Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,294
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

raptor' Alıntı:
Bu gün Seyfettin hocamı ziyaret ettik ve çalışmalarını görme fırsatımız oldu Hocam maşallah hızlı bir şekilde ilerliyor sona yaklaşmak üzere.aslında şu aralar bende arayış içindeyim karavanımı sattım :'( ama yeni karavan projem bir türlü netleşmedi.Allah kimseyi karavansız bırakmasın çok zor :-\.hocam ikram ettiğin vişneleri henüz yeme fırsatım oldu çok güzeller.

Sona yaklaşma konusunda moralimi yükseltin,Rifat'a kalsa yarı yolda bile değilim.
Karavan işinde azimli olduğunu gördüm.Tez elden kavuşursun dilerim.
Afiyet olsun.

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Çalışmalarımızı en son 24 Haziran 12 tarihinde görsellemişiz.İşte 25 Haziran 12
Aradan 65 gün geçmiş.Zaman su gibi akıyor.
Doğal olarak (Cabir in rahatsızlığı nedeniyle) iş başa düştü.Karınca kararınca elimden geleni yapmaya çalıştım.
Görselleri ekte sunuldu.

Görselleri yüklemedim,galiba.

BABA2 026.jpg

BABA2 027.jpg

BABA2 028.jpg

BABA2 029.jpg

Bu ara dikkat çektimi bilmiyorum ama;mutfak tezgahı 90cm oldu.Tezgaha ek olarak buzdolabı üstüne kayar biçimde yemek hazırlık çalışmaları yapılmak üzere; Gizlenebilen 60x50 cm ek bir tezgah yerleştirdim Gerektiğinde servis masası olarak da kullanılabilecek

Bu gün 29 Haziran 2012
İç yerleşimin sondan bir önceki görselleri.
Oturma gurubu,dolap ve çekmeceler,Kilitleri,Banyo son polyesterlenmesi tamamen bitti.
Bundan böyle aydılatma gurubu,12 volt çakmaklar,220 volt pirizler ve yaşam aküsüne sıra geldi
Ayrıca şase altın konulacak atık su depoları da yerleşince kaba işler bitecek;ince işler(neler se?)devam edecek.
Bu arada tentemizde sırada ama proje ve ruhsat sonrası olabilir.

BABA2 049.jpg

BABA2 050.jpg

BABA2 051.jpg

Benim gibi bazı insanların Bu güne kadar yaptığı eylemlerin verilen mücadalelerin sonucları bu kadar iyi bir sonuc vermesede Hocam bu mücadaleniz deki başarınız icin sizi kutluyoruz ( Güneşi zapdedenlerden oldunuz) Sonsuz saygılarımızla..... Tunay & Tugay Demiral

Tugay Bey'in sözlerine katılıyorum... :smiley:

airboat' Alıntı:
Tezgaha ek olarak buzdolabı üstüne kayar biçimde yemek hazırlık çalışmaları yapılmak üzere; Gizlenebilen 60x50 cm ek bir tezgah yerleştirdim Gerektiğinde servis masası olarak da kullanılabilecek

Çok işlevsel... ;)

Cavid Sezen

Hocam bu ne hız biraz yavaşla ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.