Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 556,987

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Apdullah bey uzungöle bir gece dayanabildim.Bayramdan sonrasını düşünemiyorum.Gece müzik sesi bir yerden,(müzik derseniz) helikopter bir iniyor hertaraf tozduman. ATV ler motorlar bisikletler ne ararsan var. Tüm itibar dini bütün kardeşlerimize. Memleketlerinde yapamadıklarını burada gönül rahatlığı ile yapıyorlar.Onlar ne isterse uzungöl ona göre şekilleniyor.Yazıktır o inşaatlara.Yer gök inşaat.
Ayder de aynı hertaraf inşaat.Ancak yukarı yaylalara çıkılınca biraz daha sakin.

DSCN2007.JPG

DSCN2010.JPG

DSCN1817.JPG

DSCN1811.JPG

DSCN1771.JPG

seyyah54' Alıntı:
Apdullah bey uzungöle bir gece dayanabildim.Bayramdan sonrasını düşünemiyorum.Gece müzik sesi bir yerden,(müzik derseniz) helikopter bir iniyor hertaraf tozduman. ATV ler motorlar bisikletler ne ararsan var. Tüm itibar dini bütün kardeşlerimize. Memleketlerinde yapamadıklarını burada gönül rahatlığı ile yapıyorlar.Onlar ne isterse uzungöl ona göre şekilleniyor.Yazıktır o inşaatlara.Yer gök inşaat.
Ayder de aynı hertaraf inşaat.Ancak yukarı yaylalara çıkılınca biraz daha sakin.
Doğa harikası Uzungöl ancak bu kadar mahvedilebilir. Her yer beton. Ayder'in de betonlaştığını duyduğuma üzüldüm. Uzungöl'e bir giden bir daha gitmiyor. Betonlaşmanın 10-15 yıl sonra getirdiği bilinen son. Güneyde ve Ege'de çok örnekleri var. Belediyecilik "beton lobisi"ne bulaşmışsa parsayı alıyor ama çevre mahvoluyor.
Eğer oralardaysanız, Uzungöl'ün üstünde Sultan Murat yaylasını tavsiye ederim. Bakirdir... Umarım :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Cavid Abi'nin (Gezmen) nerede olduğunu bilen var mı? Uzun zamandır forumda göremiyorum. Merak ettim.
aynı merak bir aydır bende de var ,hatta özeline yazdım onada yanıt yok....son mesajlarını araştırdım,küstürecek her hangi bir yazışmada olmamış....Güzel bir gezi paylaşımı ile merakımız sonlanır umarım.

Biz döndük Ayvalık'tan... artık işin başındayız... Belli olmaz Kurban Bayramı'na plan yapabiliriz...

nuribilgetekin' Alıntı:
Biz döndük Ayvalık'tan... artık işin başındayız... Belli olmaz Kurban Bayramı'na plan yapabiliriz...
Umarım görüşürüz bu arada senin iletişim bilgilerini nereye koydum bilmiyorum bulamadım bi şekilde kaybetmişim bana mailden gönderirssen sevinirim. E-postam sureyyakeskinciftligi@gmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR