Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 191,963
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

TUGAY58' Alıntı:
Benim gibi bazı insanların Bu güne kadar yaptığı eylemlerin verilen mücadalelerin sonucları bu kadar iyi bir sonuc vermesede Hocam bu mücadaleniz deki başarınız icin sizi kutluyoruz ( Güneşi zapdedenlerden oldunuz) Sonsuz saygılarımızla..... Tunay & Tugay Demiral

Demiral çiftine çok teşekkür ederim.

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

İki gün foruma girmedim neler olmuş, alet bitmiş hoca, gerçekten bu ne hız, ayrıca Ankara dönüşü eşimle aramızda konuşurken aynı Rıfat gibi " hocanın daha çok işi var " demiştik, ama hoca hızlı çıktı.
Bu arada wc lavabosunu beğenmedim, ileride sende " keşke " demeye başlarsın, o yüzden değiştir derim.

Aka' Alıntı:
İki gün foruma girmedim neler olmuş, alet bitmiş hoca, gerçekten bu ne hız, ayrıca Ankara dönüşü eşimle aramızda konuşurken aynı Rıfat gibi " hocanın daha çok işi var " demiştik, ama hoca hızlı çıktı.
Bu arada wc lavabosunu beğenmedim, ileride sende " keşke " demeye başlarsın, o yüzden değiştir derim.
Nedenini sorsam abesle iştigal etmiş olurmuyum?

Dün 30 Haziran da Atık su deposunun montajı için düşünduk,yerleştirme denemeleri yaptık.
Karavan iç aydınlatma için 12 voltluk ledli aydınlatma,12 volt çakmak ve 220 volt pirizler aldık.

BABA2 001.jpg

BABA2 002.jpg

Dün aldığımız ekipmanların montajını yaptık.
Beyaz ışık veriyor diye aldığım mavi çıktı,olsun dedik 66 yaş da mavide olur.
Aldığım 8 Lt/dk hidrofor çok başarılı,11 Lt/dk göre 3 lt kazançlıyım.

BABA2 004.jpg

BABA2 005.jpg

BABA2 006.jpg

Hocam o lavaboda ben şahsen yüzümü yıkamaktan geçtim elimi bile zor yıkarım, yüzümü mutfakta, gel şunu basit katlanır bişey yap derim, hiçte atla deve değil.

Ha bu arada aldığın ekipmanlar çok yakışıklı, ben burada bu tür şeyler bulamıyorum.

Bugün konuklarımız vardı.
Rıfat dostumuz ve eşi ziyaretime geldiler.
Daha sonra Genç dostumuz Hikmet aramıza (Kendisi WOS WOS Operatörüdür)katıldı.
Rifat'ın el frenindeki sorunu Hikmet halletti.
Oturduk şweps tonik+ limon=Limonata içtik serinledik.

BABA2 007.jpg

BABA2 008.jpg

Aka' Alıntı:
Hocam o lavaboda ben şahsen yüzümü yıkamaktan geçtim elimi bile zor yıkarım, yüzümü mutfakta, gel şunu basit katlanır bişey yap derim, hiçte atla deve değil.
Mutfak lavabosu sadace el yıkamak,olmayan ana dişlerimi yıkamak için yeterli sanıyorum.
Yüzümü yıkamaya gelince;Öğretmen okulu yatılı alışkanlığından dolayı mutlaka bir çeşme başı ararım.Suyu soğuk olmalı.Bu göl,ırmak veya akan her su olabilir.
Aka' Alıntı:
Ha bu arada aldığın ekipmanlar çok yakışıklı, ben burada bu tür şeyler bulamıyorum.
Bunları oto aksesuarcılardan aldım.Beğendiğiniz yada istediğiniz herhangibir ekipman varsa hallederiz dostum.
Selamlar,eşinize saygılar sunarım.

Hocam valla kılçık olsun diye yazmıyorum ama o atık su depoları kaç litre ve gerçekten o büyüklük gereklimi.

Hızdan başım döndü :D

Tahminim üzere oturma grubundaki mekanizma kimsenin dikkatini çekmedi. Taa başından beri o D şeklinde kıvrılmış boruların ne işe yarayacağını düşünüp duruyordum. Resimleri görünce sürekli olarak bir ileri bir geri yapıp sonunda çözdüm: Menteşe işlevi görüyor. Dahice!

Sevgili hocam, oturma grubundaki masanın masa ve yatak konumlarını fotoğraflamışsınız, birinden diğerine geçerken (yarı yoldayken) halini de fotoğraflarsanız gözden kaçan ayrıntı daha net görülecektir. Sanırım o zaman benim dahice bulduğum ayrıntıyı beğenen başkaları da çıkacaktır.

Evet o borular merteşe görevi görüyor, daha yapım aşamasındayken biliyor ve izliyordum, ben yapamazdım çünki ben o safhayı geçmiştim, Nerden biliyordum derseniz, Ankara ziyaretim sırasında Hoca tüyoyu vermişti.

Aka' Alıntı:
Hocam valla kılçık olsun diye yazmıyorum ama o atık su depoları kaç litre ve gerçekten o büyüklük gereklimi.

Sevgili Aka;
Gerekliliği boya ve kiloya göre değişiyor.
65 kg benim için,kalan 100kg de eşim ve torunum (35kg)için.
Kostüm diker gibi ölçü alıyor,prova yapıyor ve üretime geçiyoruz.Standart olan 2x100Lt kapasitelidir.

TA2RX' Alıntı:
Hızdan başım döndü :D

Tahminim üzere oturma grubundaki mekanizma kimsenin dikkatini çekmedi. Taa başından beri o D şeklinde kıvrılmış boruların ne işe yarayacağını düşünüp duruyordum. Resimleri görünce sürekli olarak bir ileri bir geri yapıp sonunda çözdüm: Menteşe işlevi görüyor. Dahice!

Sevgili hocam, oturma grubundaki masanın masa ve yatak konumlarını fotoğraflamışsınız, birinden diğerine geçerken (yarı yoldayken) halini de fotoğraflarsanız gözden kaçan ayrıntı daha net görülecektir. Sanırım o zaman benim dahice bulduğum ayrıntıyı beğenen başkaları da çıkacaktır.

Benden önce tüyoyu Aka vermiş.Fotoğrafla ara estantaneyi istiyorsunuz.Hızlı çekim yapacak güçde
opjektifim yok.Hareketli çekim yapsam uçan kuşun kanadı gibi flu çıkabilir.

airboat' Alıntı:
Benden önce tüyoyu Aka vermiş.Fotoğrafla ara estantaneyi istiyorsunuz.Hızlı çekim yapacak güçde
opjektifim yok.Hareketli çekim yapsam uçan kuşun kanadı gibi flu çıkabilir.

Sağlık olsun. Ben ara aşamadayken elle tutup fotoğraflarsınız diye düşünmüştüm. Bu fikrin gözden kaçması yazık olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR