Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,373
Teşekkür ederim.Yusuf dediğin gibi insan girince çıkmak istemiyor.Orada bir firmada sorumlu olarak çalışan bir tanıdık var.Onun için bayi işlemi yaptı.Sağolsun yüzde yirmibeş indirimli alınca dayanamadım.Güzel birde katalog verdi.Düşüne düşüne seçme şansım oldu.Soların bilseydim camlısını alırdım aydınlatmada da kullanırdım.Gece lambası gibi.Neyse diğer alacaklarımı seçerek alırım.Elektrik panosu ledli.Bugün Bir alışveriş merkezinde düzünü sordum benimkinden pahalı.Üzerinde batarya göstergeside yok.Çakmaklığıda yok.Ozaman inan keyf aldım.

Etiketler
Yusuf havalandırmalara dikkat ettinmi bilmem.Dışarıdan toz almasın diye sürgülü tercih ettim.İyimi kötümü daha sonra meydana çıkacak.

Güzel nesneler. Güle güle kullanın. Havalandırmanın sürgülü oluşunu özellikle sevdim. Benim de hep kafamdaki endişe bu. Güzel bir çözüm.

teşekkür ederim dostlar.Kullanmadan birşey diyemem bakalım pratikte ne olacak ozaman belirlleyici olması gerekli

evet dostlar.Sıra geldi havalandırma sistemlerine iki gündür onlara zaman ayıırdım.Önce invertör havalandırması.Dıştan plastik ızgara içten açma kapatmalı paslanmazdan ızgara.Dış montaj tamamlandı.İç Huni kısmı yapılacak ve paslanmazda oraya monte edilecek.

SL272129.jpg

SL272131.jpg

SL272140.jpg

Evet dostlar sıra geldi havalandırma sistemlerine.Önce invertör havalandırmalar yapıldı.Dıştan plastik ızgara monte edildi.İçten huni yapılarak açma kapatmalı ızgara içten monte edilecek.

SL272129.JPG

SL272130.JPG

SL272131.JPG

SL272140.JPG

Banyo havalandırmayı da paslanmazdan kullandım.İçeriye su almaması için açma kapatmayı dışa aldım.Duşa huni sistemi olmuyor.

SL272111.JPG

SL272115.JPG

SL272125.JPG

SL272142.JPG

SL272143.JPG

Yatak konacak bölümede iki adet solar havalandırma montajıtamamlanarak denendi.Sonuç şimdilik güzel.Yorumlara açık.

SL272137.JPG

SL272139.JPG

SL272146.JPG

SL272149.JPG

SL272148.JPG

Ahmet bey, solar havalandırmalar güzel olmuş, akıllıca bir seçim, bu sistemlerin kontrolü mümkün mü, yoksa enerji sağladıkları durumda sürekli çalışıyorlar mı?

mehmet bey devamlı olarak çalışıyorlar.Sadece gece çalışmıyorlar.Eğer sokak lambasını görürse yine çalışır.Şu anda hava bulutlu hiç güneş yok ama yinede çalııyorlar.İy tarafı ses yok.Alttanta klape yapma imkanı var ama şu anda onu düşünmüyorum.İnan arabada en ufak pis koku olacağını sanmıyorum.Gezilerde belli olacak.Aracımın arkatarafına monte ettim üstünü örtme şansım var

ışık fazla olmadığı sürece sadeece küçük havalandırmalar ile dış ilişkisi var.okadarcıkta olsun istedim.Sonuçta insan nefesi olacak.Yatak kısmınada onun için koydum.Yan camlar zaten sürgülü.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR