yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Teşekkürler, Dijital kameramla birlikte geleceğim o zaman,
Üç hafta sonra malzeme almaya geleceğim o zaman mutlaka uğrarım.
Daha erken de uğrayabilirim, Bazen birdenbire İzmir'e gelmem gerekebiliyor biliyorsun.
Siz de elinizi çabuk tutun da beraber bitirelim, Belki gezerken karşılaşırız,
Şaka bir yana erken bitirirsem sizin karavana da yardım edebilirim. Samimi diyorum.
Eleman lazımsa her zaman çağırabilirsiniz...
Selamlar,
Mehmet Abi,Her cumartesı - pazar gunlerı " Bu gun belkı yucel arar" dıye telefonumu yanımdan ayırmıyorum. Hanı bır keresınde aramıs sında ben de duymamısım ya . Çok uzulmuştum. Sana da hak vermıyor degılım . Insan bu karavan sevdası yuzunden bır cok sosyal ılışkilerını bile askıya alabılıyor. Nasıl olsa uygun bır zaman veya gecerken yolunun uzerıne gelir de ugrarsın . ben de memnunıyet duyarım. Resım işine gelınce, bak sen bılgısayarda oldukca ıyıymişssin . Bu arada bana da bır yardımın olursa sevınırım. sayende bır kac resım ceker eklerız bakarsın.
Teşekkürler, Dijital kameramla birlikte geleceğim o zaman,
Üç hafta sonra malzeme almaya geleceğim o zaman mutlaka uğrarım.
Daha erken de uğrayabilirim, Bazen birdenbire İzmir'e gelmem gerekebiliyor biliyorsun.
Mehmet abi,Neyse. Sen de benden once bıtıreceksın bıllıyorum Haydı elini cabuk tut. Ege ye bır karavan daha eklensın.
Siz de elinizi çabuk tutun da beraber bitirelim, Belki gezerken karşılaşırız,
Şaka bir yana erken bitirirsem sizin karavana da yardım edebilirim. Samimi diyorum.
Eleman lazımsa her zaman çağırabilirsiniz...
Selamlar,