Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,373
Yan panellerin kaplanması.

SL272185.JPG

SL272187.JPG

SL272190.JPG

Etiketler

şimdilik sonuç bu.Pazartesi dolapların montajı için profil sabitlemeleri yapılacak.Üst kısma yapılacak tüm dolaplar profile sabitlenecek.

SL272211.JPG

SL272226.JPG

SL272229.JPG

Hızlı yol alıyorsunuz, fakat taş yününün üzerine kaplamadan önce bütün bir naylon çekmeliydiniz, başta sağlık için çok gerekli.

O işlem sadece tavana uygulandı.Kaplama malzemesini boydan boya tekparça kullandım.Yan eklerde tamamen slikonla kapatılıyor.Onun için ihtiyaç hissetmedim.Artı içeriye küçük havalandırma koyduğum için hele yatak bölümü havalandırması inan çok güzel oldu.Duş ile mutfak arası basit yolla kapatılcak.

SL272192.JPG

Ahmet hocam,

Taş yünü, doğru bir seçim,

Ben 5 cm-8 cm gibi kalınlıklarda abarttığımı sanıyorum, araç sıcağa ve soğuğa karşı korunaklı oldu fakat ağırlık yönünden 3cm taş yünü yeterliymiş, şimdi ise ağırlıklardan nasıl kurtulurum düşüncesi

başladı. Şu andaki hava şartlarında korunaklı ve fazla Webasto'ta ihtiyacı olmuyor.

Kolay gelsin, ellerinize sağlık.

Taş yünü kullanma araca fazla ağırlık getirmiyor.4 paket ağırlığı 40 kg.Onun için dert etmiyorum.Birde ben altta 20lik su kontrası döşeyeceğim.O daha ağır.Fakat izolasyon gerçekten harika.

Bülent bey aracımı Pamukovada yapmaya çalışıyorum.İlçede biraz sıkıntı fazla oluyor ama idare ediyoruz.Bugünde taban kaplamaları bitirdim.
Tabanada taş yünü ve 20 lik su kontrası döşedim.Birtek arka kapı içleri ve kaplaması kaldı.Onuda tamamlarsam sanırım ısı yalıtım sorunum biter.

SL272243.JPG

SL272244.JPG

SL272245.JPG

SL272253.JPG

SL272254.JPG

Gercekten güzel ve hızlı bir calışma oluyor elinize saglık, ancak dikkatimi çekti taban kaplaması için herhangi bir ızgara vb bişeyler kullanmadan su kontrasini direk tas yünü üzerine mı yapıyorsunuz.

Ahmet bey,çalışmalarınızı yeni gördüm.
aracınız hayırlı uğurlu olsun.Hayalinizdeki karavana tez zamanda kavuşmanızı dilerim.Hızla yapayım derken alt yapıyı ihmal etme, üç düşün bir yap.Su ve gaz tesisatını,su giderlerini vs yapmadan üst yapiya geçme.Bu yazdıklarımı muhakkak düşenmüşsündür ama hani çorbada tuzumuz olması babında naçizane önerilerde bulunuyoruz.
Dostça kalınız.

Rıfat bey öneriler için tşk ederim.Karınca kaderince hayalimi gerçekleştirme yolunda gitmeye çalışıyorum.Sonuca ulaşırmıyım bilemem ama en azından o yolda olmak bile keyf veriyor.
Bu hafta çoluk çocuk doluştuk.Taksi yerine bu aracı tercih ettik.Nedeni tüm masa sandalye takımı piknikte çok rahatlattı.İnan çok keyf aldım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri