Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan airboat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,013
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 192,008
Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Araç içi davlumbaz üstü kapatma çalışmalarımı bu gün bitirdim.
Yapıştırma ve montaj işi yarın yapılacak.

BABA2 236.jpg

BABA2 237.jpg

BABA2 239.jpg

BABA2 241.jpg

Etiketler

Ynt: Kendi Motokaravanını Yapanlar;Citroen/Jumper Camper Seyfettin Hoca (airboat)

Hocam ilgiyle ızlıyorum . ellerine saglık . Bana göre her sey yolundaymış gibi geliyor.
Ayrıca beş görseli bir arada , benim için de bir başarı olmuş du . Tebrikler. ;D
Kolay helsın , selamlar.

azminizi kutlarım hocam kolay gelsin

Hocam kolay gelsin. İlgi ve hayranlıkla izliyorum..

Seyfettin hocam,

Sesi kesmek için davlumbaza da izolasyon yapmanızı önerebilir miyim?

Sayın hocam her şey güzel gidiyor.Biz kış gezisini bitirmek üzereyiz inş allah bir yerlerde denk geliriz.Bakalım mayıs15 gibi ankaradan geçeceiğiz.Saygılarımla kolay gelsin

Tebrik ediyorum Seyfettin Hocam, Ellerine sağlık, çok güzel gidiyor. Maşallah.

Nazar De?mesin.jpg

Seyfettin hocam ellerinize sağlık,her şey buradan çok güzel görünüyor ilgiyle takip ediyorum.Sizin işleriniz MAŞALLAH nazar değmesin yokuş aşağıya doğru bütün güzelliğiyle hızlanmış.En kısa zamanda içerisinde sefasını sürmenizi diliyorum...SAYGILAR,,SEVGİLER .......

yetkin' Alıntı:
Seyfettin hocam ellerinize sağlık,her şey buradan çok güzel görünüyor ilgiyle takip ediyorum.Sizin işleriniz MAŞALLAH nazar değmesin yokuş aşağıya doğru bütün güzelliğiyle hızlanmış.En kısa zamanda içerisinde sefasını sürmenizi diliyorum...SAYGILAR,,SEVGİLER .......

Teşekkürler,
Üç aydır rampa çıkıyoruz.
O kadarda olsun!

58ayhan' Alıntı:
Sayın hocam her şey güzel gidiyor.Biz kış gezisini bitirmek üzereyiz inş allah bir yerlerde denk geliriz.Bakalım mayıs15 gibi ankaradan geçeceiğiz.Saygılarımla kolay gelsin

Selamlar "Geçiyorduk uğradık" örneği olmasın,her Anadolulu gibi konukları severiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR