Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,366
Son hali çok hoş duruyor..

gönlünden geçenleri yavaş yavaş yapıyorsun hocam..takibe devam..

Etiketler

Hocam,
iş yogun bu sıralar,,ev biraz kalabalık,.....anlayacagınız biraz gecikecegiz.

Karavanımız bu cuma ancak bende oldu.Bu zamana kadar ruhsat işi için İstanbulda firmada idi.Topigimde bu konuda açıklamam var.
Dolayısı ile bugünden itibaren başladım.İyi bir temizlikle işe başladık.Her şeyi yıkadık. :D

Eksiklerimi çıkardım.
-Portatif tuvalet
-İnvertör
-jel akü

hesaplı ve kaliteli nereden alınır..yardımlarınızı beklerim.

o konuda destek olamam çünkü bende almadım.500 lük iki invertör düşünüyorum.Daha karar veremedim.Site bu konuda zengin.

Sıra geldi azda olsa oturabileceğimiz misafir odasına.Bugün oturma grubunun döşemesine ve banyo kapısına.Sağolsunlar sol tarafımdaki mobilyacı arkadaş karşımdaki döşemeci beraber bir günümüzü değerlendirelim dedik.

SL272740.JPG

SL272741.JPG

SL272742.JPG

SL272755.JPG

SL272760.JPG

Aydı Mobilyanın sahibi aydın usta banyo kapı sabitleme ve kilit takma işinden sonra test etmem lazım dedi.Koltuğa yaslandı.Ferhat ustada hocam perdeyi çek gece lambası ile isterim dedi.Döşeme işini böylece tamamladım.Sıra geldi ön koltuklara onuda aynı kumaştan halledeceğim.Maliyet sormayın dost işi gidiyor.Sadece kumaş gideri 150 liraya mal ettik.

SL272746.JPG

SL272751.JPG

SL272765.JPG

SL272766.JPG

Ahmet Hoca'm, şimdiye değin, kamper yapımı konusunda gerçekleştirdiklerinizin çoğunu Pamukova'da mı gerçekleştirdiniz? Küçük bir kasabada, zor bir olay bu çünkü... ;)

Kolay gelsin. :smiley:

Cavid Sezen

Temenniler için teşekkür ederim.Evet cavit hocam.İnan küçük yerde iş yapmak oldukça zor.Deve hendekten atlıyacak ama benimde turşumu çıkaracak.

Bugünde ivertör havalandırmaları için hazırladığım çalışmaları montajla uğraştım.Bazlarını resimledim sizlerle paylaşayım dedim.

SL272795.JPG

SL272797.JPG

SL272801.JPG

SL272800.JPG

SL272803.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.