Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,375

Etiketler
Evet geldik karkas çalışmasına.Yusufun belirttiği gibi dayson yapıştırıcıyı aldım.Oda ne harika bir yapıştırıcı.7.5 lr fakat güzel bir yapıştırıcı.İşte sonuçları.Acemi fotoğrafcıdan belgesel.

seyyah54' Alıntı:
Fakat şu anda acelem ısı yalıtımını bitirmeye çalışacağım.29 Ekimde Erico ovamızda (Yaylada)Ofrod oyunları var harika olur.Temiz hava tüm karavan dostlarımı haftasonu kaçamağı için davet ediyorum.Buyursunlar.Elimden gelebilecek desteği vermeye çalışırım.(Bir kahvenin kırık yıl hatırı olur derler.Onun için kahveler benden)
Doğası ile ilgili bir resim koyayım dedim.

Ercova yaylası ise oyunların yapılacağı yer, cumadan gelmeye çalışacağım ortama...
Bilahare köpüklü kahvelerimizi içeriz ... ;)

yapıştırıcımız.Karkas yanlar tavan ve ara mastik çalışmaları.

SL272079.JPG

SL272097.JPG

SL272096.JPG

SL272091.jpg

SL272092.JPG

Öncelikle kolay gelsin ve aracınız hayırlı olsun,
önerim ağaç karkas uçlarını aracın kendi direk yada destekleri üzerine bindirip en azından tek vida ile uçlardan bunlara sabitlemeniz yönünde, fakat başlığınızı geç gördüğüm için biraz gecikmiş bir yazı oldu.

yapıştırıcı çok güzel birde karkasa fazla yük yüklemiyeceğim.Taş yünü işleminden sonra kaplama civilerini tutturmak için kullanacağım.Profil üzerine mobilya yapılacak.Yatak dolaplar genelde profil saça monte edilecek.Uyarınıza teşekkür ederim.

Tabii nedemek.Bende şu yalıtım işini bitirsem.Bitirmesemde içine bir şeyler atar yinede çıkarım.Haldun bey bir aksilik olmazsa cumartesi çıkacağım.Telim 5324903015 arasanız tanışır ilçemde bir acı kahvemi ikram ederim.

haldun bey gece saat 2 de hanım cay ben karkasla uğraştım.Birde yapıştırıcı harika gerçekten yusufa tavsiye ettiği içiin teşekkür ederim.

Evet dostlar hazır istanbula gitmişken yat fuarını gezeyim dedim.Gerçekten harika şeyler var.İnsan ilgisiz kalamıyor.Gitmişken birkaç birşey alayım dedim.Doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum.Bir anahtar s,stem, aldım çok hoşuma gittiçSizler ne dersiniz bilmem.Üzerinde batarya ölçümü çakmaklık ve 12 wolt anahtarlar.İki aküye adapte ediliyor.Anahtarı sayesinde.

IMG_0997.JPG

IMG_0998.JPG

Yatak üstüne de solar havalandırma aldım .Gercekten işikta bile havalandırmaya çalışıyor.Sadece yatak kısmının havalandırmasını yapacağım.İç kısımdanda belki 12 w ile çalışan aspiratör monte edilebiliyor.
Yusuf dış havalandırma içinde banyo ve ivertörleri havalandırmak için dediğin gibi paslanmaz aldım.Fakat elle manuel olarak açılıp kapananlardan.Tozlu alanlarda kapatabileceğim.İçer,ye su ve toz almıyacak şekilde monte edeceğim.

IMG_0994.JPG

IMG_0995.JPG

IMG_0996.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR