Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,756
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

İşaret ettiğiniz köyde idim.Karşıdan seyir eyledik. Katamaran sahibi hakkında yanılabilirim. Katamaranı Ayhan Kaptan yapmış idi.Sahibini de o söylemişti.Yanılabilirim.
Sizin resim eski kayıtlarda kaldı,bulabilirsem yüklerim.
Benzer bir katamaran.
İlginize teşekkür ederim.
Selamlar.

**Büğüz köyünde 5 yıl süre ile hafta sonları konakladım.

canal boat.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Hocam cok guzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık.

berkcantp' Alıntı:
Seyfettin hocam,
08.07.2011 tarihinde ANDOFF klübü fahri başkanı Rifat beyin davetlisi olarak Kesikköprü Barajında kamp yaptık, ayrıca dostlarıyla birlikte eşsiz bir gece geçirdik.
Hey gidi gezginler,hey.Biz de o günleri görüp,şu köymüydü diyebilecek miyiz? İyi ki varsınız.En azından o güzellikleri sergileyebiliyorsunuz.Sevgiler bizden.

airboat' Alıntı:
İşaret ettiğiniz köyde idim.Karşıdan seyir eyledik. Katamaran sahibi hakkında yanılabilirim. Katamaranı Ayhan Kaptan yapmış idi.Sahibini de o söylemişti.Yanılabilirim.
Benzer bir katamaran.
Büğüz köyü nire ki?
Selamlar.

airboat' Alıntı:
Benzer bir katamaran.
Selamlar.

Ankara'da sıcaktan bunalmıştım, dostlarımın tekifiyle 105 km bunaltılı yolculuktan sonra, rahatlıya bildik.

Adil05' Alıntı:
Hey gidi gezginler,hey.Biz de o günleri görüp,şu köymüydü diyebilecek miyiz? İyi ki varsınız.En azından o güzellikleri sergileyebiliyorsunuz.Sevgiler bizden.
Sizlerin de yakında yolara düşüp, çok yer, dostlar... ve anılarla döneceğinize inanıyorum, sevgilerimle.

İlhan abi şuna inanıyorumki hayata bakış acısı ve yaşam tarzı cok nadir bulunan insanlardansınız ve biliyorumki benim gibi o tarzı yakalamak isteyen bir cok insan var. Abi dileğimiz hep bu bakış acın , tarzın ve sağlıkla kalmanız.

Seyfettin abi sizde gercek,ten bu tarzı işle birleştiren nadir insanlardansınız..

Adil abi şuna inanıyorum sizde o cıplak ayaklarla o yaylalarda gezme arzusu oldukdan, ve o 2 genc arkadaşların anlatımları ile bu işe gönül bağlayıp bu güne geldikden sonra sizde yaşamı ve hayatı sindire sindire yaşamak isteyen nadir insanlardansınız..

Umarız bizede sizlerin ayak izlerine basarak takip etmek nasip olur AMİN
Sonsuz sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay

TUGAY58' Alıntı:
İlhan abi şuna inanıyorumki hayata bakış acısı ve yaşam tarzı cok nadir bulunan insanlardansınız ve biliyorumki benim gibi o tarzı yakalamak isteyen bir cok insan var. Abi dileğimiz hep bu bakış acın , tarzın ve sağlıkla kalmanız.

Seyfettin abi sizde gercek,ten bu tarzı işle birleştiren nadir insanlardansınız..

Adil abi şuna inanıyorum sizde o cıplak ayaklarla o yaylalarda gezme arzusu oldukdan, ve o 2 genc arkadaşların anlatımları ile bu işe gönül bağlayıp bu güne geldikden sonra sizde yaşamı ve hayatı sindire sindire yaşamak isteyen nadir insanlardansınız..

Yanıbaşımda olmanı tercih ederim.Sevgiler.

TUGAY58' Alıntı:

Teşekkürler,Tugay.
Ne yapalım,katımız da yok,yatımız da!Biraz gezip dolaşmak, bizim de hakkımız diyorum.
Selamlar.

Sonsuz teşekkürler Adil abi.Neden olmasın bir gün bir yerlerde kamp yapmak..

Seyfettin abi siz daha iyi bilirsinizde.Rahmetli Sabancı veya yatı ile dünya turuna cıkmış Rahmi Koc şöyle akşam ateşinin közüne sokulmuz patatesleri sabah kahvaltısında tereyağ ile yeme zevkini yaşaya bilmişmi acaba abi afedersinizde ben kağıt parayı köpeğin önüne attım.Şöyle bi kokladı gözüme bakdı cekti gitdi be abi..Sonsuz sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay

Dün akşam konuklarımız vardı.
Uzun kış gecelerinden birini, mevsim geçmeden, değerlendirelim dedik.
Konuklarımız; R.tulun ve eşi,Ümit Tiryaki (centilmen) ve eşi,Hikmet (Raptör) ve Eşi ile oğlu,
Güzel bir gece geçirdik.Sonunda; Rifat ekibiyle,Hikmet ekibini Kızılcahamam'a kış kampına yolcu ettik.

Konuklarımın izni ile görselleri.

CIMG1773.JPG

CIMG1775.JPG

CIMG1776.JPG

Seyfettin Hocam güzel bir buluşma olmuş.Oradaki tüm arkadaşlara ve değerli eşlerine saygılar.

seyyah54' Alıntı:
Seyfettin Hocam güzel bir buluşma olmuş.Oradaki tüm arkadaşlara ve değerli eşlerine saygılar.

Öğretmenim,
Ankara'ya o kadar (70 klm) yaklaştın ki; torunu görür görmez yan çizip U dönüşü yaptın.
Nasıl olsa bir gün Ankara'dan geçersin herhalde.
Teşekkürler,Arkadaşlarım adına eşinize ve size selamlar.
İyi ve sağlıklı gezmeler.

Seyfettin hocam gece saat 2 de zorunlu Adana yolunu tuttum.Yoksa Sizi Bülenti ziyaret planda idi.Nasipse tekrar Kırıkkaleye döneceğim.Ankara ya muhakkak gelip başını ağrıtacağım.

İyi ve sağlıklı gezmeler.
[/quote]
Aka yola çıktı.Hayırlı yolculuklar diliyorum.Allah yolunu açık etsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR