airboat
0 506 747 33 33
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
vw.california
Anakamp
Teşekkür: 0
Mesut
View Gallery
Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)
« Yanıtla #199 : Dün, 20:26:15 »
Alıntı
Burak Bey düşünceleriniz çok doğru. Mecburen kazancımıza göre hayatımızı şekillendimek zorundayız..Bütçemize göre bir karavan hepimizin hayali..İnşallah herkes hayallerine kavusur..
Nette karavan yedek parcası veya aksesuarı incelerken görüyorum ki adı MARİNE veya KARAVAN olan yedek parcalar ,benzer şekilde kullanılabilecek muadil parcalara göre çok pahalı.
İşte bu durumda devreye fiyat yardımlasması girmeli.. Nerede ucuz ve kaliteli bir malzeme var ise ihtiyacı olanlara almaları konusunda yardım edilip ve bilgi verilmeli diye düşünüyorum.
Emek verilen bir karavan dediğiniz gibi " her karavan bence sahibinin kendisine verdiği veya biçtiği değeri hak ediyor "
Saygılar
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2IAKmwGuo
Adil05' Alıntı:Karavan için bir eşya almaya kalksam"karavanım için..."lafını kullanmakdan korkuyorum.Üç misli fiat istiyorlar.Seyfettin Hocamın böyle bir girişimde bulunması çok sevindirici.Emeğine ve eline sağlık.Sevgiler de bizden.
vw.california
Anakamp
Teşekkür: 0
Mesut
View Gallery
Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)
« Yanıtla #199 : Dün, 20:26:15 »
Alıntı
Burak Bey düşünceleriniz çok doğru. Mecburen kazancımıza göre hayatımızı şekillendimek zorundayız..Bütçemize göre bir karavan hepimizin hayali..İnşallah herkes hayallerine kavusur..
Nette karavan yedek parcası veya aksesuarı incelerken görüyorum ki adı MARİNE veya KARAVAN olan yedek parcalar ,benzer şekilde kullanılabilecek muadil parcalara göre çok pahalı.
İşte bu durumda devreye fiyat yardımlasması girmeli.. Nerede ucuz ve kaliteli bir malzeme var ise ihtiyacı olanlara almaları konusunda yardım edilip ve bilgi verilmeli diye düşünüyorum.
Emek verilen bir karavan dediğiniz gibi " her karavan bence sahibinin kendisine verdiği veya biçtiği değeri hak ediyor "
Saygılar
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2IAKmwGuo