Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 571
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 127,361
teşekkür ederim Hakan bey.İnşallah bahara hazırlanır.Biraz yaşlı işi ağır gidiyor.

Etiketler
Evet geldik karkas çalışmasına.Yusufun belirttiği gibi dayson yapıştırıcıyı aldım.Oda ne harika bir yapıştırıcı.7.5 lr fakat güzel bir yapıştırıcı.İşte sonuçları.Acemi fotoğrafcıdan belgesel.

Ercova yaylası ise oyunların yapılacağı yer, cumadan gelmeye çalışacağım ortama...
Bilahare köpüklü kahvelerimizi içeriz ...

Öncelikle kolay gelsin ve aracınız hayırlı olsun,
önerim ağaç karkas uçlarını aracın kendi direk yada destekleri üzerine bindirip en azından tek vida ile uçlardan bunlara sabitlemeniz yönünde, fakat başlığınızı geç gördüğüm için biraz gecikmiş bir yazı oldu.

yapıştırıcı çok güzel birde karkasa fazla yük yüklemiyeceğim.Taş yünü işleminden sonra kaplama civilerini tutturmak için kullanacağım.Profil üzerine mobilya yapılacak.Yatak dolaplar genelde profil saça monte edilecek.Uyarınıza teşekkür ederim.

Tabii nedemek.Bende şu yalıtım işini bitirsem.Bitirmesemde içine bir şeyler atar yinede çıkarım.Haldun bey bir aksilik olmazsa cumartesi çıkacağım.Telim 5324903015 arasanız tanışır ilçemde bir acı kahvemi ikram ederim.

Haldun bey cuma gelirseniz telefon edermisiniz. Olmazsa cumartesi alanda buluşmy çalışırız.Teşekkürler

haldun bey gece saat 2 de hanım cay ben karkasla uğraştım.Birde yapıştırıcı harika gerçekten yusufa tavsiye ettiği içiin teşekkür ederim.

Evet dostlar hazır istanbula gitmişken yat fuarını gezeyim dedim.Gerçekten harika şeyler var.İnsan ilgisiz kalamıyor.Gitmişken birkaç birşey alayım dedim.Doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum.Bir anahtar s,stem, aldım çok hoşuma gittiçSizler ne dersiniz bilmem.Üzerinde batarya ölçümü çakmaklık ve 12 wolt anahtarlar.İki aküye adapte ediliyor.Anahtarı sayesinde.

Yatak üstüne de solar havalandırma aldım .Gercekten işikta bile havalandırmaya çalışıyor.Sadece yatak kısmının havalandırmasını yapacağım.İç kısımdanda belki 12 w ile çalışan aspiratör monte edilebiliyor.
Yusuf dış havalandırma içinde banyo ve ivertörleri havalandırmak için dediğin gibi paslanmaz aldım.Fakat elle manuel olarak açılıp kapananlardan.Tozlu alanlarda kapatabileceğim.İçer,ye su ve toz almıyacak şekilde monte edeceğim.

Ahmet bey yat malzemeleri pahalı olsada kaliteli ürünler, hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.
Selamlar.