Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,370
Darısı başımıza derken sizede kolaylıklar dilerim. çalışmalarınız ilerde bizlere ışık olacak. ellerinize sağlık.

Etiketler
ahmet bey temennilerin için tşk ederim.Kurban bayramında yine özgürlükten yana oyumu kullandım ve sonbaharda dağlar dedim.İnsanın evinin sırtında olması kadar rahat birşey yok sanırım.

IMG_1068.jpg

IMG_1047.jpg

seyyah54' Alıntı:
ahmet bey temennilerin için tşk ederim.Kurban bayramında yine özgürlükten yana oyumu kullandım ve sonbaharda dağlar dedim.İnsanın evinin sırtında olması kadar rahat birşey yok sanırım.

Ne güzel değil mi? :smiley:

Cavid Sezen

sıra geldi döner koltuğa
Bir döşemeci arkadaş yardımı ile 2.el harika bir vıb koltuk buldum.Ama hafif bir kaza geldi başına az yırtıldı neyse nasılsa kaplama yapılacak dedik.360 derece dönmesi içinde hurdacılardan 10 liraya aldığım büyük ince bilyayı sehpa ile araya yerleştirdik.360 derece dönen istenildiği zaman sabitlenen mekanizmayı tamamladık.Koltukla birleştirip denendi sonuç başarılı.

SL272306.JPG

SL272304.JPG

SL272301.JPG

İç dolapların asılması için profil çalışması tamamlanıp aeraç boyadanda geçirildi.Artık iç aksesura başlıyabilirim.Oturma grubu tamamlansınki koltuk altı elektrik odasına dönüşecek.

SL272298.JPG

SL272296.JPG

SL272299.JPG

SL272307.JPG

SL272308.JPG

teşekkür ederim dostlar.Bahara kadar zamanım var.Yavaş yavaş yol alıyorum.Sürücü koltuğunuda söküp döner yapmaya niyetleniyorum.Oturma grubunu 190 cm yatak yapmam için o koltuğun dönmesi gerekiyor.Hayırlısı.

Ahmet bey kolay gelsin, araba boyanınca çok şık olmuş. Aracınızı tamemen mi boyattınız? yoksa yama + pasta cila mı? bir de maliyeti ne oldu? teşekkürler :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR