Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,281
Ynt: Kim Nerede?

Bizim felsefemiz de;

'' Soğan-ekmek yiyelim... Ama sokakta yiyelim..''

Ülker&Yavuz

Etiketler

Severim soğan ekmeği, beni de alın yanınıza.Karavan kullanmayı da öğrenirim bu arada.

Selamlar, sevgiler, gönlünüzce güzel geziler.

gezmen' Alıntı:
Eve döneli, bir saat oldu.. Ara yollar, kasaba-köy yolları ve çok kötü dağ yollarının çokça yer aldığı geçeğimiz, biraz yordu bizi...

Cavid Sezen
Gezerken iyi oluyoda,Eve dönüşlerdeki yorgunluk :smiley:

Karavansızdım ama yine paylaşayım dedim :smiley:))
Mersin, Kızkalesi , Narlıkuyu...

http://www.facebook.com/album.php?aid=228447&id=521958397&l=9c9a0178e9

(üye olmayanların da göreceği link)

Kamp karavan sever dostlar, bayramda nerede olacaksınız? Bu mevsimde gidilebilecek bir kamping varmı? Önerilerinizi bekliyorum. 9 gün tatilim var :smiley: belki bir kampingde değerlendirebilirim.

aslanahmet' Alıntı:
Kamp karavan sever dostlar, bayramda nerede olacaksınız? Bu mevsimde gidilebilecek bir kamping varmı? Önerilerinizi bekliyorum. 9 gün tatilim var :smiley: belki bir kampingde değerlendirebilirim.

Üstad,

Konuyu aşağıdaki topite tartışmaya çalışıyoruz...
Benim tekerler büyük ihtimalle egeye doğru dönecek...
Uyarsa birlikte plan yaparız belki...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63722

aslanahmet' Alıntı:

Ben şu an itibarı ile Antalyada'yım,Bayram süresince Kaş camping'de olacağım,bu mevsimde denize gireyim,kamp yapayım,erken kararan hava yüzünden canım sıkılmasın akşam activiteden uzak kalmayayım diyorsanız.Bekleriz,sanaldaki tanışıklığımızı yüz,yüzeye değiştirmek imkanını buluruz.

enverdede' Alıntı:
Ben şu an itibarı ile Antalyada'yım,Bayram süresince Kaş camping'de olacağım,bu mevsimde denize gireyim,kamp yapayım,erken kararan hava yüzünden canım sıkılmasın akşam activiteden uzak kalmayayım diyorsanız.Bekleriz,sanaldaki tanışıklığımızı yüz,yüzeye değiştirmek imkanını buluruz.

Bu Kaş campingin fotoğrafları ve detaylı tanıtımı olan bir topik var mı? Tel nosu veya web sitesi gibi bilgileri de var ise, verebilirseniz iyi olur aslında.

aslanahmet' Alıntı:
Bu Kaş campingin fotoğrafları ve detaylı tanıtımı olan bir topik var mı? Tel nosu veya web sitesi gibi bilgileri de var ise, verebilirseniz iyi olur aslında.

Hakan bey, emanet bir bilgisayardan yapabileceğim bu kadar,bir başka topikten izlediğim kadarıyla demre 'yi düşünüyorsunuz oralarda olup kaş kampı es geçmeyin derim .Ben size bir telefon numarası vereyim 0242836 10 56 Sedat beyle görüşebilir google kanalıyla kampın sayfasına ulaşabilirsiniz.[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

kaş.jpg

kaş1.jpg

untitled.jpg

enverdede' Alıntı:
Hakan bey, emanet bir bilgisayardan yapabileceğim bu kadar,bir başka topikten izlediğim kadarıyla demre 'yi düşünüyorsunuz oralarda olup kaş kampı es geçmeyin derim ben http://www.facebook.com/photo.php?fbid=358807291117&set=a.151269661117.116772.599596117 .Ben size bir telefon numarası vereyim 0242836 10 56 Sedat beyle görüşebilir google kanalıyla kampın sayfasına ulaşabilirsiniz.

Demredeki kampingi okuduyduk internetten, gidenler memnun diye rotayı oraya çevirdik...
Kaş kamping de olur başka yerde,yeter ki huzurlu keyifli sakin bir ortamda dostlarla olalım...
Fotoları görebildim mesajda...
Yeni mi çekildi bu kareler yani kasım ayında hava öyle mi oralarda... :eek:
Bu arada kapanan forumda kaş kampingle ilgili bir topik linki aşağıda...

http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2458

taiga' Alıntı:
Demredeki kampingi okuduyduk internetten, gidenler memnun diye rotayı oraya çevirdik...
Kaş kamping de olur başka yerde,yeter ki huzurlu keyifli sakin bir ortamda dostlarla olalım...
Fotoları görebildim mesajda...
Yeni mi çekildi bu kareler yani kasım ayında hava öyle mi oralarda... :eek:
Bu arada kapanan forumda kaş kampingle ilgili bir topik linki aşağıda...

http://www.kampkaravan.org/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2458
Haldun bey,bu kareler geçen yıl ekim başında çekildi ancak kasım sonuda denize girmişliğim var burada,eski topiğide inceledim fiatlar konusunda haklı arkadaşlar ancak kaş son yıllarda rağbet gören bir yer olduğundan pansiyonlarıda pahalı bir yer, Benim burayı tercih nedenim bu kısa günler de erken kararan ve serinleyen hava nedeniyle karavan içinde kapanma yerine,kamp alanına çok yakın şehir merkezinin alternatifler sunması .Şu an itibarı ile antalya'da hava güzel ve ben11 kasım Adresanda denize girme programı yaptım .Bu günkü gebiz su uçtu şelalesisnde hava durumu.[attachment=4][attachment=5]

CIMG1800.jpg

CIMG1793.jpg

CIMG1813.jpg

CIMG1788.jpg

CIMG1805.jpg

Çölkartalı olarak bu bayram sürecinde (9 gün) Antalya ve civarında olacağız. Yolunuz oralardan geçerse Ford İndigo'yu mutlaka görürsünüz. Pastırma yazının keyfini çıkarmak, biraz yanmak ve kış için D vitamini depolamak, güzel insanlarla tanışmak ve sohbet etmek, denize girmek ve döndüğümüzde resimlerimizi paylaşmak için Cumartesi hareket ediyoruz.

Enverdede resim ve bilgiler için teşekkürler. Ben Haldun'a uyacağım. O nereye giderse ben de oraya :smiley: Haldun dostum senden haber bekliyorum.

Çöl Kartalı' Alıntı:
Çölkartalı olarak bu bayram sürecinde (9 gün) Antalya ve civarında olacağız. Yolunuz oralardan geçerse Ford İndigo'yu mutlaka görürsünüz. Pastırma yazının keyfini çıkarmak, biraz yanmak ve kış için D vitamini depolamak, güzel insanlarla tanışmak ve sohbet etmek, denize girmek ve döndüğümüzde resimlerimizi paylaşmak için Cumartesi hareket ediyoruz.
[/uote]

Ben siftahı yaptım.12/11/2010.Adresan 15/11/2010 itibarı ile Kaş kampta olacağım.Kısmetse.[attachment=1][attachment=2]

CIMG1886.jpg

CIMG1890.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri