Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,402
İyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş.Demir aksamını yaptığımız soğuk demirci arkadaşım Hüseyinde yanıma uğradı.Merdiveni monte ettikten sonra çay alacağını almaya gelmiş.Bende merdiveni sardım ona.Nasipse arkaya merdiven ve istetmeyi montaj çalışması yapacağız.
Levent yengeninde aklına girdin.Sabit klozete karar verdik.Egeseramikten klozet işi tamamlandı.Banyo iç duvarınada sudan etkilenmeyen duvar kağıdı tanıttılar onu kullanacağım.Bu konuda düşünceleri almak içinde resimledim.

SL272623.JPG

SL272625.JPG

SL272626.JPG

SL272628.JPG

Etiketler

seyyah54' Alıntı:
Levent yengeninde aklına girdin.Sabit klozete karar verdik.Egeseramikten klozet işi tamamlandı.Banyo iç duvarınada sudan etkilenmeyen duvar kağıdı tanıttılar onu kullanacağım.Bu konuda düşünceleri almak içinde resimledim.

zamanla ek yerlerinden kalkma yapmazsa neden olmasın, sadece dikkat etmek lazım kalkan yer görülünce yapıştırmalı,( bu kalkma işi hemen olmaz ama yinede risk var)

tuvalet konusunda ben çok eleştiri aldığım için aynı konularla muhatap olmanı istemem açıkçası, tuvalet kişiye özel bir durumdur ve illa böyle olacak diye şartı olmamalı, çevreyi, doğayı kirletmeden
insanlara rahatsızlık vermeden tuvaletini kullanabiliyorsa tuvaletin bence markası ve modelinin bir anlamı yoktur,
ben karavanı bir araç olarak görürüm, benim için mühim olan kamp alanınıdaki rahatım konforumdur, ben karavanımı kendi rahatım için tasarlayıp yaptım başkalarını memnun etmek için değil, bu yüzden karavanımı seviyorum ve rahat ediyorum, acabalar keşkeler yok karavanımda ;)
selamlar

TA2RX' Alıntı:
Klozetin pis su çıkışı alttan olan yerine arkadan olanı daha mı pratik olurdu sanki (geri tepme, vs. açısından) ???

ben yaklaşık 18 aydır kullanıyorum, her türlü yol şartlarında denenmiştir, hiç bir zaman koku,taşma, geri tepme yaşamadım, bağlantı şeklini kendi sayfamda paylaştım, selamlar

Aka' Alıntı:
Bu wc'nin boşaltma işi ne şekilde oluyor, ve atık nerde depolanıyor?

aracın altında 200lt pis su depom var, atıklar direk depoya gidiyor, boşaltma işinide en yakın logara bulamazsam benim evin bahçesinde logar ağzı var hortumu takıp boşaltıyorum

(kendi başlığımda konuyu paylaştım)

buralpdi' Alıntı:
aracın altında 200lt pis su depom var, atıklar direk depoya gidiyor, boşaltma işinide en yakın logara bulamazsam benim evin bahçesinde logar ağzı var hortumu takıp boşaltıyorum

(kendi başlığımda konuyu paylaştım)

Benimde duş 90x80 ölçülerinde,(atık su deposunu zaten sizden koyaladım) kaplama alanı sorun olur mu?

Evet dostlar bugün hava güneşli olunca insan zevk alıyor.Baharı hissetmeye başladık.Bende bugün önce yanlış hesap havalandırmalar ile uğraştım.Montaj hatası ve yükseklik hesap hatası karavanım üstten azda olsa su aldı.Solarların havalandırmaları alçak ve ters montajdan kaynaklanan hataydı.Sonuçta bugün onu hallettim.Birde istediğim zaman içerden kapatabilme çalışması tamamladım.Yorumlar sizlere ait.

SL272637.JPG

SL272639.JPG

SL272632.JPG

SL272633.JPG

SL272634.JPG

Selam dostlar.Uzun aradan sonra güneşle beraber ufak ufak çalışalım dedik.Önce aracın kabin üstü,yan dolap,banyo yeri ve oturma grup çalışmalarına başladık.Resimleyebildiklerimi paylaşayım dedim.

SL272652.JPG

SL272660.JPG

SL272676.JPG

SL272666.JPG

SL272670.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.