aslanahmet
Zirve
Ynt: Kim Nerede?
Hoş geldiniz.
fsirin' Alıntı:Dün gece geç saatlerde döndük.
Hoş geldiniz.
fsirin' Alıntı:Dün gece geç saatlerde döndük.
Şimdilik bu kısa bir deneme gezisiydi. 2000km'yi biraz geçtik. Selanik'den de ileriye gitmedik. Araca yapacağımız modifiyeleri ve ufak tefek ilaveleri belirledik. Gezide en büyük sorun tentede çıktı. Gezinin ortasında aniden fırtına kuvvetinde rüzgar çıkınca tentenin arka kısmı karavandan ayrıldı. Dübeller yerinden çıktı. Tenteyi arka taraftan mobilyalara gerdirerek sorunsuz olarak geziyi tamamladım. Şimdi tentenin sabitlenmesi işi de var. :toffy' Alıntı:? Okyanus havası ?
Hoşgeldiniz.
a.yilmaz' Alıntı:Bu gün öğleden sonra Geyikli iskelesinin solundaki koyda Yavuz abi ve Ülker abla ile tanışma şerefine nail oldum.
aslanahmet' Alıntı:toffy Sarayburnu'nda
Adil hocam, oralar da olacaktı.cengiz kaya' Alıntı:Antalya ve civardaki Arkadaşlar,
10/09/2013 Salı dan itibaren 2 geceliğine Cennet koyu/Çamyuva Kemer-Antalya dayız.
Gelen olursa seviniriz.
Yeni karavan yaptıran Harun Aydın Arkadaşımız Katılıyor...
Bu arada Kral'ımla bir resmim.
racoed' Alıntı:Birkaç ay öncesi ''Antalya'daki karavancılar'' nerelerdesiniz demiştim,ses veren dostlar oldu ama uzaklardaydılar, biraraya gelememiştik.katılamasamda iyi bir başlangıç olur diye düşünüyorum. kamp ve tatilinizin mutlu geçmesi dileğiyle, selamlar.