Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 557,265
Ynt: Kim Nerede?

buralpdi' Alıntı:
Phaselis,deyim
Bugün ve yarın buradayım
Çat Maltepe'de,çat Antalya'da....Bu sene bayramı bekleyemedin anlaşılan...O yörede bayram dahil kalmayı hedeflersen Antalya dernek toplantısına katıl derim en azından 2 gün.... Hanımlar için hazır yemekli,canlı müzikli...eğlenceli oluyor.

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
Phaselis,deyim
Bugün ve yarın buradayım

Levent bey,Daha yeni gördüm Phaselis'te olduğunuzu,Her hangi bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen beni arayın.
Nede olsa bölgemizdesiniz.Bilemiyorum neyle geldiginizi elektrik su vs.ihtiyaç varmı?

Selamlar.

cengiz kaya' Alıntı:
Levent bey,Daha yeni gördüm Phaselis'te olduğunuzu,Her hangi bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen beni arayın.
Nede olsa bölgemizdesiniz.Bilemiyorum neyle geldiginizi elektrik su vs.ihtiyaç varmı?

Selamlar.

Ilginiz için çok teşekkürler, karavan ile geldik,
Şimdi çıralı'dayız
Selamlar

Naos İstanbul da .Bu akşam itibarı ile postu İstanbul a attım.Gezi yazılarımı tamamlama zamanım olacak.

seyyah54' Alıntı:
Levent çıralıda iyi tatiller.Dönüş ne zaman.

iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkürler,
iş nedeni ile tatile ara verip tek olarak istanbuldayım,
karavan ve bizimkiler adana'da,
bayramda gidip tatile kaldığımız yerden devam edeceğiz nasipse

buralpdi' Alıntı:
iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkürler,
iş nedeni ile tatile ara verip tek olarak istanbuldayım,
karavan ve bizimkiler adana'da,
bayramda gidip tatile kaldığımız yerden devam edeceğiz nasipse
Biz halen Antalya'da sanıyorduk. Adana'ya kadar keyifli bir kıyı yolu var. Güzel gezi olmuş. En güzel yanı da tekrar devam edecek olması. :smiley:

Kizilot'ta bulunan Osay kamping'de 4 gun kaldik,eh fena da iyi de sayilmaz??S onrasi oradan hareket ile Manavgat'tan alis verislerimizi yaptik ve Titreyengol/Sorgun'da bulunan Bogaz kamping'e geldik,burada bir eski dost Ankara'li Ergin Beye rastladik,o da emekli hakim Fikret Bey ve hanimi ile kamp yapmaktaydi.Bizlerde yerimizi aldik ve onlar ile beraber 4 sahane bir gun gecirdik,keske daha erken gelseydik de,zevkle kamp yapmaya devam etseydik dedik.Her guzel seyin sonu geldigi gibi,ayrilik ve bizlerin yola cikma zamani geldi,niyetimiz Antalya'ya gidip;orada Hollanda'dan gelen misafirleri karsilayip biraz muhabbet etmekti,ve zaten bizim enistede bu gurupta idi.Neyse Manavgat-Antalya 75 km. kisa zamanda oraya vardik ve kalmak istedigimiz Bambus kamping'i bulduk,bir de ne gorelim senelerin kampi,kapisi surgulu ve kilitli kapali degil mi? Sordugumuzda uzun zamandir kapalidir dediler,buyrun cenaze namazina??Evvela bir yemek yedik,sonra tanidiklara telefon edip biz burada bir yerde kalamayiz,yola devam ediyoruz dedik ve Afyona dogru yola ciktik.ogleden sonra saat 5 sularinda Afyon'a geldik daha fazlagitmeyelim dedik ve Ozdilek arkasi parkimizi yaptik,zaten geceleri sabaha kadar guvenlik var,bir guzel uyku ve ertesi gun yola cikarak ver elini Istanbul.Catladikapidaki M.Karavan parkina girdik,bundan evvel de F.S.M. koprusunden Istinye cikisi yaparak dogru Sariyer ve kendimize guzel bir balik ziyafeti cektik.Fener dibindeki kamp yeri curcuna,3 gun kalip dun yola cikarak ulkemizi terk edip Harmanlida Sakar Hils'de geceledik ve bu sabah da yola cikarak saat 13,00 Pirot/Sirp'a geldik.Yarin devami.Selamlar

Sayin Ruzgar,yolda aynalara baktim,benim aynalar ile pek farki yok,aramalarinizda size basarilar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR