Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 558,339

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

An itibari ile İnsel , Levent (buralpdi) ve ben Şile'de sahil kenarında konuşlandık. Karavanlarımızı U şeklinde yerleştirip ortaya masamızı kurduk. Levent'in demlediği çayı içmekle güne başladık. Akşam Gökhan Bey'de bize katılacak. İsteyen bizlere katılabilir.

Dün gece saat 21 de Vehbi42 aradı, hocam kaçalım mı Gölyazıya dedi...

Aslında hesabımız ctesi sabah gitmekti...

Verdik telefonları içişleri bakanlarına...

Onlar aralarında konuşup, bize "evet gidiyoruz" dediler...

1 saat sonra İzmir yolunda buluşma kararından sonra hemen hazırlanıp yola çıktık...

Bu arada Bursadaki tayfayı aramaya başladım, hani belki gelen olur diye...

İlhan abi gece 11 gibi işini ayarlayıp, aynen o da gece yarısı ulaştı ortama...

Kendisine, "gelirken bulabilirsen tahta falan getiriver" dediğimizden, teneke de ateş de yakabildik saat 01 sırasında... :D

Bizim oğlanın ödev, dershane olayından erken dönüp az önce eve girdik, oradakiler şu an mangal olayına girmek üzereydiler...

Accuweather feci yanılttı :mad: ,hafta başından yağış görünürdü, oysa pırıl pırıldı ortam...

Şile'de de hava günlük güneşlik. Şu an kolktuklarımızda güneşleniyoruz. İyi ki hava durumu raporlarına kanmamışız.

Son anda bir aksama olmazsa, çarşamba akşam yola çıkıyorum.
Birinci gece çıkış saatime göre, Yalova ya da Gölyazı'da konaklarız.
Hedefimiz Kazdağları. Daha önce gittiğimiz, milli park alanı dışındaki alana gitmeyi düşünüyorum.
Guguk kuşu bu aralar şarkısını söylüyordur. :smiley:
Katılmak isteyen olursa bekleriz. :smiley:

fsirin' Alıntı:
Son anda bir aksama olmazsa, çarşamba akşam yola çıkıyorum.
Birinci gece çıkış saatime göre, Yalova ya da Gölyazı'da konaklarız.
Hedefimiz Kazdağları. Daha önce gittiğimiz, milli park alanı dışındaki alana gitmeyi düşünüyorum.
Guguk kuşu bu aralar şarkısını söylüyordur. :smiley:
Katılmak isteyen olursa bekleriz. :smiley:

Bir aksilik olmazsa çarşamba öğlen yola çıkıyorum Ferhat...
O akşam Burhaniye-Örendeyiz...
Akabinde Yeşilyurta kadar usul usul gideceğiz pazar gününe kadar... (Hasanboğuldu, Sütüven, Pınarbaşı, Başdeğirmen, Zeus altarı, Tahtakuşlar vb)
Paslaşırız telefonla...

Bizde sizleri bekliyor olacağız.

IMG_3850_800x600.JPG

Güzel yazışmalar, haberleşmeler bunlar.

Ah ahhhhhhhhhh... Zaman uymuyor ki ben de yazayım, yola çıkıyorum diye...

taiga' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa çarşamba öğlen yola çıkıyorum Ferhat...
O akşam Burhaniye-Örendeyiz...
Akabinde Yeşilyurta kadar usul usul gideceğiz pazar gününe kadar... (Hasanboğuldu, Sütüven, Pınarbaşı, Başdeğirmen, Zeus altarı, Tahtakuşlar vb)
Paslaşırız telefonla...
berkcantp' Alıntı:
Bizde sizleri bekliyor olacağız.
Programlar çakıştı demektir. :smiley:
Güzel bir gezi olacak. Telefonlaşırız. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR