Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,748
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Davlumbazların kapatılması için hazırlanan kavak kontra üzerine polyester atıldıkdan sonra yerlerine yrleştirildi.

BABA2 254.jpg

BABA2 255.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

hocam işine karışma haddime değil ama gördüğüm kadarı ile normal dkp saç kullanmışssın zamanla paslanmazmıki hani paslanmaz olsa daha iyi değilmi sağlık açısından sanki biraz riskli gibi eline sağlık eğer yerine monte işi bitmediyse paslanmazdan hesaplayıp bir fiyat çıkartayım sana en azından ömürlük olur saygılar

egerce' Alıntı:
hocam işine karışma haddime değil ama gördüğüm kadarı ile normal dkp saç kullanmışssın zamanla paslanmazmıki hani paslanmaz olsa daha iyi değilmi sağlık açısından sanki biraz riskli gibi eline sağlık eğer yerine monte işi bitmediyse paslanmazdan hesaplayıp bir fiyat çıkartayım sana en azından ömürlük olur saygılar

Kullanılan sac 304 CRNI mat sac.Mat olması sizi yanıltmış olabilir.
Teşekkür ederim.

Seyfettın hocam
Depo yapımında paslanmaz ı , elektrık kaynagı ıle krom elektrot kullanarak gibi gördum fotoda , dogrumudur hocam.
Agırlıgı merak etmekteyim. Bu arada Sol kapı görünümündeki orjinallige bu kadar yaklaşmanızı takdir ediyorum
Kolay gelsın.
Selamlar.

Depo yapımında paslanmaz ı , elektrık kaynagı ıle krom elektrot kullanarak gibi gördum fotoda , dogrumudur hocam.
Agırlıgı merak etmekteyim. Bu arada Sol kapı görünümündeki orjinallige bu kadar yaklaşmanızı takdir ediyorum

Sorunuza yanıtım;tamamı tamamına doğrudur.Kullanılan saç;1.5mm 12500x25000mm Depo
ölçüleri120x1760x490mm 103 Lt Su kapasiteli.

[SIZE=small]Daha iyisini yapabilmek için(Amatör) kaportacıda sıtaj yapmak gerekir kanımca.[/SIZE][SIZE=small]Mehmet Dostum,Alçak gönüllü oluşunuza bayılıyorum. [/SIZE]

[SIZE=small]Benim yapabildiklerim,sizin yaptıklarınız yanında;"Devede Kulak,Denizde bir damla gibi kalır"[/SIZE]

Selamlar,sağlıcakla kalın.

Sevgili Karavan seven dostlarım,
Karavanımın yapım aşamalarını en son 20 Nisan tarihinde görsellemişim.
Deneme aşamasında yayını kesilen sitemizin sık sık arıza vermesi nedeniyle son çalışmaları
sergileyemedim.
Hazır yayın düzelmişken bir kaç çalışmamı aktarayım.
saygılar,sağlıcakla kalın.

Yaşam alanına yapılan temiz su deposundan sonra,Zemin çalışmalarına başladık.
Zeminde bulunan 5/7mm alçaltıları Laminant altı döşemesini dilimleme yaparak düz hale getirdik.Daha sonra 10mm 80 densite yalıtım örtüsünü kapatıp enson laminant döşemesine geçtik.

Dostlar,
Ne yazık ki site yine deneme de!
Bu kez de resimlerimi çerçeve olarak eksiksiz alıyor ama; içinde görüntü yok.
Böylesi ilk kez oluyor,öncesi tamamen red ediliyordu bu da ilerleme(-) sayılır.

airboat' Alıntı:
Yaşam alanına yapılan temiz su deposundan sonra,Zemin çalışmalarına başladık.
Zeminde bulunan 5/7mm alçaltıları Laminant altı döşemesini dilimleme yaparak düz hale getirdik.Daha sonra 10mm 80 densite yalıtım örtüsünü kapatıp enson laminant döşemesine geçtik.

Hatalı çıkan resimlerin tekrarı,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR