Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,953
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Aka' Alıntı:
Evet o borular merteşe görevi görüyor, daha yapım aşamasındayken biliyor ve izliyordum, ben yapamazdım çünki ben o safhayı geçmiştim, Nerden biliyordum derseniz, Ankara ziyaretim sırasında Hoca tüyoyu vermişti.

Duş lavabosunu (WC değil) el ve diş temizlenmesi için yaptım.Kuş yuvası kadar olsa bile işimi görür.
Yüzümü yıkamak için çocukluk alışkanlıklarımı daha önce yazdım.
Dizaynını ben yaptım,ürettirdim,kullanmaya çalışacağım.
Selamlar.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

TA2RX' Alıntı:
Sağlık olsun. Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur.

Tüyoyu benden önce Sevgili Aka yazmadan mekanizmayı elimle tutum görselleyip özelden göndereceğim.En azından Aka görmesin. ;D

Güldürdün beni hocam, neyse Ankaraya geldiğimde özellikle yakın gözlük takarak incelerim artık..

Bu yorgunluğun ardından güzel,bi rota hocam

airboat' Alıntı:
Benden önce tüyoyu Aka vermiş.Fotoğrafla ara estantaneyi istiyorsunuz.Hızlı çekim yapacak güçde
opjektifim yok.Hareketli çekim yapsam uçan kuşun kanadı gibi flu çıkabilir.
TA2RX' Alıntı:
Hızdan başım döndü :D

Tahminim üzere oturma grubundaki mekanizma kimsenin dikkatini çekmedi. Taa başından beri o D şeklinde kıvrılmış boruların ne işe yarayacağını düşünüp duruyordum. Resimleri görünce sürekli olarak bir ileri bir geri yapıp sonunda çözdüm: Menteşe işlevi görüyor. Dahice!

Sevgili hocam, oturma grubundaki masanın masa ve yatak konumlarını fotoğraflamışsınız, birinden diğerine geçerken (yarı yoldayken) halini de fotoğraflarsanız gözden kaçan ayrıntı daha net görülecektir. Sanırım o zaman benim dahice bulduğum ayrıntıyı beğenen başkaları da çıkacaktır.
Aka' Alıntı:
Güldürdün beni hocam, neyse Ankaraya geldiğimde özellikle yakın gözlük takarak incelerim artık..
airboat' Alıntı:
Türkcemizin elastikiyeti,çektikce uzar her yöne gider ;)
TA2RX' Alıntı:
Sağlık olsun. Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur.

Bekir Kardeşim,
Bende senin gibi düşünüp;"Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur."tüm komediye inat,görselleyip gönderiyorum.
Selamlar.
Not:Oturma gurubunun her aşaması tesbit edilmiştir.Senimi kıracağım dostum. ;)

BABA2 057.jpg

BABA2 058.jpg

BABA2 059.jpg

BABA2 060.jpg

airboat' Alıntı:
Bekir Kardeşim,
Bende senin gibi düşünüp;"Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur."tüm komediye inat,görselleyip gönderiyorum.
Selamlar.
Not:Oturma gurubunun her aşaması tesbit edilmiştir.Senimi kıracağım dostum. ;)

Yalnız fikir değil, az daha çok önemli bir ayrıntı da gözden kaçıyormuş. Masanın aşağıdaki (yatak) konumunda ben yalnızca koltuk kenarı desteğiyle duracağını sanıyordum. Oysa burada D menteşenin arasındaki kulba takılan kulaklar da varmış. İyi ki ısrar etmişim. Yoksa bu ayrıntıları hepten kaçıracakmışız. Teşekkürler.

TUGAY58' Alıntı:
Bu yorgunluğun ardından güzel,bi rota hocam

Önce mantı,yoğurdu ve suyu zararlıdır,sadece hamuru yenir!
Gözleme; Sac kanser yapar,içne konulan ıspanak,peynir pişince zaten yenmez!
Bat;Düğü+yeşil sogan+maydanoz+dere otu+reyhan+biber+karasıda var+salça HEPSİ KANSER YAPAR,
Yemede yanında yat ;D
Tokat Kebabı;Kuzu eti,patlıcan olmazsa patetes,domates,azda kuyruk yağı olursa! Buda ateşde pişiyor.
Zinhar Kanserojen sakın yaklaşmayın. :mad:
Hele mangal yakmak,sakın haaa...

Helalinden;bir hamburger,hele çizburger,ne olduğu belli olmayan sosisli sandöviç,birde pastırmalı piiiiizzzzzzzzzzza afiyet olsun efendim.

airboat' Alıntı:
Önce mantı,yoğurdu ve suyu zararlıdır,sadece hamuru yenir!
Gözleme; Sac kanser yapar,içne konulan ıspanak,peynir pişince zaten yenmez!
Bat;Düğü+yeşil sogan+maydanoz+dere otu+reyhan+biber+karasıda var+salça HEPSİ KANSER YAPAR,
Yemede yanında yat ;D
Tokat Kebabı;Kuzu eti,patlıcan olmazsa patetes,domates,azda kuyruk yağı olursa! Buda ateşde pişiyor.
Zinhar Kanserojen sakın yaklaşmayın. :mad:
Hele mangal yakmak,sakın haaa...

Helalinden;bir hamburger,hele çizburger,ne olduğu belli olmayan sosisli sandöviç,birde pastırmalı piiiiizzzzzzzzzzza afiyet olsun efendim.
Mizahi,ama bir o kadar da ironik bir tespit.

TA2RX' Alıntı:
Yalnız fikir değil, az daha çok önemli bir ayrıntı da gözden kaçıyormuş. Masanın aşağıdaki (yatak) konumunda ben yalnızca koltuk kenarı desteğiyle duracağını sanıyordum. Oysa burada D menteşenin arasındaki kulba takılan kulaklar da varmış. İyi ki ısrar etmişim. Yoksa bu ayrıntıları hepten kaçıracakmışız. Teşekkürler.

Bekir bey maşallah ne göz varmış sizde.

Aka' Alıntı:
Bekir bey maşallah ne göz varmış sizde.

Evet. 2.5 numara hipermetrop ;D

Seyfettin hocam ayrıntılı resimleri koymasaymış bu dahice fikrin arkasındaki ince hesapları hepten kaçıracakmışız.

gercekten zekice bir cozum tasarim veuygulama icin tebrik ediyorum hocam...

Sayın hocam analiz raporu okunmuş gerekli tedbirler alınmaktadır masa olayı muhteşem saygıyla ellerinizden öperiz rapor konusunda bekir hocamdan,da bir yorum vardır sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR