Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,265
Ynt: Kim Nerede?

seyyah-34' Alıntı:
Enver dedem, dedeciğim çok şükür sağlık haberlerinizi aldık ve sevindik.Herşey gönlünüce olsun.
Hisarönünde 4 metrede vuramadığım,ıskaladığım 3 kiloluk Kefal aklıma geldi bir an; ama en yakın (seneye gibi) bir zamanda seni oralarda yakalamak isterim.
Ekim başında bir düğün için istanbula dönmek zorundayım,yoksa sizi burada beklerdim :smiley: Tatile çıkarken TV,gazete,Pc almama prensibini notebook'umu getirterek bozmak zorunda kaldım,o sebeptendi bu uzun ayrılık herşey herkesin gönlünce olsun diyor iyidileklerin için teşekkür ediyorum.

Etiketler

fsirin' Alıntı:
Şu an Datça'da Kargı koyundayım.
göl gibi koy'un tadını çıkartın o zaman,Bozburun güzergahına dönerseniz Hisarönü evcan kampa en azından bir kahvemizi içmeye beklerim.Ay sonuna kadar buradayım kısmetse

enverdede' Alıntı:
göl gibi koy'un tadını çıkartın o zaman,Bozburun güzergahına dönerseniz Hisarönü evcan kampa en azından bir kahvemizi içmeye beklerim.Ay sonuna kadar buradayım kısmetse
Pazar günü dönüşe başlayacağız. Dönmeden de Hisarönü tarafına da geçmeyi düşünüyorum. Uğramayı çok isterim. Fırsat olursa mutlaka uğrarım.

fsirin' Alıntı:
Pazar günü dönüşe başlayacağız. Dönmeden de Hisarönü tarafına da geçmeyi düşünüyorum. Uğramayı çok isterim. Fırsat olursa mutlaka uğrarım.
dönüş yolunda fırsat yaratıp kaldığımız evcan kampta bizi ziyaret etmek inceliğini gösteren sayın ferhat ve nermin şirin çifti ile tanışmış olmak,münasebetsiz bir arı yüzünden kısa süren sohbet çok güzeldi açımızdan .Tatil dönüş yolunun güzel geçmesi dileğimiz.

Ben döndüm, artık işimin başındayım. :'(

orsaalabanda' Alıntı:
Bilirim acısını... Hisarönü'ne uğrayıp da sokulmadan geri dönen az herhalde ;D

Alerjisi olanlar dikkat!!!
Halbuki o arının akrabalarından onlarcasını denizde boğulmaktan kurtarmıştım. :mad:
Neyse bu sayede Enver Bey'den arı sokmasının nasıl tedavi edileceğinin inceliklerini de uygulamalı olarak öğrendik. :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Bilirim acısını... Hisarönü'ne uğrayıp da sokulmadan geri dönen az herhalde ;D

Alerjisi olanlar dikkat!!!
Balı direk kaynağından almanın riski :smiley: Şaka bir yana kamp müdavimlerinde(bilhassa fransız konuklarda)emme enjektörü,çeşitli merhemler,şişmeyi ve acıyı azaltan haplar mevcut herkes birini arı soksun diye bekliyor :smiley:

fsirin' Alıntı:
Ben döndüm, artık işimin başındayım. :'(
Halbuki o arının akrabalarından onlarcasını denizde boğulmaktan kurtarmıştım. :mad:
Neyse bu sayede Enver Bey'den arı sokmasının nasıl tedavi edileceğinin inceliklerini de uygulamalı olarak öğrendik. :smiley:
Ferhat bey üzülmeyin önümüz kış, arı sokması romatizmal ağrılara iyi gelirmiş! Bu inançla bizim buralarda ihtiyarlar sonbaharda özellikle bal arılarına kendilerini soktururlar :D :D :D
Bu kış rahat edersiniz :D :D :D

Enverdede ve eşiyle sohbet ederken arının biri Nermin'i ayak parmağından soktu. Bal arısı belli, iğnesi de soktuğu yerde duruyordu. İğneyi cımbızla çıkardık, amonyak sürdük. Sonra da bir merhem sürdük.

drares' Alıntı:
Ferhat bey üzülmeyin önümüz kış, arı sokması romatizmal ağrılara iyi gelirmiş! Bu inançla bizim buralarda ihtiyarlar sonbaharda özellikle bal arılarına kendilerini soktururlar :D :D :D
Bu kış rahat edersiniz :D :D :D
Biz de genellikle elektrik çarpması için aynı seyi şöylüyoruz. ;)

Nermin'i bir defasında da kahvaltı yaparken yaban arısı dudağından sokmuştu. Reçelli ekmeği ağzına götürürken üzerine konmuş, Nermin de doğrudan ağzına götürmüş. ;D
Yüzü gözüne kadar şişti hastanede acil tedavi yaptılar 4-5 saatte düzeldi. Dilinden veya Boğazından soksaydı durum herhalde çok daha ciddi olurdu.

Arılar tarafından sokulanlara acil şifalar diliyoruz.. Geçmiş olsun..

Biz de Gökova'da sonbahar güneşi ve denizin tadını çıkarıyoruz..
Var mı, biz de varız, diyen?...

Ülker&Yavuz

Eve döneli, bir saat oldu.. Ara yollar, kasaba-köy yolları ve çok kötü dağ yollarının çokça yer aldığı geçeğimiz, biraz yordu bizi...

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Eve döneli, bir saat oldu.. Ara yollar, kasaba-köy yolları ve çok kötü dağ yollarının çokça yer aldığı geçeğimiz, biraz yordu bizi...

Cavid Sezen
Nasıl Taşkısığı gölü de eskiden anımsadığınız gibimiydi?
Size iyi dinlenmeler. :smiley:

yaybek' Alıntı:
Cavid abi hoşgeldiniz evinize.

Sağol Yusuf.

fsirin' Alıntı:
Nasıl Taşkısığı gölü de eskiden anımsadığınız gibimiydi?
Size iyi dinlenmeler. :smiley:

34 yılda epeyce değişim olmuş; hele o doğal gaz çevrim santrali... :( Kışla, çok değişmiş; neredeyse tanıyamayacaktım.. :D

derindeniz1' Alıntı:
Cavit Hocam, umarım geziniz güzel geçmiştir.

Gezi sözünü duyduğum an, hasta bile olsam düzelirim.. Herşey, güzeldi.. :smiley:

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR