KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
raptor' Alıntı:
Bu gün Seyfettin hocamı ziyaret ettik ve çalışmalarını görme fırsatımız oldu Hocam maşallah hızlı bir şekilde ilerliyor sona yaklaşmak üzere.aslında şu aralar bende arayış içindeyim karavanımı sattım :'( ama yeni karavan projem bir türlü netleşmedi.Allah kimseyi karavansız bırakmasın çok zor :-\.hocam ikram ettiğin vişneleri henüz yeme fırsatım oldu çok güzeller.
Sona yaklaşma konusunda moralimi yükseltin,Rifat'a kalsa yarı yolda bile değilim.
Karavan işinde azimli olduğunu gördüm.Tez elden kavuşursun dilerim.
Afiyet olsun.
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)
Çalışmalarımızı en son 24 Haziran 12 tarihinde görsellemişiz.İşte 25 Haziran 12
Aradan 65 gün geçmiş.Zaman su gibi akıyor.
Doğal olarak (Cabir in rahatsızlığı nedeniyle) iş başa düştü.Karınca kararınca elimden geleni yapmaya çalıştım.
Görselleri ekte sunuldu.
Bu ara dikkat çektimi bilmiyorum ama;mutfak tezgahı 90cm oldu.Tezgaha ek olarak buzdolabı üstüne kayar biçimde yemek hazırlık çalışmaları yapılmak üzere; Gizlenebilen 60x50 cm ek bir tezgah yerleştirdim Gerektiğinde servis masası olarak da kullanılabilecek
Bu gün 29 Haziran 2012
İç yerleşimin sondan bir önceki görselleri.
Oturma gurubu,dolap ve çekmeceler,Kilitleri,Banyo son polyesterlenmesi tamamen bitti.
Bundan böyle aydılatma gurubu,12 volt çakmaklar,220 volt pirizler ve yaşam aküsüne sıra geldi
Ayrıca şase altın konulacak atık su depoları da yerleşince kaba işler bitecek;ince işler(neler se?)devam edecek.
Bu arada tentemizde sırada ama proje ve ruhsat sonrası olabilir.
Benim gibi bazı insanların Bu güne kadar yaptığı eylemlerin verilen mücadalelerin sonucları bu kadar iyi bir sonuc vermesede Hocam bu mücadaleniz deki başarınız icin sizi kutluyoruz ( Güneşi zapdedenlerden oldunuz) Sonsuz saygılarımızla..... Tunay & Tugay Demiral
Tugay Bey'in sözlerine katılıyorum...
airboat' Alıntı:
Tezgaha ek olarak buzdolabı üstüne kayar biçimde yemek hazırlık çalışmaları yapılmak üzere; Gizlenebilen 60x50 cm ek bir tezgah yerleştirdim Gerektiğinde servis masası olarak da kullanılabilecek