Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,002
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Adil05' Alıntı:
Karavan için bir eşya almaya kalksam"karavanım için..."lafını kullanmakdan korkuyorum.Üç misli fiat istiyorlar.Seyfettin Hocamın böyle bir girişimde bulunması çok sevindirici.Emeğine ve eline sağlık.Sevgiler de bizden.

vw.california
Anakamp

Teşekkür: 0

Mesut
View Gallery

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)
« Yanıtla #199 : Dün, 20:26:15 »
Alıntı
Burak Bey düşünceleriniz çok doğru. Mecburen kazancımıza göre hayatımızı şekillendimek zorundayız..Bütçemize göre bir karavan hepimizin hayali..İnşallah herkes hayallerine kavusur..
Nette karavan yedek parcası veya aksesuarı incelerken görüyorum ki adı MARİNE veya KARAVAN olan yedek parcalar ,benzer şekilde kullanılabilecek muadil parcalara göre çok pahalı.
İşte bu durumda devreye fiyat yardımlasması girmeli.. Nerede ucuz ve kaliteli bir malzeme var ise ihtiyacı olanlara almaları konusunda yardım edilip ve bilgi verilmeli diye düşünüyorum.

Emek verilen bir karavan dediğiniz gibi " her karavan bence sahibinin kendisine verdiği veya biçtiği değeri hak ediyor "

Saygılar

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2IAKmwGuo

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Bir önceki mesajlardaki nedenleri ;ben de karavanımı yaptığım süre içinde yaşadım.
O nedenle aşağıdaki konu başlığımı açtım.
İlgilenenler içindir.

Karavan Ekipmanları:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0

airboat' Alıntı:
vw.california
Anakamp

Teşekkür: 0

Mesut
View Gallery

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)
« Yanıtla #199 : Dün, 20:26:15 »
Alıntı
Burak Bey düşünceleriniz çok doğru. Mecburen kazancımıza göre hayatımızı şekillendimek zorundayız..Bütçemize göre bir karavan hepimizin hayali..İnşallah herkes hayallerine kavusur..
Nette karavan yedek parcası veya aksesuarı incelerken görüyorum ki adı MARİNE veya KARAVAN olan yedek parcalar ,benzer şekilde kullanılabilecek muadil parcalara göre çok pahalı.
İşte bu durumda devreye fiyat yardımlasması girmeli.. Nerede ucuz ve kaliteli bir malzeme var ise ihtiyacı olanlara almaları konusunda yardım edilip ve bilgi verilmeli diye düşünüyorum.

Emek verilen bir karavan dediğiniz gibi " her karavan bence sahibinin kendisine verdiği veya biçtiği değeri hak ediyor "

Saygılar

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93747.190#ixzz2IAKmwGuo
Bir emekli öğretmen olarak yıllarca çadır hayatı yaşadım.Karavan aklımın köşesinden bile geçmezdi,taki Kafkosor yaylasında ,bu yaz iki gençle tanışıncaya kadar.Bize öyle bir yol çizdiler ki,kendin yaparsan araba dahil 20000 tl gibi bir rakamla bizim yüreğimize koydular karavanı.Nerde.Adam gibi bir araba bile alamadık o parayla. Bir ara aldığım arabayı bile satmaya kalktım, bu sitedeki arkadaşlar olmasa.Bir camı 750 euro olan bir karavan! Herkes aldığını ,nereden ve kaça aldığını yazmak zorunda diye düşünüyorum.Reklam olmamak kaydıyla.Üretim yapanlarda yapabildiği kadarıyla katkıda bulunmalı.Bu zamana kadar aldığım eşyalara 8 880 tl harcamışım.Karavan bittiğinde hepsini yayınlıyacağım.Yardımda bulunanların emeğine sağlıki.Sevgiler de bizden olsun.
888

airboat' Alıntı:
Bir önceki mesajlardaki nedenleri ;ben de karavanımı yaptığım süre içinde yaşadım.
O nedenle aşağıdaki konu başlığımı açtım.
İlgilenenler içindir.

Karavan Ekipmanları:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0

Karavanınız , howercraft çalışmalarınızıı çok begendim.
Yardım etmeniz ise ayrıca takdiri hakediyor.. :smiley:

Sizin çalıştığınız atölye gibi, bir atölye ve elimin altında bir çok alet edavatın olmasını hayal ederdim hep.Kendi işimi kendim yapmasını çok severim ama şuanki işim nedeni ile bu biraz hayal. :'( Belki ileride bir gün bir atölyeye sahip olurum. :smiley:

Adil05' Alıntı:
Bir emekli öğretmen olarak yıllarca çadır hayatı yaşadım.Karavan aklımın köşesinden bile geçmezdi,taki Kafkosor yaylasında ,bu yaz iki gençle tanışıncaya kadar.Bize öyle bir yol çizdiler ki,kendin yaparsan araba dahil 20000 tl gibi bir rakamla bizim yüreğimize koydular karavanı.Nerde.Adam gibi bir araba bile alamadık o parayla. Bir ara aldığım arabayı bile satmaya kalktım, bu sitedeki arkadaşlar olmasa.Bir camı 750 euro olan bir karavan! Herkes aldığını ,nereden ve kaça aldığını yazmak zorunda diye düşünüyorum.Reklam olmamak kaydıyla.Üretim yapanlarda yapabildiği kadarıyla katkıda bulunmalı.Bu zamana kadar aldığım eşyalara 8 880 tl harcamışım.Karavan bittiğinde hepsini yayınlıyacağım.Yardımda bulunanların emeğine sağlıki.Sevgiler de bizden olsun.
888

Adil Hocam

20 000 e aracı ile bir karavan yapmak olaya çok iyi bakmak olur. Ya minimum seviyede sadece gereksinimleri olan bir karavana sahip olacaklsınız yada daha fazla ödeyeceksiniz.. :'(

Dediğiniz gibi bir cam 750euro :'( Bir evye 400euro :( gibi örnekler çoğaltılabilir..

Eeee durum böyle oluncada fazla secenek olmuyor.. :(

Allah hepimizin işlerini rastgetirsin..

vw.california' Alıntı:
Dediğiniz gibi bir cam 750euro :'( Bir evye 400euro :( gibi örnekler çoğaltılabilir..
Eeee durum böyle oluncada fazla secenek olmuyor.. :(

Bu fiyatlar ithal malzeme için. Yerlisini kullanırsanız ÇOOOOK daha ucuza mal edebilirsiniz. Misal evyeyi 400 Euro'ya almak yerine 40 TL'ye almak mümkün. Aynı şekilde ikili ankastre ocak 190 TL civarında.

TA2RX' Alıntı:
Bu fiyatlar ithal malzeme için. Yerlisini kullanırsanız ÇOOOOK daha ucuza mal edebilirsiniz. Misal evyeyi 400 Euro'ya almak yerine 40 TL'ye almak mümkün. Aynı şekilde ikili ankastre ocak 190 TL civarında.

Bekir bey bu şekilde paylasırsak ve birbirimize yardımcı olursak karavanlarımızı çok daha ucuza maledebiliriz
tesekkur.gif

Arkadaşlar,''X malzemesine ihtiyacım var'' diye yazılan iletilere yardım edebilecek dostlar cevap yazıyorlar,bilginize....selamlar.

Arkadaşlar,''X malzemesine ihtiyacım var'' diye yazılan iletilere yardım edebilecek dostlar cevap yazıyorlar,bilginize....selamlar.
[/quote].
Değerli arkadaşım:Karavanım için vebostaya ihtiyacım var.4000 lik olacak.En ucuz nereden bulabilirim?Selamlar.

Adil bey Levent (buraldi) ile irtibata geçebilirsiniz.

Adil05' Alıntı:
.
Değerli arkadaşım:Karavanım için vebostaya ihtiyacım var.4000 lik olacak.En ucuz nereden bulabilirim?Selamlar.
Adil hocam, Webosta alacağını Ankara'dayken haberim olsaydı, benim aldığım yere yönlendire bilirdim.
Bende büyük Webosta takılı.

berkcantp' Alıntı:
Adil hocam, Webosta alacağını Ankara'dayken haberim olsaydı, benim aldığım yere yönlendire bilirdim.
İlhan Bey montajını kendimiz yapacağımıza göre,Isıtması ve fiatı uygunsa alabilirim.Veya Mayıs ayında taktırabilirim.Selamlar.

berkcantp' Alıntı:

İlhan Dostum,
Yanılmıyorsam önceki yıldı.
Kesikköprü barajında -Yunus marketin sahibi olduğu-Katamaran la geziyordunuz. Ben karşıdaki Büğüz
köyünde konaklıyordum.Mezarlık burnundan geri döndüğünüz için,tanışmak mümkün olmadı.
Fotoğrafınızı da çekmiştim ama bulamadım.
Ankara'ya geldiğinizde görüşmek dileğiyle,
Selamlar.

Adil05' Alıntı:
İlhan Bey montajını kendimiz yapacağımıza göre,Isıtması ve fiatı uygunsa alabilirim.Veya Mayıs ayında taktırabilirim.Selamlar.
2 ay önce benim telefonumun rehberi silindiğinden numara yok, Ankara'da Bülent usta yerini biliyordu onun için oradayken diye bahsettim, Bülent'i arayarak yerini öğrene bilirsiniz.

airboat' Alıntı:
İlhan Dostum,
Yanılmıyorsam önceki yıldı.
Kesikköprü barajında -Yunus marketin sahibi olduğu-Katamaran la geziyordunuz. Ben karşıdaki Büğüz
köyünde konaklıyordum.Mezarlık burnundan geri döndüğünüz için,tanışmak mümkün olmadı.
Fotoğrafınızı da çekmiştim ama bulamadım.
Ankara'ya geldiğinizde görüşmek dileğiyle,
Selamlar.
Seyfettin hocam, bu köydemiydiniz

1-DSCF0572-001.JPG

Seyfettin hocam,
08.07.2011 tarihinde ANDOFF klübü fahri başkanı Rifat beyin davetlisi olarak Kesikköprü Barajında kamp yaptık, ayrıca dostlarıyla birlikte eşsiz bir gece geçirdik.

1-DSCF0611.JPG

1-DSCF0627.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR