Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,486
Ynt: Kim Nerede?

Güneydoğu gezisine başlamış bulunuyoruz.
Dün akşam üzeri Gaziantep'e ulaştık.
[attachment=1]

IMG_6398.jpg

Etiketler

Erdeğe gelip Ayvalık-Foça güzergahı düşünürken, tembellik edip Kapıdağ yarımadasını gezmeye başladık...

Dünden beri Ocaklardayız Celal abiler, Aslanahmet (Hakan) ve biz...

İnanılmaz güzel bir ortam sessiz deniz enfes görüntü...

Kağıt oyunları langırt ile klasik yazlıkçı modundayız resmen...

Bugün esti Gönene gidip kaplıcalara daldık...

Şu an mangal keyfindeyiz...

Akşama sıkı langırt partisi olacak...

Tekerleri dönen gezen tüm dostlara Kapıdağ yarımadasından sevgiler...

Hepinizin Kurban bayramı kutlu olsun...

Sayın Haldun (Taiga) bey, tatilinizin bu denli güzel geçmesine çok sevindim. Langırt,kağıt oyunları hele hele şu andaki mangal keyfi ohhh ne alaaa... Afiyet olsunnn... Saygılarımla..

Şeref Güçlü

Ural ailesi Çeşme de...
Ilıca
Altınkum
Alaçatı civarı tahaf edildi
sırada Mordoğan - seferihisar - urla ve Foça var...

taiga' Alıntı:
Dünden beri Ocaklardayız Celal abiler, Aslanahmet (Hakan) ve biz...

İnanılmaz güzel bir ortam sessiz deniz enfes görüntü...

Ocaklar, çok güzel bir belde; halkı da çok çağdaştır bu arada belirtmiş olayım, size de yarasın...

nejat ural' Alıntı:
Ural ailesi Çeşme de...
Ilıca
Altınkum
Alaçatı civarı tahaf edildi
sırada Mordoğan - seferihisar - urla ve Foça var...

İyi dinlenceler ve geziler Nejat Bey; Karaburun yarımadasını tümüyle sahilden dolaşmanızı salık veririm, çok güzel Rumlardan kalma köyler göreceksiniz. Mordoğan, Karaburun, Küçükbahçe, Ildırı Ve Alaçatı diye bir geçek çok güzel olur; bunu tersten de yapabilirsiniz.

fsirin' Alıntı:
Ne güzel herkes biryerlere gitmiş. :smiley:

Gidemeyenler de var... :'(
Antep'te "İmam Çağdaş"a uğramazsanız yazık olur ha!...Bu lezzet durağını, Türklerden çok, yabancılar biliyor...

Cavid Sezen

Çöl Kartalı' Alıntı:
Çölkartalı olarak bu bayram sürecinde (9 gün) Antalya ve civarında olacağız. Yolunuz oralardan geçerse Ford İndigo'yu mutlaka görürsünüz. Pastırma yazının keyfini çıkarmak, biraz yanmak ve kış için D vitamini depolamak, güzel insanlarla tanışmak ve sohbet etmek, denize girmek ve döndüğümüzde resimlerimizi paylaşmak için Cumartesi hareket ediyoruz.

Evet, 19/11/2010 Antalya konyaaltı plajları geçerken gözucu ile farkettiğimiz karavanı görüntülemek için indiğimde içerden gelen ışığı görünce kapıyı tıklatıp tanışma imkanını yakaladık. Kısıtlı zaman nedeniyle dinleyemediğimiz anılarınızı paylaşmanızı bekliyor olacağız sayın çöl kartalı.

CIMG2083.jpg

Güzel bir Erdek, Ocaklar, Kapıdağı yarımadası ve Gönen gezisi oldu. Müsait bir zamanda fotoğrafları paylaşırım.

Kapadokyada idik. Dun gece donduk. Toplam 2000 km yaptik. Yolda olmak cok guzeldi. Fotograflar burada.
http://www.facebook.com/album.php?aid=248754&id=622643923&l=8e39992af4

bende insel ile kapadokyadaydım, öncesinde trilye, sonrasında beypazarı, nallıhan , sünnet gölü yaptım... benim fotolarda aşağıdaki linkde...

http://www.facebook.com/album.php?aid=254717&id=521958397&l=ed74747daf

http://www.facebook.com/album.php?aid=254799&id=521958397&l=95e1a73d13

http://www.facebook.com/album.php?aid=254824&id=521958397&l=4f09970dd2

not: yukarıdaki linklere üye olmayanlarda ulaşabilir....

enverdede' Alıntı:
;D ;D ;D -sünnet g..ü yaptım..- ;D ;D ;D nasıl yapılıyoki? ;) Ömer bey tuşlar karıştı herhalde...
hocam hemde vurma yüzümüze düzelttim...kusura bakmayın. klavyem sürçmüş...umarım gurupdan uzaklaştırma nedeni olmaz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR