Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,811
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet abi boyaya başladınmı bir türlü karavanının son halini göremedim bir kaç defa geldim sana ulaşamadım .
Görüşemezsek isenin ve ailenin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar .

Etiketler

Cengız kardesım .
Geldım bulamadım dıye yazmışsın ya , ınan kı cok uzuldum . Aslında pek evden ayrılamıyorum ama 1-2 defa işlerımden dolayı (ınşaat başlattım) goruşmeler yapmak ıcın ayrılmıştım sadece. keşke bır telefon çaldırmış olsaydın.
Karavan meselesıne gelınce ; bahsettıgım gıbı bır de ınşaat araya gırınce , zaten uzun zamandan beri ugraşmanın verdıgı bezgınlık katlanmış olmalı kı zımparayı bıtırıp astara hazırlamıştım . O halıyle sanıyorum işlerım nedenı ıle bıraz bekletecegım. Yeterı kadar parcalanmış durumdayım , ustune ustluk bır de eşe dosta rezıl olduk . Biraz kafamı toplamaya calışıyorum . İşin sonuna yaklaşmış oldugumuda bılıyorum ama gereklı gucumu toplar toplamaz bır çırpıda bıtırıp rahatlamayı dusunuyorum.
Fırsatını bulursan ugra beklerım.
Mutluluk ve saglık dılerim.

mehmet bey,çalışmalarınız sağlıkla sıhhatla alsun,içinizden geldiği gibi olsun.
işler "biçırpıda" bitmesede olur.
esenlikle kalınız.

Rıfat bey.
Teşvik ve teselli içeren sozlerıınız ıcın tesekkur ederım.
Selamlar.

orbay74' Alıntı:
Cengız kardesım .
Geldım bulamadım dıye yazmışsın ya , ınan kı cok uzuldum . Aslında pek evden ayrılamıyorum ama 1-2 defa işlerımden dolayı (ınşaat başlattım) goruşmeler yapmak ıcın ayrılmıştım sadece. keşke bır telefon çaldırmış olsaydın.
Karavan meselesıne gelınce ; bahsettıgım gıbı bır de ınşaat araya gırınce , zaten uzun zamandan beri ugraşmanın verdıgı bezgınlık katlanmış olmalı kı zımparayı bıtırıp astara hazırlamıştım . O halıyle sanıyorum işlerım nedenı ıle bıraz bekletecegım. Yeterı kadar parcalanmış durumdayım , ustune ustluk bır de eşe dosta rezıl olduk . Biraz kafamı toplamaya calışıyorum . İşin sonuna yaklaşmış oldugumuda bılıyorum ama gereklı gucumu toplar toplamaz bır çırpıda bıtırıp rahatlamayı dusunuyorum.
Fırsatını bulursan ugra beklerım.
Mutluluk ve saglık dılerim.

Mehmet ağbi bozma moralini işin sonuna geldin tek başına mücadele ediyorsun, bu kadar uzaması normal ben bile bir seneyi buldum,
yavaş yavaş hallolur üzülme, ne kadar zaman da bitmesi değil sonuca varmak daha önemli kendini bu şekilde şartlandır acele etme sağlığın daha önemli, selamlar

Sevgılı Levent kardesım.
Bunca zorlamanın ve hırpalanmanıın bır gun , hem ruhsal , hem bedensel bır hırpalanmama neden olmasından cok korkmuştum . Ama makus kader bu zorlamalara dayanamayıp ofkesı ıle bana haddımı bıldırdı. Çareasiz şu anda boyun egmek mecburıyetındeyım . (aılemın bır ferdıne daha konut temın etmek zorundayım) Ne guzel tesellı edıyorsun. Zamanı tutturamadıgım gıbı takıbeden dostlara mahcubıyetımı içime sındıremıyorum . Hoşgorulebılmek gercekten cok rahatlatıcı olsa da bıtırmem gerektıgını hıç aklımdan cıkarmıyorum. İçinde bulundugum karmaşıklıktan bır an once kurtulmak için caba gosterıyorum .
Allah bana yardım edecek ve ben de bıtırecegım.
Kolay gelsın Levent.
Ayrıca
Dostlara selam olsun.

sayın(orbay74) Mehmet Baydemir selamlar,sizin yaptıklarınızı takip ederek hoş duygular yaşıyorum.bilgi sayarı açar açmaz sizin sayfanıza bakmadan başka sayfalara geçemiyorum.o yüzdendirki sağlığınız benim için çok daha önemli.sizi uzun soluklu koşan bir maraton yarışmacısına benzetiyorum.ağır ama temkinli koşan, nekadar uzun sürerse o denli güçlü amacı derece olmıyan ama yarışı bitirmeye kendini adamış.sağlık ve esenlikler diliyor.güzel yarışınızda takipciniz olarak saygıylarımı sunarım.kemal orhan

Merhaba Kemal bey.
Oyle guzel bır uslub-la hem gayretlendıren , hem tesellı eden , hem de gonullerı hoş eder yazmışsınız ki bır ara şımarasım bıle geldı ınanın . Bu ara da amaca dogruda ne denlı onem vermemın gerektıgını belırtır ınce uyarınıızı aklımdan hiç cıkarmayacagım. Saglık dıleklerımız hepımız için olsun.
Çok tesekkur ederım . Saygı sevgı ve selamlarım-la

Mehmet ağbi çatlatma boyayı bu başlıkta anlattım, selamlar
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53946.msg772852#msg772852

mehmet bey, kavananınızın hikayesini beğenerek okudum, allah kolaylık versin, kendi kendinize alkovanlı karavan yapmanın ne kadar zor bir iş olduğunu anlıyorum, inşallah buzor işin altından keyifle kalkarsınız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun, iyi gezilerde kullanmanız ve emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanız dileğiyle...

Burak bey.
Forumumuza yenı katılan arkadaslarımızdan olmalısınız. Gırış yazınızı atlamışım, ozur dılerım. Aramıza hoş geldınız . Ayrıca katılımınızdan dolayı da memnunıyetımı ıfade edıyorum.
Bolumumu okudugunuz ıcın de tesekkurler . gayretlendırıcı ve onucu sozlerınızden kuvvet almaktayım , sagolunuz.
Selam sevgı ve mutluluk dıleklerımle .

Mehmet bey allah sağlık,sıhhat versin yeter,bitirdiğinizde gurur duyacağınızdan eminim.

sayın(orbay74)Mehmet Baydemir selamlar.size selam vermeden geçmek istemedim.sağlık ve esenlikler dilerim.saygılarımla kemal orhan

Sn . Ertan bey.
Samımıyetııne yurekten ınandıgım , okudugumda gonlume ferahlık veren sozlerınız ıcın
ben de gonulden tesekkur ederım.

Sn . Kemal bey.
Selamınız benım için cok degerlı. Her yanından dostluk tutuyor ( u ler uzeri noktalı ,noktaları beceremedım)
Çok tesekkur ederım. Benden de size selam olsun.

Mehmet.

Mehmet Abi, Yapım başlığını yeni gördüm,
Heyecanlandım birden karavanı göreceğim diye ama herhalde fotoğraf koymuyorsun. yine göremedim.
Karavanınızı bir türlü görmeyi beceremesem ve bu konuda kendimi suçlu hissetsem de,
İnan bir türlü durumum uymuyor. Geçen senekinden çok daha yakın olduğum halde karavan yüzünden geçen seneki kadar çok gelemiyorum İzmir'e
Geldiğimde de mutlaka özel bir durum oluyor.
Birkaç ay içinde dışını bitirirsem karavanı İzmir'e getirip içine atölyede devam etmeyi düşünüyorum. O zaman her haftasonu oradayım..
Neyse, dediğim gibi karavanınızı bir türlü göremesem de bu kadar emek verildiği ve sevildiği için güzel olacağına zaten yürekten inanıyorum.
Kolay gelsin,

Yucel kardeşim.
Her cumartesı - pazar gunlerı " Bu gun belkı yucel arar" dıye telefonumu yanımdan ayırmıyorum. Hanı bır keresınde aramıs sında ben de duymamısım ya . Çok uzulmuştum. Sana da hak vermıyor degılım . Insan bu karavan sevdası yuzunden bır cok sosyal ılışkilerını bile askıya alabılıyor. Nasıl olsa uygun bır zaman veya gecerken yolunun uzerıne gelir de ugrarsın . ben de memnunıyet duyarım. Resım işine gelınce, bak sen bılgısayarda oldukca ıyıymişssin . Bu arada bana da bır yardımın olursa sevınırım. sayende bır kac resım ceker eklerız bakarsın. Neyse. Sen de benden once bıtıreceksın bıllıyorum Haydı elini cabuk tut. Ege ye bır karavan daha eklensın.
Sana kolay gelsın. Zıyaretını de beklıyorum. Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR