Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,008
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Rifat Tülün dostumuz hoca ne yapıyor diye uğrar,Sohbet ederiz,konuları tartışmaya açarız,çay içeriz,
sağolsun kolları sıvar yardımcı olur.
Kendisine resim yükleme konusunu halledemediğimi söyledim,
İlk çektiğim resimleri yükleme yapamıyorsak da 5 Nisn sonrası yüklenebilecek.
Ben Modzilla kullanıyordum,Rifat'ın önerisi ile CROME yükledik.Başarılı olduk.
Yeni görsellerim ekde olacak bundan böyle,güncel olarak.
Tüm dostlara selam.

Etiketler
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Tamam hocam başarılar kolayı gelsin......

;)

BABA2 206.jpg

Rıfat Tülün Dostumuz uğradı.Bana yapacak iş yok mu? dedi.
Ne demek işden çok ne var deyince,derhal kolları sıvadı ve bende Cerrah önlüğünü giydirdim,
Ve başladı kesip biçmeye vede yapıştırmaya.
10mm Bonfordu 10mm lik Polietilen üzerine,
Bizde Çayla kaşarlı tostu hazılayıp ikram ettik.
Eline sağlık Rifat Dostum. :smiley:

BABA2 218.jpg

BABA2 219.jpg

BABA2 220.jpg

BABA2 222.jpg

BABA2 223.jpg

Rifat kardeşim çalışırken banada seyretmek düşmüş.(
airboat' Alıntı:
Oleyyyyyyyyyyy Başardık galiba dostlarla birlikte.
15 Şubat'dan bu yana ilk
kez beş görseli bir arada yükledim
:smiley:
Fotolar habersiz alındı)
Bir 5 lik deneme daha.
Bu gün bende arka davlumbaz üzeri kaplama çalışması yaptım.

BABA2 227.jpg

BABA2 228.jpg

BABA2 234.jpg

BABA2 236.jpg

BABA2 237.jpg

airboat' Alıntı:
Ben Modzilla kullanıyordum,Rifat'ın önerisi ile CROME yükledik.Başarılı olduk.

Ben de Mozilla kullanıyorum ama herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Acaba eski sürüm kullanıyor olabilir misiniz? Bendeki 11,0 sürümü. Ayrıca Flash vb. eklentileri de sürekli güncellemek gerekiyor.

Seyfettin hocam kolay gelsin ,Rıfatta yetişmiş yardıma.
Lütfen sigaralı resimleri basma ,hocam iyi örnek olmuyor. :eek: :eek:

herşey çok güzel kolaylıklar hocam takipteyiz

kolay gelsin güzel şeyler oluyor bizde takip edelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR