Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,338
Ynt: Kim Nerede?

osak' Alıntı:
hocam hemde vurma yüzümüze düzelttim...kusura bakmayın. klavyem sürçmüş...umarım gurupdan uzaklaştırma nedeni olmaz :smiley:

Hocam ,bunu yüze vurma değilde ,espirili uyarı kabul ederseniz sevindirirsiniz beni.Hatta ben mesajı silersem düzeldiğine göre ikimizden başka bilen olmaz. BU arada face albümlerini paylaşımını nasıl sağlıyorsunuz ,özelden yardımcı olurmusunuz.

Etiketler

Bu hafta sonu (19-20 mart) Alaçam köyü yada Ericek göletine gitmeyi düşünüyorum...

Bursadan (yada diğer yörelerden) gelecek arkadaşlar varsa haberleşelim...

taiga' Alıntı:
Bu hafta sonu (19-20 mart) Alaçam köyü yada Ericek göletine gitmeyi düşünüyorum...

Bursadan (yada diğer yörelerden) gelecek arkadaşlar varsa haberleşelim...

Müdür, Tırnova olayına dönmesin yine?.. Kılavuzu karga olanın... ;D

orsaalabanda' Alıntı:
Müdür, Tırnova olayına dönmesin yine?.. Kılavuzu karga olanın... ;D

Yüksek ihtimalle dönebilir... :D
Bakalım sondaj yapıyorum, detayları yazarım...
Aslında bu astronomi tayfası bir Tırnova hamlesi patlatsa ne güzel olur... (müziksiz elbet :D )

Not: Alaçam la görüştüm, Nisan sonu hatta mayıs gibi gelseniz daha keyif alırsınız dediler... Şu an köye yol açık ama köy çevresindeki güzel mekanlara ulaşım zor...

Not2: Tırnova çıkarmasını 30 Nisan gibi düşünür Gökbilim tayfası...

Yarın (19 Mart Cumartesi) saat 13:00 gibi Maltepe sahilindeyim. Daha önceki buluşmaların olduğu cepte. Çay demleyeceğim. Yanında börek ve kek var :smiley: Tüm dostlarla görüşmek dileği ile...

Benim araca fiber su tankı yapıldığından henüz teslim alamadım...
O yüzden hafta sonu karavan programım iptal...
Gönül elbet dostlarla Maltepe de börek-çay partisine katılmak ister ama...

taiga' Alıntı:
Gönül elbet dostlarla Maltepe de börek-çay partisine katılmak ister ama...

Haldun mesafeler uzak ama gönüller bir. İnşallah önümüzdeki yaz pek çok kampta birlikte olacağız.

dagciark28' Alıntı:
Bitiş saati kaç ? . O saat te halen çalışıyor oluyorum.

Katılabilecek birkaç arkadaşın da işlerinden dolayı geç katılacağını bildirmesi sebebiyle gidiş saatimi 2 saat geriye attım. Saat 15:00 gibi Maltepe sahilinde olacağım. Herhalde akşamın ilerleyen saatlerine kadar kalırız. Akşam cepten arayabilirsin.

aslanahmet' Alıntı:
Yarın (19 Mart Cumartesi) saat 13:00 gibi Maltepe sahilindeyim. Daha önceki buluşmaların olduğu cepte. Çay demleyeceğim. Yanında börek ve kek var :smiley: Tüm dostlarla görüşmek dileği ile...
Hakan karavanın açılışını mı yapıyorsun? iyi eğlenceler dilerim :smiley: :smiley: :smiley:

Bu gün (6.4.2011) şiddetli poyraz nedeni ile evde pineklerken kapımız çaldı.Sürpriizzz.Gezenbilirden tanıdığımız Ülker hanım ve Yavuz bey(egeli) karşımızda.2011 yaz gezisine Kuzey Egeden başlamışlar,sağolsunlar bize de uğradılar.Ne kadar memnun olduk anlatamayız.Evde biraz sohbet ve çaydan sonra karavanlar incelendi ve kısa bir çevre turu için Gömeç'in 800 yıllık çınar ağacını görmeye gittik.Henüz yapraklanmamış ama gene de güzeldi.Teşekkürler Ülker hanım ve Yavuz bey. :smiley:

gömeç 1.jpg

gömeç 2.jpg

gömeç 3.jpg

En keyifli durumdur benim için sevdiğim birilerinin böylesi süprizleri.iyi gezmeler.

Bu yıl gezilerine erken başlayan Egeli çifti, karavancı dostlarla güzel bir buluşma gerçekleştirmişler...Yolları açık, mutlu ve heyecanlı bir sezon dilerim.

Egeli çiftinden beklediğim hamle geldi. Ben de bir süredir sessiz kaldıklarından"gene nerelere gittiler bakiiim?" gibilerinden düşünüyordum :D :D :D
Demek ki yakında bizlere yine güzel gezi yazıları izletecekler ;)
Sami abiyi de bu sene pek istekli gördüm, yakında O da bir bahar hamlesi yapabilir mi acaba?
Her iki çiftin de buluşmadan aldıkları tad yüzlerinden okunuyor, ne diyelim darısı başımıza :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR