Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,200
Ynt: Kim Nerede?

Ormanda kaldığımız bungalowların yanına gelen artık ziyaretcilerle içli dışlı olmuş ;D bir geyik türü

1240454_10151729906802529_1594408177_n.jpg

Etiketler

Bugün kadırga koyunda son günümüz.Bursadan Erden bey ve Şaban beyle Altınoluk tarafına koylara geçeceğiz.Burada kaldığımız sürece bize lojistik desteğini esirgemeyen GULPEMBE kamping sahibi Özcan beye teşekkür ederiz.Kadırga koyuna girdiğinizde solda .Gördüğümüz sakin temiz uğranması gereken koylardan biri.

DSCN2684.JPG

DSCN2688.JPG

DSCN2690.JPG

DSCN2699.JPG

DSCN2705.JPG

RÜZGAR' Alıntı:
Benim yan ayna bağlandığı yerden aynanın bitimine kadar 32 cm. geliyor. Karavan 225 ve 32 cm. ve orijinal üzerindeki ayna yetersiz geliyor. 3-4 santim daha uzun olsa iyi olurdu. Sizin karavan 240 ve şikayetiniz yoksa belki de Brüstner o ölçüdeki karavana extra long kollu ayna alıp takmıştır diye düşünüyorum.Türkiyede daha uzun kollu ayna imal edilmiyor.Belki yurt dışında vardır ve ithal etmeye çalışırım.

Hüseyin Bey, bilgi için:
Benim karavanda (Ducato, 2000 model) aynaları körüğün altında kalan eklem yerinde 4-5cm boyunda iki aluminyum plaka ekleyerek uzatmış Knaus. Körük esnek olduğundan görünmüyor...
Ford' unkilere de benzer bir ek uygulanabilir.
İsterseniz resim çekip gönderirim...

Yusuf kardeşim sen karavancılık yapma saten şu an dünyayı geziyorsun imreniyorum sana bol bol biraz foto alallım bakarsın içimiz çeker uçakla gıderız...

Yusuf harika bir gezi yapmışın kardeşim..
Bu arada Levent kardeşimin mesajına,da katılmamak elde deyil...

bu ne güzellik emmi ya helede döner kuzu şahane afiyet olsun 14 yılı kutluyoruz herkese selam..Ayrıca ufak teknesini çekenler yardımcı olayım çok pratik ve çekimi kolay kolay gelsin ozaman

AKYAKA YENÄ° 011.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR