Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,057
Ynt: Kim Nerede?

Bu arada kamp dışı konaklama alanı olarak, aşağıdaki fotoğrafta görünen yerden yolun sonuna doğru devam edildiğinde (Yanartaş İstikametine) top sahasına gelmeden Deniz Pansiyonun önü oldukça uygundur. Geniş gölgeliğe sahip ağaçlar vardır. Deniz Pansiyonun sahibi Mehmet Bey'den elektrik ve su için yardım alınabilir. Kalabalıktan da uzakta olursunuz...

Etiketler

Beyazsaray; Bugün Asos'da devamında Sokakağzı, Babakale Ezine üzerinden Ayazmaya gidecek. Bölgedeki karvancı arkadaşlar var ise sıcacık bir çay molasına bekleriz. 543 801 8589
Esen kalın. Ali YILMAZ

a.yilmaz' Alıntı:
Beyazsaray; Bugün Asos'da devamında Sokakağzı, Babakale Ezine üzerinden Ayazmaya gidecek. Bölgedeki karvancı arkadaşlar var ise sıcacık bir çay molasına bekleriz. 543 801 8589
Esen kalın. Ali YILMAZ
Dün Kadırga koyundaydık,çayı alacağa yazdık...güzel geziler..

Asprovalta'da 3 Turk karavan kamptayiz. Koray Tezcan ve Derya Kirgoz esleri ve karavanlariyla Polonya Rallysinden donuyorlar. Biz de buradan Halkidiki'ye gececegiz.

Fotoda ekliyorum

1377331628926.jpg

20130824_112125_????? ????????.jpg

20130824_112107_????? ????????.jpg

20130824_112047_????? ????????.jpg

20130824_112029_????? ????????.jpg

fsirin' Alıntı:
Asprovalta'da 3 Turk karavan kamptayiz. Koray Tezcan ve Derya Kirgoz esleri ve karavanlariyla Polonya Rallysinden donuyorlar. Biz de buradan Halkidiki'ye gececegiz.

Fotoda ekliyorum
Ferhat...Karavan kendiliğinden buldu o yeri değilmi :D Tam Hüseyin beyin konakladığı yer,suya tuvalete yakın :D :D İyi eğlenceler.....

fsirin' Alıntı:
Fotoda ekliyorum

Asprovalta da bazen yola dizildik onlarca karavan..

Yunanistan - 2010 217.jpg

Ekli dosyalar

• Asprovalta da karavanlar-2011.jpg
    Asprovalta da karavanlar-2011.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 176

Su anda halkidikinin 1.yarimadasi olan Atos da yolun bittigi yer
Ouranoupoli de sahilde bir banka oturmus hem denizi ve yildizlari seyrediyoruz. Takildigimiz yerde tecrubeli mavi karavanimiza soruyoruz o bizi gezdiriyor , dogru noktalari buluyor.

Ouranapoli'ye fazla takılmamalı...Her taraf papaz dolu..Neme lazııımm ;D

Ekli dosyalar

• Ouranapoli 2011.jpg
    Ouranapoli 2011.jpg
    117.7 KB · Görüntüleme: 181

Keyifli geziler diliyorum.....
Hüseyin Bey öndeki karavan sizinkimi? Sabırsızlıkla yeni karavanınızın fotolarını bekliyoruz....
Kalın sağlıcakla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR