Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,746
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Seyfettin hocam hayırmı.Yolculuk hazırlığına benziyor.

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

abdullah tepe' Alıntı:
Cemrelerin düşmesine az kaldı.
Hazırlıklarda bitiyor.
Desene yol gözüküyor hocam.

Abdullah Arkadaşım,
Bizim kemik yaşımız ilerledi.Havada bulut var dendiğin de sen bana ördek dedin, denecek yaştayız.
Herhalde bu ay sonu havaya cemre düşecek tahminimce.Sonrası suya ve topraga deyince baş marşa,
Kısa gezilerde ısınma turu başalayacaktır.
Selam.

seyyah54' Alıntı:
Seyfettin hocam hayırmı.Yolculuk hazırlığına benziyor.

Bunu bir bayrak yarışı görüyorum.Aynı takımın ekibi.Kışın gençler.baharda gençler +genç olanlar,Yazın Tüm takım,sonbaharda Çok gençler.İki arada bir derede de benim gibiler.
Benzetme oldu mu bilemem, çala kalem yazdım.
Selamlar.

berkcantp' Alıntı:
Yeni ve uzun yıllar geçse de karavanda eksik ve yenileme işlemleri hiç bitmez, hayırlı olsun.

İlhan Kardeşim,
Ankara'da 30 yıldır dubleks evde oturuyorum.Ev eskidi,ben eskidim,ama ihtiyaçlar,onarımlar bitmedi.
Gelecek sonbaharda ısı yalıtım işine girişmek gerek. Doğalgaz faturaları (yöneticilerimiz sayesinde) oldukça kabardı.
Karavancılıkda öyle,eksik bitmiyor.Bunlar birer deneyim.Hanıma gel dubleksi satalım,Küçük bir daire alalım deyince,ayranı kabarıyor "gelen misafirler nerede kalacak" diyor! Geçim ehli olmam nedeni ile biz karavanda kalırız, diyemiyorum.Ama az kaldı.Cemre toprağa düşsün ,inimden çıkıp çevremi gezeceğim.
Geçen yıl Kesikköprü'de tanımadan karşıdan karşıya görüştük.
Ankara'ya geldiğinizde mutlaka görüşelim.
Selamlar.

Karavancı Dostlarım,
2012 yazında;35 günlük Tatilden döndüğümden bu yana tente için üzerini koruma amaçlı kapatmayı düşündüm.
Yapacağım iş belirgin olmasına rağmen bir türlü başlayamadım.
Yapacağım İş Uzman Ustamız Atila arkadaşımızın projesinin aynı olmakla birlikte,kullanılan malzemenin değişik olması idi.
Dün gerekli olan malzemeyi aldım.İş yerimde çalışan arkadaşımın ustalıyla ve benim çıraklığımla işi bitirdik.
Böylece tenteyi korumaya aldık.
Umarım beğenilir.

jumper 002.jpg

jumper 004.jpg

jumper 005.jpg

jumper 007.jpg

airboat' Alıntı:
Sona doğru.........
İlginç! Ben de bugün tentenin işini bitirdim.profil resimi yaptım. "sayfamda resmi var " kapatmak için Atillanın yöntemini uygulamayı düşünürken,Senin tente kapağını gördüm.Resimler dışında bir detay göremedim.Patenti sende kalsın da ben ne yapmalıyım.Benim tentem mafsallı 400x250 ve de geniş.Senin yaptığın bana uyar gibi geldi de.Hani diyorum.Bu ara da tente 21 kg dır.

Hocam kolay gelsin, masanız güzel olmuş. Etrafına çevirdiğiniz alüminyumu nereden tedarik ettiniz, bende arıyorum ama bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

enginizm35' Alıntı:
Hocam kolay gelsin, masanız güzel olmuş. Etrafına çevirdiğiniz alüminyumu nereden tedarik ettiniz, bende arıyorum ama bulamadım. Şimdiden teşekkürler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Avatar'ınızdaki gözyaşı karavan sizin mi?
Ankara'da ki tüm aliminyucuları neredeyse dolaştım diyebilirim.Ama yok.Verilen yanıt Firmanın özel kalıpla kendisi için yaptırdığı özel üretim dediler.
Geçen yaz tatile gitmeden Metro AVM den 30 TL ye Çin malı piknik masası almıştım.Masanın aliminyumunu aldım ve benim masaya monte ettim.
Bu yaz piknik masasını yeniden almam gerekecek,yada bana kalan ayak bölümüne malzeme montajı yaparak Çin+Türkiş üretimi piknik masası yaparım.Son olasılık bana uygun geldi! ;)

airboat' Alıntı:
İlhan Kardeşim,
Geçen yıl Kesikköprü'de tanımadan karşıdan karşıya görüştük.
Ankara'ya geldiğinizde mutlaka görüşelim.
Selamlar.
Seyfettin hocam, Ankara'ya geldiğimde uğrayacağım.
Saygılarımla.

Tente şık olmuş,

airboat' Alıntı:
Aka, teşekkür ederim.
Tekrar geçmiş olsun,sağlıklar dilerim.

Hocam, ben teşekkür ederim.

Hocam kolay gelsin; sizden daha genç olanları çalışkanlığınızla motive ediyorsunuz.. :smiley: ;)

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR