Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,261

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Hocam hayırlı olsun Ankara,nın havası zordur bazen oradan geçerken iliklerimize kadar donardık.Sağlıktan kullanın.

Selamlar Saygılar.

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Adil05(İkinci Bahar) ve Öğretmen arkadaşı Nedim Beyle birlik de;mekanıma uğradılar.Sanki ateş almak için gelmişler. :smiley:Taze dem çaylarını afiyetle içtiler.Ben de Adil öğretmenin armağanı Simav tahin helvasını Hayat Suyuna katık edip "dostlara yarasın" deyip kaldırdım.

Aka'yı ihmal etmedim,demli çayla yaptığımız oturak alemini görselledim.

CIMG1747.JPG

CIMG1748.JPG

CIMG1749.JPG

edessastelio' Alıntı:
Ellerine sağlık, Seyfettin hocam.
Fikirleriniz, elinizin alete yatkın olması ile hayat buluyor.
Selamlar.
Teşekkürler Ahmet Arkadaşım.
TUGAY58' Alıntı:
Abi süper hem deneme hem bahara kadar ısınma işte işbilirlik..
Kışın kar üstüne çıkamazsak da Baharda çimenler üzerinde gezmeyi biliriz Tugay kardeşim.

Turan YUCEL' Alıntı:
Hocam hayırlı olsun Ankara,nın havası zordur bazen oradan geçerken iliklerimize kadar donardık.Sağlıktan kullanın.
Selamlar Saygılar.
Karasal iklimde oturmanın bedeli(birde gelen doğalgaz faturası olmasa)dir. Diyelim.Ama yazın kurak ve sıcak yok,nerde ise bazen nem Akdeniz bölgesi ile aynı.

Abileri böyle görmek mutlu etti saygılarımızla..

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR
« : 29 Kasım 2012, 21:38:16 »Alıntı Karavanını kendi yapan veya yaptıran dostlarımızın, malzeme ve ekipmanları bulmakta güçlük çektiklerine tanık oldum.
Bulunan ekipmanlar "Karavan"için alınmak istendiğinde; normal fiyatların en az 4 & 5 katlandığını gözlemledim.

Bu amaçla;kendi atölyemde ve üretenlerden temin ettiğim malzeme ve ekipmanları karavancı dostlarımın
ihtiyaçlarını karşılamak üzere, bu konu başlığı altında sunmaya çalışacağım.

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93483.0#ixzz2HrStaxMb

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Konu başlığı altında,9 ürün sergilenmiştir.

Abi bu gün gördüm inceledim başlangıç cok iyi dileğimiz daha daha ilerilere,ki biz gibi karavancılık,danda aşağıda kalacak lara ekonomik yönden desteğiniz olsun emeklerine ve düşlerine sonsuz saygılar..

TUGAY58' Alıntı:
Abi bu gün gördüm inceledim başlangıç cok iyi dileğimiz daha daha ilerilere,ki biz gibi karavancılık,danda aşağıda kalacak lara ekonomik yönden desteğiniz olsun emeklerine ve düşlerine sonsuz saygılar..
Karavan için bir eşya almaya kalksam"karavanım için..."lafını kullanmakdan korkuyorum.Üç misli fiat istiyorlar.Seyfettin Hocamın böyle bir girişimde bulunması çok sevindirici.Emeğine ve eline sağlık.Sevgiler de bizden.

airboat' Alıntı:
Adil05(İkinci Bahar) ve Öğretmen arkadaşı Nedim Beyle birlik de;mekanıma uğradılar.Sanki ateş almak için gelmişler. :smiley:Taze dem çaylarını afiyetle içtiler.Ben de Adil öğretmenin armağanı Simav tahin helvasını Hayat Suyuna katık edip "dostlara yarasın" deyip kaldırdım.

Aka'yı ihmal etmedim,demli çayla yaptığımız oturak alemini görselledim.

Seyfettin Hocamın söylediğine bakmayın.Önüme düşerek Konya sokağımıdır nedir? oraya götürdü beni 12 volt TV ve Neta CMA 100 motorlu anteni parasal olarak ucuza almama neden oldu.Simav helvasını hayat suyuna katık yaparken,üzerine limon sıkman gerekir.Selamlar.

Adil bey hayırlı uğurlu olsun.EE boşuna bir avuc ununun varsa fırıncıya gideceksin dememişler

Hayırlı olsun , aceba CMA100 ün fiyatı ne aralara geldi. sadece meraktan sordum.

Bir teşekkürde bizden Seyfettin abi ..

Anlaşılmıştır Seyfettin hocam, üç aşşa beş yukarı tahmin ettim.

seyyah54' Alıntı:
Adil bey hayırlı uğurlu olsun.EE boşuna bir avuc ununun varsa fırıncıya gideceksin dememişler
Evet Arkadaşım,ben de öyle yaptım.Sevgiler bizden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri