Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 124,365

Etiketler
Levent teşekkür ederim.Birtek sıkıntım senin depo gibi depo yapmada.Kaportacılara gittim abi biz depocu değiliz diyor.Depocularda abi standart dışı uğraşamamdan başka kelime bilmiyor.Sonunda senin depo gibi kendimiz yapmaya çalışacağız.Ya nasip

seyyah54' Alıntı:
Levent teşekkür ederim.Birtek sıkıntım senin depo gibi depo yapmada.Kaportacılara gittim abi biz depocu değiliz diyor.Depocularda abi standart dışı uğraşamamdan başka kelime bilmiyor.Sonunda senin depo gibi kendimiz yapmaya çalışacağız.Ya nasip

esnaf arkadaşlar artık çok bedavacı ve tenbel oldular, artık standart dışı işler çok zor geliyor, ya bilmiyorlar ya uğraşmıyorlar, ne diyeyim :smiley: kolay gelsin

seyyah54' Alıntı:

Kolay gelsin Öğretmenim.Oturma gurubu çok güzel olmuş.Elinize sağlık.
Depo sorununu halledemedim diyorsun.Bülent'in deposu gibi diyorsun.Araç altı pis su mu yoksa araç içi
temiz su mu?Benim yaptırdığım polyesterci yardımcı olur düşüncesindeyim.
Kolay gelsin.

hocam araç altı pis su deposu olacak.Leventinki gibi alta iki tane olarak yapacağım.Bana fiyat verebilirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.Ankara tarafına geldiğimde uğrarım.

seyyah54' Alıntı:
hocam araç altı pis su deposu olacak.Leventinki gibi alta iki tane olarak yapacağım.Bana fiyat verebilirse çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.Ankara tarafına geldiğimde uğrarım.

Öğretmenim
Polyesterciye telefonla sordum,Çiftini 400tl bağlantı elemanları dahil olarak yapacağını söyledi.Rica
ettim.25-30 tl almam dedi.Kolaylığım Ankara'ya gelirse montajınıda yaparım dedi.
Selamlar

Güzel güneşli bir pazar sabahından bu büyük aileye günaydın.Dün benim için oldukça yorucu geçti.Araca 12 wolt bağlantılar yapılarak içeriyi ışıklandırma yapıldı.220 sigorta girişine invertör bağlantısı için kutup ayırıcı montajı tamamlanmayınca invertör takılamadı.105 amperyedek akü kasaya konarak kesici anahtarla araç akü bağlantısı yapıldı.Mutfak tezgah kasasıda yerine kondu.Haydi hayırlısı diyelim..Resimleride paylaşayım dedim.

Hocam 23 Nisan Ulusal egemenlik bayramı ulusuma ve tüm dünya çocuklarına kutlu olsun.Hocam panoyu yat fuarından almıştım.

Evet dostlar bazı çalışmaların resimlerini atamasamda dün karavanımın mutfak kısmını kısmen tamamladım.En azından çayımı içebilecektim.(lavaboya dikkat)Dün raci hocam poyrazlara demişti.Bende yarımda olsa hanımla kaçayım dedim.Ver elini poyrazlar.Aracımla ilk defa poyrazlara gittim.Fakat çok üzüldüm .Birdaha haftasonu semtine uğramam .Çok kalabalık ve hertürlü müzik eşliğinde yemek.Araçlarınki de bonusu.İnanın çok üzüldüm.Raci hocamı aradım sanırım ayrılmış buluşmadık.Fakat günümün en harika tarafıda sadece buradan tanıştığım çok değerli dostlara rastladım.Aracımın ilk misafirlerini aracıma davet etmiş oldum.Mustafa Yetim ile birlikte Almanyadan gelen dostlarla karşılaşmak günümün mutlu geçmesini sağladı.

Oooo Hüseyin Bey'i görüyorum aracınızda :eek: ; demek ki Türkiye'ye gelmişler, hoş gelmişler!... :smiley:

Mustafa Bey'i saymıyorum, o zaten Poyrazlar'dan ;) ; Bülent'le ikisi, oraya ulaşmak için, karlı dağları aşıyorlar!.. :D ;D

Hocam güzel gidiyor herşey...

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR