Teşekkür ederim,Yusuf kardeşim.Yusuf Aybek' Alıntı:Seyfettin hocam öncelikle projenizin onayı,tüv vs.hayırlı olsun,ayrıca buzdolabınızda hayırlı olsun,dolabı 220 aldığınıza göre inverter ile çalıştıracaksınız tercihiniz tam sinüsmü yoksa modifiyemi olacak bilmiyorum tam sinüs olursa yeterli güçteki inverter ben 1000watt öneririm ek işleriniz dahi sorunsuz çalışacaktır ve sizi üzmeyecektir tabi bunun maliyeti bayağı olacaktır,modifiye olursa dolapların role ve motor sargıları yapılarının farklılığından dolayı kalkış yapmama yapsada vınıltı yapma gibi sorunlar olabilir bu az bir ihtimal benim önerim modifiye sinüs inverter alacaksanız dolabı götürüp test edip çalıştırarak almanız daha önce başımıza geldiği için yazıyorum kolaylıklar diliyorum.....
dalyan' Alıntı:Hocam aracınızın tüv den geçmesi sevindirici,ayrıca buzdolabınızda hayırlı olsun.
ta2mzı' Alıntı:Seyfettin hocam ruhsatınız hayırlı olsun bir karavanın daha bitmesi çok güzel hele başkentten çıkması dahada güzel iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. halil
TA2RX' Alıntı:Vay canına! Hocam, bu sürat!
Darısı Rıfat beyin sözünü ettiği kalan %49'un başına ;D
TUGAY58' Alıntı:Seyfettin hocam Rifat abinindediği kalan %49,a Eylemlerini gercekleştiremeyenlere bırakıyo galiba Bekir abi. Hocam ayrıca tekrar kolay gelsin ruhsatınız ve dolabınız hayırlı olsun panel taşır şekilde olması da iyi fikir. Saygılarımızla Tunay & Tugay.
rtulun' Alıntı:Seyfettin hocam,bürokratik işlerinide halletmen sevindirici bir haber.Hayırlı olsun
Artık gönül rahatlığı ile %51 i bitti diyebiliriz ;D ;D ;D
Hayat tecrübesi bir başka canımAka' Alıntı:Eeeee , Ankaraya geldiğimizde ıslatırız artık.