Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,376
Sn seyyah, aracı tanıtırken 2800cc olduğunu yazmıştınız, "D" düz dizelmi, "TDI" turbo dizelmi belirtmemişsiniz, düz dizel ise düz dizelleri pek tanımadığımız için kartepe çıkışında aracın rampalarda çekişi hakkında, yakıt durumu ve motor bakım masraflarının bakımından bilgiler verebilirmisiniz...

Etiketler

Jet hızıyla işe girişmek diye buna derim. Hayırlı olsun.

Özellikle ilk fırsatta kendinizi yollara vurma yaklaşımını çok sevdim. Darısı diğer mükemmeliyetçilerin başına... (Mehmet bey, huu! Kulaklarınız çınlıyor mu? ;D )

Aldığım zaman triger, motor,yağ ve enjeksiyon bakımını yaptırdım.Yürüründe sıkıntı yok sadece arka kapılarda kaprta sıkıntısı var.Onlarda tedavi olur sanırım.

Bekir bey bana kalsa ısı yalıtımı bittikten sonra gerisi teferruattır.İçine uyku tulumu olsun yeter.İki minder koyarım oturmak için.Uzat ayağını bak keyfine.1100 rakımdan iki fotoğraf sanırım herşeyi açıklar.

SL278118.jpg

Bilgi için teşekkürler, 2800cc "TDI" motorlularda zaten her hangi bir sıkıntı yok bunu biliyoruz....
Merak ettiğimiz 2800cc "D" Düz dizeller, 2500cc "D" düz dizeller ve 2500cc "TDI" lerden memnuniyetin nasıl olduğu idi...

Servisteki ustanın yalancısıyım.Abi iyiki 25oo almamışsın çok sıkıntı çekerdin dedi.O motorlar sıkıntılı dedi.

Akadaşlar bu arada bu pazar günü Türkye tırmanma yarışlarının 6. Ayağı ilçemizde yapıldı.29 Ekimdede ofrod oyunları var.Gelen arkadaşlar olurda önceden haberim olursa ihtiyaçlarını karşılamaya misafir etmeye çalışırım teşekkürler.

Ahmet hocam kolay gelsin çocukların ödeviyle ilgilenmekten foruma yazamadım :D ben sanırım sistemi çözdüm yeni eğitim sisteminde aileleride eğitiyorlar çocukları bırakın yetişkinlerin bile zorlandığı ödevleri ardı ardına veriyorlar akşam olunca ailecek seferber oluyoruz ;D stres de cabası.

yaybek' Alıntı:
Ahmet hocam kolay gelsin çocukların ödeviyle ilgilenmekten foruma yazamadım :D ben sanırım sistemi çözdüm yeni eğitim sisteminde aileleride eğitiyorlar çocukları bırakın yetişkinlerin bile zorlandığı ödevleri ardı ardına veriyorlar akşam olunca ailecek seferber oluyoruz ;D stres de cabası.
Yusuf bey bu güzeldi işte :D
naçizane önerim, eğer bahsettiğiniz konu performans ödevleri ise; bırakın çocuğunuz yapabildiği kadar yapmaya çalışsın, zamanla kendisini geliştirdiğini göreceksiniz, analiz-sentez kabiliyeti artar, el becerisi gelişir ve daha güvenli bir bireye dönüşür yani asıl hedef bunlardır ama bir de diğer tarafta alınan not-puan durumu söz konusu olunca kötü bir ikilem yaşanıyor ne diyeyim, allahtan ben o günleri çok çok gerilerde bırakmışım, size kolaylıklar dilerim ;D

Sn . Ahmet bey.
Daha ılk sayfaları okumaya başladıgımda hiç yabancı gelmedınız. Ben de olsam işe sizin başladıgınız yerlerden başlardım. ellerinize saglık. Fakat sonradan hayal kırıklıgına ugradım. sözüm meclısten dışarı " sen işi gücü bırakacaksın ,içine kilimi serıp , bir de köröglunu peşinize takıp haydiii vur kendini yollara" . Tabi burada Bekir Kemal bey gibi pusudakı ( sanki daha az mükemmeliyetçiymiş gibi) dostlar , lafı gedigine kondurabimesi için çanak tutmuşsunuz. ;D ;D ;D
Duyduk-duyduk , çınlamak ne kelime, şakladı bile. ;D
Ama sezarın hakkı sezara. Başka kelime bulamadım , " helal olsun Ahmet bey" . Sizi meziyyetlı kabul edıyor ve tebrik edıyorum. Bence iyi yoldasınız. Saglamcılıgın bir zararını gormezsiniz , bu yolda devam etmenızi temenni ederım. (Kendıme benzer buldugum yanınız.)
Kolay gelsin arkadaşım .
Selamlar.

abi burada Bekir Kemal bey gibi pusudakı ( sanki daha az mükemmeliyetçiymiş gibi) dostlar , lafı gedigine kondurabimesi için çanak tutmuşsunuz. ;D ;D ;D

Walla böylesine güzel açılmış bir pas görünce şut çekmemek ayıp olurdu ;D ;D ;D

bana kalsa ısı yalıtımı bittikten sonra gerisi teferruattır.İçine uyku tulumu olsun yeter.İki minder koyarım oturmak için.Uzat ayağını bak keyfine.

Kesinlikle hemfikirim. Bir de Mehmet beyi ikna edersek yollardaki araç sayısı artacak inşallah. İçimden bir ses bir kez yollara vursa Mehmet beyin işin keyfine fazla varıp bir daha araçla uğraşmayabileceğini söylüyor. Ama o tarafını zaman gösterecek. (Mehmet beyi yollarda görünceye kadar laf atmaya devam :D :D :D )

Yusuf 30 yılı Eğitimci geçmişi olan bir büyüğün olarak şunu derim.Sakın elne alıp yapma.Fakat şunu yap kaynağa yönlendirme.Hangi bilgiyi nereden bulacağını öğrensin.Bırak hatalı yapsın ama kendi yapsın.Heleki proje çalışmaları olacak onlarda kesin müdahil olma ki özgür çalışsın.Biraz nasihat gibi oldu sanırım.(Hiç sevmem ama)
Bu gün dediğin mastikleri aldım.Dayson.Nasipse yarın akşama karkas çalışmasına başlarım.Arayada kerpiç koyup badadi mi yapsak.Ne dersin.Bu arada elektrikte bitti sayılır.Tek tek numaralama da yapıldı.

SL272066.JPG

Mehmet bey kesinlikle öyle bir fikrim olamaz.İnan aklımada gelmedi.Sadece safhane duygularla içimden gelenleri paylaştım.İnşallah birgün izmire yolum düşerse kendimi affettiririm.Ne dersin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri