onlarca kapı ve gümrükten sorunsuz geçtik en sonunda zorlandığımız kapı Kapıkule giriş oldu 4 ayrı noktada arama evrak kontrol ve bekleme oldu ha şu da var o ülkelerin kapıları ile kıyasladığımızda bizim memlekete giriş gerçekten görsel olarak kendini kanıtlıyor kalite daha ilk noktada anlaşıyor,öğle kapılar geçtikki tek oda ve dışarıda sandalye koyup işlem yapan elemanlar vardı.
İşimizi kolaylaştıran en iyi unsurlardan biride arkadaşın I phone 4 telefonuna yüklettiği navigasyon oldu geçtiğimiz tüm ülkelerdeki adreslere nokta atığı yaptı programın ismi naviga

yaybek' Alıntı:
Hoş bulduk Halil abi teşekkürler yolculuğumuz iyi geçti,şükür bir sıkıntı olmadı sunucu arkadaş işi gereği ucak ile dönünce tek başıma kaldım şöför olarak Almanyadan buraya,çizdiğimiz güzergah fena değildi araçda Wolksvagen Carevelle olunca yolculuk keyifli oldu,Sırbistan Nis'den sonra Bulgaristan yolları biraz zorladı bakımsız ve çokca yer gidiş geliş tek şerit birde buna 40-50- ve 60 hız limiti eklenince yol bitmez oldu adım başı radar koymuşlar sanırım Bulgarlar bütceyi tarfik cezalarına endekslemişler kalkınma için.ama şükür para kaptırmadık gidiş yönünde bir kere gece durdurdular vinette sordular bizde yoktu en yakın shell istasyonundan alabilirsiniz dediler ama cezası 250-300 euro dediler bizde basın-tv olduğumuzu söyledik ardından para çıkardım adam panikledi komşi yok para dedi ;D ilerideki benzinlikten alabilirsiniz dedi ve serbest bıraktı yoksa kaz gibi yolacaklardı ;D 26 günlük seyehatimizde onlarca kapı ve gümrükten sorunsuz geçtik en sonunda zorlandığımız kapı Kapıkule giriş oldu 4 ayrı noktada arama evrak kontrol ve bekleme oldu ha şu da var o ülkelerin kapıları ile kıyasladığımızda bizim memlekete giriş gerçekten görsel olarak kendini kanıtlıyor kalite daha ilk noktada anlaşıyor,öğle kapılar geçtikki tek oda ve dışarıda sandalye koyup işlem yapan elemanlar vardı.
İşimizi kolaylaştıran en iyi unsurlardan biride arkadaşın I phone 4 telefonuna yüklettiği navigasyon oldu geçtiğimiz tüm ülkelerdeki adreslere nokta atığı yaptı programın ismi naviga

ben 1989 den beri Türkiyeye arabayla geliyorum corba ve bahşişparasını çok verdim vermessen hemen cek kenara komşi diyorlardı bizde 5 yuro - 10 yuro veriyorduk hele Bulgar hiç yolunu duzeltemedi birde aurupalı olacaklar hepsinin birgün boğazlarına dizilecek mark ve yurolar

halilo11' Alıntı:
Selçuk abi hoşgeldin telefonunu bekledim ama işin yoğundur diye bende aramadım kusura bakma inşallah bir başka zamana

Kusur benim, zaman ayarlayamadım, hem sizi hem kendimi heveslendirdim.
Başka bir sefere umarım görüşebiliriz.
Selamlar,

Selçuk Sünetci

Bir terslik olmazsa arife günü kabaca bu rotayı gezmek için çıkıyorum,o bölgelerde olanlarla,herhangi bir koyda görüşmek üzere.
Rotanın başlangıcı konusunda Akçay da ki kuzenlerimle haberleştikten sonra karar vereceğim,amcam aradı kolay kolay salmaya niyeti yok gözüküyor,Şu anlık İlhan ve Erden hocamın yaptığı geziden etkilendiğim için Erdek Ocaklar başlamayı düşünüyorum.
Niyetim Marmaris yarım adasında bitirmek oraya geçmişi yad etmek adına daha çok vakit ayırmak istiyorum,duruma göre Datça belki,İzmir in hiç bir yerine uğramaya niyetim yok,Foça ya arkadaşım olduğu için oda belki ,Şirince yi de eşime göstermek için uğrayacağım, dönüş yolunda uğrayabilirsem Salda gölü de olacak.Arada ki detay yerlere o an karar vereceğim.Gezen bilir ,plan yapmak aslında biraz boş,seyreden bilir kuzey rüzgarı estimi duramam (çikolata).

[attachment=1]

rota.JPG

mayıstosböce' Alıntı:
Bir terslik olmazsa arife günü kabaca bu rotayı gezmek için çıkıyorum,o bölgelerde olanlarla,herhangi bir koyda görüşmek üzere.
Rotanın başlangıcı konusunda Akçay da ki kuzenlerimle haberleştikten sonra karar vereceğim,amcam aradı kolay kolay salmaya niyeti yok gözüküyor,Şu anlık İlhan ve Erden hocamın yaptığı geziden etkilendiğim için Erdek Ocaklar başlamayı düşünüyorum.
Niyetim Marmaris yarım adasında bitirmek oraya geçmişi yad etmek adına daha çok vakit ayırmak istiyorum,duruma göre Datça belki,İzmir in hiç bir yerine uğramaya niyetim yok,Foça ya arkadaşım olduğu için oda belki ,Şirince yi de eşime göstermek için uğrayacağım, dönüş yolunda uğrayabilirsem Salda gölü de olacak.Arada ki detay yerlere o an karar vereceğim.Gezen bilir ,plan yapmak aslında biraz boş,seyreden bilir kuzey rüzgarı estimi duramam (çikolata).

Planını bozmaz ise, Gökova da Ören veya Akbük veya her ikisini de tavsiye ederim Bülent Beyim, benim gezide aklımda kalan yerlerdir.

Akbük gerçekden görülüp kalınması gereken bir yer...
Sahil yolundan akbük koyunun görünüşü ve akbüke giden sahil yolu (Mazı, Çökertme, Akbük, Ören, Gökova sahil yolu)

Gokova AKBUK.jpg

Akbuk sahil yolu.jpg

Arkadaşlar sağolun listeye ekledim,Akbük e gitmedim görülesi yer olduğu ortada zaten bu kadar meşhur olmasının nedeni de belli,aslında gönlüm bu kıyı gezisinde değil açıkçası,defalarca gezdiğim yerler,tabi ki keyifle gezeceğim ama Rosinha ile ilk uzun gezimi daha farklı yerlere yapmak isterdim ,bu gezi eşimin de daha çok seveceği bir gezi olsun istedim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri