Abdullah Arkadaşım,
Bizim kemik yaşımız ilerledi.Havada bulut var dendiğin de sen bana ördek dedin, denecek yaştayız.
Herhalde bu ay sonu havaya cemre düşecek tahminimce.Sonrası suya ve topraga deyince baş marşa,
Kısa gezilerde ısınma turu başalayacaktır.
Selam.
Bunu bir bayrak yarışı görüyorum.Aynı takımın ekibi.Kışın gençler.baharda gençler +genç olanlar,Yazın Tüm takım,sonbaharda Çok gençler.İki arada bir derede de benim gibiler.
Benzetme oldu mu bilemem, çala kalem yazdım.
Selamlar.
İlhan Kardeşim,
Ankara'da 30 yıldır dubleks evde oturuyorum.Ev eskidi,ben eskidim,ama ihtiyaçlar,onarımlar bitmedi.
Gelecek sonbaharda ısı yalıtım işine girişmek gerek. Doğalgaz faturaları (yöneticilerimiz sayesinde) oldukça kabardı.
Karavancılıkda öyle,eksik bitmiyor.Bunlar birer deneyim.Hanıma gel dubleksi satalım,Küçük bir daire alalım deyince,ayranı kabarıyor "gelen misafirler nerede kalacak" diyor! Geçim ehli olmam nedeni ile biz karavanda kalırız, diyemiyorum.Ama az kaldı.Cemre toprağa düşsün ,inimden çıkıp çevremi gezeceğim.
Geçen yıl Kesikköprü'de tanımadan karşıdan karşıya görüştük.
Ankara'ya geldiğinizde mutlaka görüşelim.
Selamlar.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Karavancı Dostlarım,
2012 yazında;35 günlük Tatilden döndüğümden bu yana tente için üzerini koruma amaçlı kapatmayı düşündüm.
Yapacağım iş belirgin olmasına rağmen bir türlü başlayamadım.
Yapacağım İş Uzman Ustamız Atila arkadaşımızın projesinin aynı olmakla birlikte,kullanılan malzemenin değişik olması idi.
Dün gerekli olan malzemeyi aldım.İş yerimde çalışan arkadaşımın ustalıyla ve benim çıraklığımla işi bitirdik.
Böylece tenteyi korumaya aldık.
Umarım beğenilir.
İlginç! Ben de bugün tentenin işini bitirdim.profil resimi yaptım. "sayfamda resmi var " kapatmak için Atillanın yöntemini uygulamayı düşünürken,Senin tente kapağını gördüm.Resimler dışında bir detay göremedim.Patenti sende kalsın da ben ne yapmalıyım.Benim tentem mafsallı 400x250 ve de geniş.Senin yaptığın bana uyar gibi geldi de.Hani diyorum.Bu ara da tente 21 kg dır.
Avatar'ınızdaki gözyaşı karavan sizin mi?
Ankara'da ki tüm aliminyucuları neredeyse dolaştım diyebilirim.Ama yok.Verilen yanıt Firmanın özel kalıpla kendisi için yaptırdığı özel üretim dediler.
Geçen yaz tatile gitmeden Metro AVM den 30 TL ye Çin malı piknik masası almıştım.Masanın aliminyumunu aldım ve benim masaya monte ettim.
Bu yaz piknik masasını yeniden almam gerekecek,yada bana kalan ayak bölümüne malzeme montajı yaparak Çin+Türkiş üretimi piknik masası yaparım.Son olasılık bana uygun geldi!