Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,833
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Yusuf Aybek' Alıntı:
Seyfettin hocam çok temiz bir iş olmuş ellerinize sağlık.

Yusuf kardeşim,
Sizin (bir bilen) takdirinize mazhar olmak ne yalan söyleyeyim gururlandırdı,bizi.
Nede olsa biz küçük bir ekibiz.Abi kardeş örneği.
Sğlıcakla kalın.

Not:SONY Video kamera konusunda düşüncenizi alamadım!

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Seyfettin hocam estağfirullah bizler bu işde herkes gibi sadece imkan dahilinde tırmalayarak abilerin önerilerini dinleyerek birşeyler yaptık.
Sony video kamera konusunu atlamışım özür dilerim geriye doğru taradım ama göremedim kusura bakmayın eğer mahsuru yoksa cihaz ile alakalı link yada fotoğraf ekleyebilirseniz bakabilirim sizin için.

hocam sony kamera olayı nedir bende bulamadım ama ben birtane sony kamera aldım 17 kez servise gitti en sonunda iade oldu daha evime sony sokmam müzik seti aldım 2.ayda bozuldu tavsiyem uzak dur derim saygılar

Seyfettin Bey
Kolay gelsin; elinize saglık.
Bir dergiyi karıstırırken gordum , aklıma sizin proje geldi. Aynı sizin arac gibi ters yonde giriş kapısı açmıslar fakat kapının cift tarafına kilit koyup kayar mekanizma ile oturma alanını yatak halıne getirmisler.
MArka model ismi manhattan tardis.
Tekrar kolay gelsin.

Hasan

Manhattan-Motorcoaches-Tardis-slide-out-660x374.jpg

güzel bişey aslında kanunen acaba bir sakıncası varmı bizim ülkemizde

Sadece arac park halınde acılacagından bir sorun teskil edeceğini düsünmüyorum.

nasah' Alıntı:
Seyfettin Bey
Kolay gelsin; elinize saglık.
Bir dergiyi karıstırırken gordum , aklıma sizin proje geldi. Aynı sizin arac gibi ters yonde giriş kapısı açmıslar fakat kapının cift tarafına kilit koyup kayar mekanizma ile oturma alanını yatak halıne getirmisler.
MArka model ismi manhattan tardis.
Tekrar kolay gelsin.

Hasan

Hasan kardeşim teşkkürler.Soldan açılan kapılar "Seyfettin Hoca dizaynı"adı ile anılacak herhalde!
Şaka bir yana WEb adı varmı dergide?
Teşekkür ederim.

Direksiyon sağda; demek ki trafiğin soldan aktığı bir ülkede yapmışlar uygulamayı..

Kayar kapıyı dışarıya doğru çıkartarak ekstra bir alan kazanmış, sürücü tarafına da Seyfettin Hoca'm gibi bir kapı yapmışlar; ilginç ve güzel bir çalışma. :smiley:

Bu çalışmayı, H.İbrahim Bey'e (egerce) göstermeyin; kazmayı küreği(!) kapar girişir işe... :D

Cavid Sezen

cavit abi akşam akşam beni güldürdün allahta seni güldürsün abi iki kalem üste bak gördüm abi hani kafamada yatmadı değil ;D ;D ;D

gezmen' Alıntı:
Direksiyon sağda; demek ki trafiğin soldan aktığı bir ülkede yapmışlar uygulamayı..

Kayar kapıyı dışarıya doğru çıkartarak ekstra bir alan kazanmış, sürücü tarafına da Seyfettin Hoca'm gibi bir kapı yapmışlar; ilginç ve güzel bir çalışma. :smiley:

Bu çalışmayı, H.İbrahim Bey'e (egerce) göstermeyin; kazmayı küreği(!) kapar girişir işe... :D

Cavid Sezen

Öğretmenim,
trafiğin soldan aktığı ülkelerde; soldan kapı yapılabiliyorsa, bizim gibi sağdan akan trafikte sola kapı yapılabilirmiş.Muhaliflere bir gol daha mı diyeyim?
Birde "Seyfettin Hoca Kapısı"Pardon öğretmen kapısı olsun.(Tekkeye döndük :D )
Direksiyon sağda,asıl kapıda sağda,soldaki kapı çıkma yapılmış.
2013 yazına böyle bir projeyi bende;60x60 bir alan kazanmak uğruna sola kapı açan( öğretmen)
bunun 4 katı alanı dışarıya almak için kimbili neler yapmazki!

Amaaa,benden önce öğrencime hadi önder buyur demeliyim.Onun sofrası bizimkinden önceliklidir.
Sağlıcakla kal cahit hocam.

egerce' Alıntı:
güzel bişey aslında kanunen acaba bir sakıncası varmı bizim ülkemizde

Kanunlar bizim için değilmi,Bizim için yapılmıyor mu?sakıncası olacağını sanmıyorum ama yinede; kara kaplı kitaba bakmak lazım gelir.

bakarsan yada bakan duyarsan banada haberdar et. hocam sana bahsettiğim program varya 2 boyutlu halen net bişey yok en basit audo cad oda olmaz ama bulucam söz verdim birkere gelir sana audocad öğretirim genede hallederiz hocam saygılar

Evet hocam bu modelin adı "Seyfettin Hoca" modeli kalacak böyle giderse.
Keske bu karavanlar ve onları kullananlar çogalsa da biz Turklere göre bizim ihtiyacımıza uygun araçlar şekillense ; bir karavan kültürü oluşturabilsek. Mesela Almanlar için olanlarda banyo-tuvalet olayı onemlı yer ayrılıyor mutfak genelde ikinci planda; İngilizlerde tam tersi mutfak onde geliyor ve içeride oturmak için yataga donusen buyuk bir sofa oluyor genelde vs vs.
Neyse plana gelince ; bu dizayn bence mevcut modelde pek verimli kullanılmamıs. Motokaravanın buyuk bolumu banyo- tuvalet bölumlerine ayrılmıs.
Sizin dizayn için mutfak bolumu moduler yapılıp ; L şeklinde oturma grugu yapılabilir. Ekstra alana ihtiyac duyuldugunda mutfak acılabilir mevcut alana insanların oturması ve gece için dikey 2 kişilik bir yatak yerlestirilebilir. Boylece yerden bayagı bir kazanc olur.
Ayrıca yan yuzeylerede 2 parca yuvarlak kucuk cam konursa bayagı bir aydınlık olur.
Boyle bir model düsünenlere fikir verir insallah.

İyi aksamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR