Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,184

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

carpediem69' Alıntı:
Keyifli geziler diliyorum.....
Hüseyin Bey öndeki karavan sizinkimi? Sabırsızlıkla yeni karavanınızın fotolarını bekliyoruz....
Kalın sağlıcakla

Bu yılki Yunanistan gezimizi yeni karavanımız ile yaptık ama henüz fotoğraflar makinada...
Böylesine pat küt saplamalar dışında üç yıldır gezi anıları yazmadığım için fotoğraflar da haliyle yayınlanamadı..
Ama bir seferinde mutlaka çıkacak...Kaçınılmaz.. :eek:

RÜZGAR' Alıntı:
Bu yılki Yunanistan gezimizi yeni karavanımız ile yaptık ama henüz fotoğraflar makinada...
Böylesine pat küt saplamalar dışında üç yıldır gezi anıları yazmadığım için fotoğraflar da haliyle yayınlanamadı..
Ama bir seferinde mutlaka çıkacak...Kaçınılmaz.. :eek:
Biz de Ruzgar'dan gezi anilarini ozledik. Merakla bekliyoruz.
Bu arada Sithonia yarimadasinin en guneybatisinda koyun dibinda cok guzel bir yer kesfettik. Bir aksam duralim dedik simdi ikinci gecemiz. :smiley:

bu haftasonu üç gün tatil olunca,
saroz uzunkum'a gitmeye karar verdik,
Gökhan,Hakan ve ben bu akşam yola çıkıyoruz,
düşünenler değerlendirebilir

Mayis ayindan beri Avrupa yollarinda yaptigimiz km.lerin hesabini bende unuttum.Bu seneki gibi sicaklar 50 senelik M.Karavancilik hayatimizda olmadi.3 hafta kaldigimiz Macaristan'dan eskiden yola cikinca 3 gunda canim Turkiye'miz
de olurduk,fakat bu sicaklardan, adete yol yapamaz olduk.Evvelden gundu 500/600 km. giden bizler,bu sene bu rakkamin yarisina razi olduk.Neyse 3 hafta evvel Istanbula geldik,tabii ki diger 2 yil kaldigimiz,Yenikapi M.Karavan parkina geldik,bir de ne gorelim,canim park yikilmis,buda Fatih belediyesinin bir oyunu,ilerideki Fener yani parkina girdik ve 3 gun kaldigimiz canim Istanbulumuzu terk ederk dogru,Bolu/Abant tabiat parkina kapagi attik,serin ve firtinali sahane park alani,elekt.ve su bol.2 hafta kaldik geceligi 15 Tl.Sonra ver elini Ankara,yol ustune Mogan golu kenari sahane bir Motel ve arkasi guzel Kamp.Yerimizi aldik sonra otel terasi guzel bir izgara ve raki.Gece de rahat uyuyup ertesi gunu yola devam,geldik Konyaya Karatayda belediye Istanbul ve diger sehirlere ornek olacak oyle bir M.Karavan parki yapmiski,gormeniz lazim,hemde beles(Bedava) 3 gun kaldik icinde bu sene dus dahi vardi,Konyayi iyice gizip Mevlana muzesi ve yeni Mevlane Kultur merkezine gittik,birde meshur Tandir kebabi yedik,dun Konyadan yola cikarak sahane bir yolculuktan sonra Mut uzeri Tasucu/Silifkeye Yilmaz ustanin kampina Akcakila geldik,havalar guzel ve hatta sicak,pazertesine kadar buradayiz,sonra istikamet Anamur/Pullu kamp,selamlar.

IMG_4077.JPG

Ercüment üstadım,
Gezi anılarınızı her zamanki gibi izliyorum.İstanbul sürprizlerle dolu anlaşılan.. :mad:
Bu sıcaklarda "Abant da 15 gün" iyi fikirmiş ..

Benim yeni karavanım da (sizinki gibi) Ford transit ve kafa Avrupa,orijinal.Haliyle biraz enli oldu karavan.Rahatlığına çok rahat ama yan aynalar yetişmiyor.
Orijinal aynaları "long" ama acaba "extra long" kollu yan ayna oralarda varmı ? Bir adres bulunabilirmi? (Sizinki extra long mu ?)

Gezinizin devamının da güzel geçmesini dilerim, Selamlar,

Sayin Berkcantop,tesekkurler;Sayin Ruzgar Kardes,Benim Ford transitin aynalari orjinal Ford mamulati,buradaki fordlarda da aynilari var gibime geliyor,yolda bir ford gorursem yaninda durup karsilastiracagim,size malumat veririm,benim aynalar ile bir problemim yok,benim M.Karavan 240 cm. genis,hic problemsiz arkayi goruyorum.Silifke Akcakil kampta gunumuzu geciriyoruz
havalar cok sicak,fakat onumuz deniz,yarin yola cikip Anamur/Pullu kampa gitmek istiyoruz,herkeze iyi gunler ve yolde olanlara yol acikligi temennisi ile,slml.

IMG_4121.JPG

3 gun kaldigimiz sahane ve temiz Akcakil kamping;de,bilhassa izgarali ve rakili aksam yemekleri unutulacak gibi degildi,Yilmaz Bey kardesim tekrar tekrar tesekkurler.Pazartesi sabahi iyi bir kahvaltidan sonra kamptan ayrildik,acelesi olmayanlar icin Anamur'a kadar olan deniz manzarali,yalniz fazla virajli yollardan,canimizin istedigi yerde mola vererek ve denize girerek siga siga 122 km sonra Anamur'a geldik.Sehir merkezindeki dukkanlardan ve Migrosdan nevalelerimizi alarak Pullu kampa vasil olduk,kampa bu sene 2 hafta erken geldigimizden yarisi dolu.Neyse biz eski yerimizi bulup yerleseren deniz sefasina basladik.Havalar gunduz sicak 33/34 derece olmasina ragmen aksam ustu ve sonralari ve geceleri serin oluyor,uyumasi cok guzel.Bugun de internete baglaninca biraz yazayim dedim,baska havadisim kalmad
i hosca kaliniz.slml.

Bu sonbaharda sarı yaz olursa ben de çoktandır gidemediğim Akçakıl da sezonu kapatırım diye düşünüyorum.
Malum ülkemizde denizi en son biten yerlerdendir Akçakıl..

Benim yan ayna bağlandığı yerden aynanın bitimine kadar 32 cm. geliyor. Karavan 225 ve 32 cm. ve orijinal üzerindeki ayna yetersiz geliyor. 3-4 santim daha uzun olsa iyi olurdu. Sizin karavan 240 ve şikayetiniz yoksa belki de Brüstner o ölçüdeki karavana extra long kollu ayna alıp takmıştır diye düşünüyorum.Türkiyede daha uzun kollu ayna imal edilmiyor.Belki yurt dışında vardır ve ithal etmeye çalışırım.

Tatilinizin devamında sağlık ve mutluluk dileklerimle,

Hüseyin ağbi yedpa da ford parçası satan arkadaşlara baktım en uzun senin de dediğin gibi 32cm,
eğer uzun ayna varsa,
yedekparça ingiltere den geliyor,
aynalar oradaki ebay türü alışveriş sitelerinden bulunabilir,
selamlar

Hep karada olacak değiliz ya. Sevgili karavanımızdan ayrılıp botun güvertesinde uyumak ve Akdeniz'in derin mavisinde yelken hışırtıları arasında müzik yapmak, bu yılın sürprizlerinden biri oldu :smiley:

017.JPG

020.JPG

027.JPG

033.JPG

088.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR