Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,927
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet dostum,öncelikle başınız sağ olsun. Yaptığın işi yakından gören birisi olarak herkesin altından kalkamayacağı büyüklükte bir iş olduğunu tüm samimiyetimle söylerim. Kendine haksızlık etme,tek başına bu kadar ağır bir yükü bugünlere taşımak herkesin harcı değil. Senin kadar olmasada elimden epey iş geldiği halde,ben bile altından kalkamazdım. Biryerlerde karavanına bakıp hangi firmaya yaptırdın dediklerinde '' Ellerimle tek başıma ben yaptığım'' dediğinde yanında olup '' hadi yavv'' dediklerinde yüzlerdeki gıptayı görmek ve '' işte benim dostum bu'' demek isterim.
Haydi dostum son bir gayretle bitir şu işi. Tüm gezenbilir ailesi olarak kalplerimizdeki enerjiyi sana yolluyoruz. Haydi bakalım kolay gelsin koca usta.HAYDİİİİİİİİİİİ ......
Sevgi ve saygılarımla.

Etiketler

Mehmet abi, öncelikle başın sağ olsun, babana Allah'tan rahmet, sizlere sabır dilerim. :( :( :(
Karavan konusuna gelince, daha önce yüz yüze de konuştuğumuz gibi çok dert etmene gerek olmadığını düşünüyorum. Sonuçta bu bir hobi, yapması da zevk, binip gezmesi de...
Hatta sanırım Yusuf söylemişti yapmak gezmekten daha zevkli de olabilir ;) ;) ;)
Kendini sıkıntıya sokmadan yavaş yavaş olduğu kadar yaparsın :smiley: :smiley: :smiley:

Mehmet Abi, babanıza allahtan rahmet sizlere başsağlığı diliyorum.
Karavan konusuna gelince: Senin yapmaya çalıştığın iş öyle her babayiğidin (bırak altından kalkmayı düşünmesi bile) harcı değil.
Kime söylediysem tepki aynı: HADİ YAA HELAL OLSUN ADAMA diyorlar. Yaptığın iş gerçekten zor ve zahmetli bir iş, AMA HOBİ. Bunu unutma. İnsan sevdiği bir şeyi yaparken zevk alarak yapıyor. Sen de bu işi sevdiğin için Allahın izniyle tamamlayacaksın ve hep birlikte buluşup kutlayacağız. Yusuf ve Levent kardeşlerimiz de çok güzel işler becerdiler, ellerine sağlık da onlarda olan fakat sende bende olmayan GENÇLİK var. İnanıyorum ki sen de onların yaşında olsaydın şimdiye kadar alkovenliyi bitirir, üstüne 2 de camper yapardın ;D ;D
Hiç canını sıkma, yeterki canın sağ sağlığın yerinde olsun, gerisi kolay, nasıl olsa bir gün bitecek bu karavanlar...

arı' Alıntı:
İnanıyorum ki sen de onların yaşında olsaydın şimdiye kadar alkovenliyi bitirir, üstüne 2 de camper yapardın ;D ;D

terzinin hikayesi olmuş ;D ;D ;D

Mehmet bey, başınız sağolsun, geride kalanlara sabır diliyorum. Giriştiğiniz işte kolaylıklar sizinle olsun ...

sayın (orbay74) mehmet orbay selamlar.başınız sağ olsun.epey bir aradan sonra sizi duymak çok güzel.saygılarımla kemal orhan

Mehmet Abi Başınız sağolsun.. Karavanı dert etmeyin nasıl olsa bir gün bitecek.. Önemli olan yılmamak. Mücadele etmek.. Selamlar..

Mehmet ağbi şimdi öğrendim .Başınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin,sizlere ve yakınlarınıza sağlık ve metanet diliyorum.Haberim olmadı .songörevimizi yapmaya yanında olmaya gayret ederdik diye düşünüyorum.Özür dilerim.ALLAH sabır versin Ailenizede saygılar.

Mehmet bey,

Ben yenilerdenim. Sizin araçla ilgili topik işin başındayken pek ilgimi çekmemişti. Sonra nerelerde olduğunuzu soran mesajlarla tekrar teknik konuların baş taraflarına çıktığı için bir göz atayım dedim. Okudukça okudum, okudum. Hala okuyorum. Hem cesaretinize ve becerinize hayran oluyorum, hem sürekli bir şeyler öğreniyorum. Örneğin (daha önce hiç kullanmadığım için) yatar testere kazanızın hikayesini okumak bana bu nesneyi küçümsememek gerektiğini öğretti. Dolayısıyla önce o kaza için gecikmiş bir geçmiş olsun dileği, arkasından babanız için Allah'tan rahmet dileğiyle devam etmek istiyorum.

Pek çok arkadaş yazmış. Aynı şeyleri ben de başka bir açıdan yazmak istiyorum: Çok sevdiğim bir hocamdan duyduğum (onun da kendi hocasından duyduğu) ve biraz hayat felsefemi belirleyen bir söz var: "Daha iyi, iyinin düşmanıdır." Bir başka deyişle mükemmeliyetçiliğin sonu yoktur. Buradaki pek çok kişi gibi bizim de yaşımız yolun ikinci yarısında. Dolayısıyla benim önerim, hazır fırsat varken, ille de bitireceğim diye uğraşmadan fırsat buldukça aracınızın keyfini çıkarmak. (Aracınızın en son ne aşamada olduğunu henüz okuma fırsatım olmadı. Şu anda 15. sayfadayım. Dolayısıyla araç henüz yola çıkabilecek aşamada değilse peşinen özür dilerim.) Ben kendi adıma önüme koyduğum hedefleri de buna göre belirliyorum. Aracın iç izolasyonunu yapıp hiç değilse zemin kaplamasını da yaptıktan sonra fırsat buldukça gezmeye başlamak niyetindeyim. Düşüncem, en kötü koşulda bir mat, bir uyku tulumu ile donatılmış bir araç her durumda çadırdan iyidir :smiley:

Sevgiyle,
BKA

Mehmet bey başınız sağ olsun.Geride kalanlara sağlıklı ve uzun ömür diliyorum.
Yapacak birşeylerin olması güzeldir.

Melıh Bozkurt kardeşim , Yusuf kardeşim , Cavit hocam , Gungor bey (moderatorlugunuzu kutlarım) , Levent kardeşim , DALGIC dostum , Dr. Haşmet kardeşim , Ahmet Arı kardeşim , Hemşehrim Cuneyt bey , Sami Ünlü kardeşim , TEOS Oguz bey , Kemal Orhun bey kardeşim , Cekme karavanıyla Karaburun mordogandakı Yucel kardeşime , Karşıyakalı Metın kardeşime , Aslında gıyabında tanıdıgım Pejo Baksırıyla aramıza katılan Bekır Kemal beye , Kayar basamagını pek begendıgım Rıfat Tulun beye ,

Üncelıkle şahsıma olan tazıye dıleklerınden dolayı sonsuz tesekkur ederım . Allah hepınızden razı olsun. Öyle guzel şeyler yazılmış ki , hem çok memnunıyet duydum hem de gayretlendırıcı ve gonul rahatlatıcı guzel sozlerın içime vermiş oldugu büyük ferahlıktan olmalı ki sankı yarın sabah kalkıp da işe başlamakta daha bır isteklıyım gıbı Coşkuya kapılmış hissetmekteyım kendımı. Sagolun sevgılı dostlarım

Mehmet abi, yazınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Babanıza Allah'tan rahmet, sizlere de sabırlar dilerim.

İzmir'e geldiğimizde babanızın durumunu konuştuktan sonra " ama ne kadar şanslı bir insanmış ki evladı tarafından özenle, saygıyla bakılıyor. Mehmet abi'ye de, yenge hanıma da helal olsun" diye geçirmiştim içimden.

Demek buraya kadarmış... Üzüldüm ama elden gelen bir şey yok. Her şeyi layıkıyla yapmışsınız siz.

Karavan meselesini de bu kadar takmayın kafanıza bence. Ben tamamlayacağınıza adım gibi eminim. Olursa olur, olmazsa... Ne yapalım yani? Biz sizi tamamlamış, bitirmiş gibi görüyoruz zaten.

Ben en çok o garajdan nasıl çıkarılacağını düşünüyorum. Gazetelere haber olmayacaksınız değil mi? :smiley:

Çok selamlar...

Mehmet bey

babanıza Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun

size ve ailenize baş sağlığı diliyorum

Mehmet abi başın sağolsun ALLAH mekanını cennet eylesin, kusura bakma haberimiz olmadı bir kaç kez ziyaretine gelmiştim ama sana ulaşamadım en kısa zamanda ziyaretine gelmeye çalışacağım. selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR