Teşekkürlerseyyah54' Alıntı:Parça boya çalışması ve pasta cila yapıldı.Tüm boyaya gerek yok dediler..Maliyet 600 oldu.
Teşekkürlerseyyah54' Alıntı:Parça boya çalışması ve pasta cila yapıldı.Tüm boyaya gerek yok dediler..Maliyet 600 oldu.
airboat' Alıntı:*Gezenbilir'de öğretmenler parmağını kaldırsın,kaç kişiyiz?
gezmen' Alıntı:Çoğunluk bizde hocam; saymaya gerek yok!...
Cavid Sezen
Öğretmenim bende almak istiyorum .Ankaradayım nasıl yardımcı olabilirsiniz?AVM Ankarada varmı?seyyah54' Alıntı:Arkadaşlar araca 220 w elektrik almak için araştırdığım sitelerde karavan piriz olarak baktım.Bulduğum 130 lira idi.İstanbul da bir alışveriş merkezinde bulduğum sanayi elektrik piriz ve fişini 20 liraya aldım.İtalyan malı.Buzdolapcı komşum erkek ile dişi fişlerin yerlerini değiştirerek takımı oluşturdu.Fotoğraflarını koyuyorum.İlgilenen arkadaşlara belki faydam olur dedim.
Yusuf Aybek' Alıntı:İyiki varsınız hepinizin ellerinden öperiz.
Sevgili Zaloğlu,zaloğlu' Alıntı:Öğretmenim bende almak istiyorum .Ankaradayım nasıl yardımcı olabilirsiniz?AVM Ankarada varmı?
Selam ve sevgiler.
seyyah54' Alıntı:Yan panellerin kaplanması.
seyyah54' Alıntı:Hocam duvarlara ve tavana koyduğum tek tarafı krem 5 mmlik medefe.Tavan ve tabana komple 5 lik 3 paket taşyünü gitti.Paketi 42 lira olması gerekir.Hocam yanlız arabanın içini çok güzel karkas yap ve karkası ölçülendirerek bir yere çizersen rahat edersin.medefeyi plaka kullandım toz dökülmesin diye.