Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,748

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Seyfettin hocam vallahi ne yalan söyliyeyim, ben burada heyecanlanmaya başladım... Çok keyifli devam ediyor, inşallah hayırlısıyla yüzüp yüzüp sonuna geldiniz hayırlısıyla... :smiley:

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Gölgelik bıranda sistem aparatlarının sabitlenmesi ve Güneş enerji panellerinin yerleştilebileceği Bagaj sisteminin üretim boya ve montaj çalışması görselleri.

Sevgili dostum Rifat Tülün kardeşimizin yaptığı çalışmadan esinlenmiştir. Kendisine teşekkür ederim.

Havalandırma kapağını daha önce sac olarak almıştım.Arkadaşımız Nihat Zaloğlu'nun (Gece yıldızları,Samanyolu'nu nasıl seyredeceksin) önerisini kabul ederek cam havalandırma aldım.
Montaj görselleri.....

Ölçülerime uygun duş küveti ne yazıkki bulamadım.
Çalışan arkadaşlarımızdan Vedat (bacanakları Duş ve küvet ile ilgilenir)90x90cm duş küvetini getirdi.
Polyestercimiz kesti biçti yamadı.
Anlaşıldı bizim ayırdığımız bölüm için yapılmış gibi olacak.

Harika gidiyor. Kıskanmadım dersem yalan olur :smiley:

220V AC girişi için kullandığınız aparatı ilk defa gördüm. Bu nesnenin aslı nedir? Nereden bulunur? Fiyat, vb. bilgileri paylaşır mısınız?

TA2RX' Alıntı:
Harika gidiyor. Kıskanmadım dersem yalan olur :smiley:

220V AC girişi için kullandığınız aparatı ilk defa gördüm. Bu nesnenin aslı nedir? Nereden bulunur? Fiyat, vb. bilgileri paylaşır mısınız?

Paylaşmak ne demek,Benim Öğretmen olduğumu(Tacir/tüccar değil)unutmayınız.Biz bildiğimizi paylaşmak üzere yetiştirildik.Saklımız gizlimiz yok.
Bu aparat;Motorlu taşıtlara bağlanılan çeki demirinde bulunan ve görevi de,asıl araçla çekilen romorkun DC elektirik (sinyalizasyon)bağlantısında aktarma yapan aparatdır.

İki yıl önce oto elektrik malzemesi satan esnaftan piriz+erkek fişini 40.tl ye almıştım

airboat' Alıntı:
Paylaşmak ne demek,Benim Öğretmen olduğumu(Tacir/tüccar değil)unutmayınız.Biz bildiğimizi paylaşmak üzere yetiştirildik.Saklımız gizlimiz yok.
Bu aparat;Motorlu taşıtlara bağlanılan çeki demirinde bulunan ve görevi de,asıl araçla çekilen romorkun DC elektirik (sinyalizasyon)bağlantısında aktarma yapan aparatdır.

İki yıl önce oto elektrik malzemesi satan esnaftan piriz+erkek fişini 40.tl ye almıştım

Teşekkürler. Güzel bir alternatif.

Bu ne hız. üstelikte tertemiz..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR