Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,368
devam

SL272674.JPG

SL272679.JPG

SL272680.JPG

Etiketler

Ahmet hocam.
Çok güzel oluyor. ben çok begendım. Döşemelıkler de çok şık görünüyor
Bir an önce bitirebimeniz dilegiyle . Kolaygelsin
Selamlar.

sağol Yusuf.Oturma grubunun köşelerine bağlama çıtası koymadık ama pişman oldum.Belli olmaz onu değişebilrim.Sadece köşe bağlamayı tekrar takabilirim.Bugün kumaş işine bakacağım.Kahverengi düz ve desenli iki renk tay tüyü dedikleri kumaştan yapacağız
öndeki koltuklarıda aynı renk kaplatacağım.Hayırlısı.

Bugünlük 12 wolt elektrik paosunu tamamlayıp ontajını yaptım.Sağolsun Raci hocamda çayımı içmeye uğradı çok memnun oldum.Elektrik panosundan sadece akü göstergesini.çakmaklığı iç aydınlatma.dış aydınlatma ve hidroforu kullanacağım.220 sadece pirizlerde olacak.Onların sigorta panosunu oturma grubu altındaki aküler ile beraber oluşturacağım.

SL272693.JPG

SL272696.JPG

SL272700.JPG

SL272701.JPG

SL272702.JPG

Teşekkürler Levent.Panoyu tekrar söktüm ve 3 cm daha daralttım.Duvardan çıkışı 4 cm oldu .Yavaş yavaş iki ihtiyar yapıyoruz. Sağ olsun Raci hocamda proje tadilatı için yardımcı olacağını söyledi.Bitirelim nasip.

bugün hava güzeldi biraz elimiz çalışsın dedik.Dolap kapağı.perdelileri tamamlayıp oturma grubunu döşeme çalışmasına geçtik.Oturma salonunda misafir kabul edemiyoruz )))

SL272711.JPG

SL272712.JPG

SL272719.JPG

SL272717.JPG

SL272724.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.