Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,800
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Kolay gelsin demekten başka elimizden birşeyler gelmiyor ne yazık... :(
Dileğimi yineliyorum, kolay gelsin.. :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Mehmet ağbi bu sıcaklarda bu polyester yüzeyini düzeltiyorsun ya.... valla helal olsun diyor ve ellerinden öpüyorum,
Allah güç kuvvet versin,
kolay gelsin

Mehmet bey sağlık haberinizi almak bile bizi sevindirirken, karavan yapım çalışmanızdaki büyük aşamayı duyarak bir kat daha mutlu olduk. Baştan beri çok zor bir işi kendi gayretiniz ve azminizle sürdürüyorsunuz. Bu çalışmanızı taktirle ve hayranlıkla izliyoruz; kolay gelsin...

Cavıt hocamın içten geldıgıne ınandıgım kolaylık dılegıne
Levent kardesımın ovgu dolu sozlerı ve "Helal olsun "dılegıyle onurlandırmasına
Hasmet bey dostumun içimı rahatlatan o duygu yuklu gayretlendırıcı sozlerıne
Çok tesekkurler edıyorum dostlarım
Sevgı , saygılar sunarım . Selam yuklu yukkatarımı sızlere gonderıyorum , Sagolun.

Evet dostlar,öğrendiğim kadarıyla tatildeki dostlar geçerken Mehmet Abi'yi ziyaret edip durumu kendi gözleriyle görüyorlar.Ama daha önce de yazmıştım, hemen tüm detayları görmüş birisi olarak bittiğinde ortaya ''GÜZEL'' bir şey çıkacağını bilin.

Birkaç gün macun konusunda sana yardım etmemin bana göre üzerinde durulacak bir tarafı yok. Yapabiliyor olduktan sonra kim olsa aynışeyi yapar.

Selamlar,sevgiler Fethiye'den.

Boyle ovguler aldıkca daha onceden yaptıgım "Tamam yeter o kadar " deyıp de savsakladıgım yerlerı donup bır daha kontrol edıp , ustelık de " olmamış" deyıp haydı bır daha ugraşır oldum. Oyle ya , sonra demezler mı adama " Bu kadar da goklere cıkarılan bumuymuş " . İznınızle , bıraz şişirmek istıyorum artık. :D Zaten iyice de yorgunluk coktu :(

Mehmet abi yapılabileceğin en iyisi olacağına biz zaten eminiz alçak gönüllülüğe hiç gerek yok sizin yaptığınızı bu forumda karavan yaptık diyen hepimiz bir araya gelsek belki yapamayacağız :D en iyisi siz en kısa zamanda bitirip şu fotoları ekleyinde bizde meraktan çatlamayalım,bu arada memleket evde nasıl alkovenli yapılırmış görsün.size kolaylıklar diliyorum.

Of of of . Ne yaptın sevgılı kardesım Yusuf um. :eek: ;D :D Aman beklentılerınızın cıtasını bu kadar yukseklere cıkarmayın ne olur. Sonucta ben bır amatorum . Alcak gonulluluk falan yapabılecek durumda degılım . Hatta ve hatta bundan sonrası ıcın baya korkuyorum bıle dıyebılırım. Evet , yapabılecegımın en ıyısını yapmaya calısacagım fakar , kendımı zorlamaktan baya bi-tab dustugum gıbı uzamasından dolayı hem utanır hem de sıkılır oldum artık . gercekten bıtırebılmek bahasına kısmen savsaklamak ıstıyorum artık. daha sonrası ıcınde telafısı ıcın daha esnek ve huzurlu zaman ayırmak ıstıyorum kendıme. Yıne de boyle guzel sozler ıcın onunuzde saygıyla egılıyorum . Hem cok tesekkur edıyor, hemde kalben gayretlendırme cabalarınıza mınnet duyuyorum. Boyle dusunup de boyle ıfade eden yada dusuncelerını surduren bır cok dostumun arkamdakı gucunu hep hatırlayor dolayısı ıle de guc kazanıyorum.
Sagol sevgılı kardesıf yusuf.

Cem kardesım ugradıgında Yuzsuzluk gıbı dusunmeyıp de keşke bır ıkı resım aldırmış olsaydım . yıne de bır yolunu arastıracagım.

Mehmet dostum,az kaldı kuyruğuna geldin artık. hadi bak deniz kıyısında senin yorgunluğunu çıkaracağım diye çayı demledim,rakıyı soğuttum bekliyorum. Hadi son bir ''Ya allah'' çek ellerine tükürp oğuştur bitir şu işi. Öpüyoruuuuuuum yanaklarından,yengemede çooooook selamlar........

sayın (orbay74)mehmet baydemir selamlar sağlıklı günler dilerim.çalışmalarınızı merak ediyorum.saygılarımla kemal orhun

Dalgıc kardesım
Benım bılgısayarda sorun yasadıgım ıcın uzun zamandır takıp etmekte zorlanıyorum . Dedıgın gıbı son bır gayret daha gosterıp sonuca varmam gerektıgıne ben de ınanıyorum ama gel gor kı havalar son derece sıcak gıdıyor . biitab dusuyorum calısmakta zorlanıyorum . Yıne de yarım gun de olsa calısmaya gayret edıyorum Bu yıl pek umıtlı degılım . Aslında ıkram edeceklerın son derece caydırıcı gelmıs olsa da , dedım ya bu yıl gelebılecegımı pek sanmıyorum . Yıne de cok tesekkur ederım. Sana afıyet seker olsun ıyı eglenceler dılerım :D

Sn . Kemal bey dostum.
Oncelıkle saglık dıleklerınız ıcın gonulden tesekkur ederım. Ne hallerde oldugum ve neler yapabıldıgımı merak etmıs olmanız ve calısmalarımı takıp etmıs olmanıza da memnun oldum. Şu gunler hava sartları nedenı ıle pek ıc açıcı haberler gonderemedıgım ıcın uzgunum . Bu hafta sonu serın havaları beklıyorum. Yıne de az da olsa bır seyleryapabılmek için gayret ıcerısındeyım. Daha ona ce de aktardıgım gıbı dış kısmını boyaya hazırlamaya calısıyorum Çok dagınık calıstıgımdan dolayı her yanda dagınıklık ve yapım artıklarını temızleyememıs oldugumdan dolayı resım gonderemıyorum . Ozur dılerım Yakında daha ayrıntılı yazmayı ve resımlemeyı dusunuyorum.
saglık dıleklerım le selamlar gonderıyorum Hoscakalın :D

Mehmet ağbi sıcaklardan bende çalışamıyorum, havalar biraz serinlese iyi olur insanın eli işe gitmiyor, o yüzden hiç canını sıkma önümüzde koskoca bir kış var, acele etmeye gerek yok önce sağlık :smiley:

Levent Bey,Mehmet Abi'nin çok fazla bir işi kalmadı. Ama sıcaklar konusunda herkes aynı fikirde. Yalnız kısa süreli de olsa Mehmet Abi çalışıyor,
ben şahidim.

Ben sadece kendımın yuksek sıcaklıktan dolayı muzdarıp oldugumu sanmıyor ve bu nedenle de tum benım gıbı baharı ıskalayıp da bu guzelım gezı gunlerınde calısmak zorunda kalan dostlarımın da hallerını dusundukce hep besmele ıle baslayıp hem de bızler gıbı calısmakta olanlarada kolaylıklar dıledım. Senın bır lafın cok hosuma gıtmıs dı LEVENT kardesım. Hanı "Eşşekden dusenın halı" (sozum meclısten dısarı) .
SAMI kardesım , ne kadar da polyanna cısın (ıyı yureklı kardesım benım) . Şehadetın abartma gıbı anlasılmasın dıye hafıfletmek ıstıyorum . Evet ne kadar sıcak olsada calısıyorum. Fakat her 30-45 dakıgada bır cıgara molası (dupeduz kaytarma) , tuzlarımdan arınmak ıcın de toplam calısma surem 7-8 saatlık surede ıkı defa kendıme gelme duş u. Goruldugu gıbı dusuk rolantıde hararet yaptırdık sayılır.
Yusuf kardesım , pek fazla vıda ısım kalmadı. Zımpara işine ne dersın (zımpara 60X80 ebat 4 Kg agırlık) . Bılıyorum sen yaparsın bu işi . Bu işlerı ayırdım sana, beklıyorum :D :D ;D ;D ;D
Çok sagolun sevgılı dostlarım Aslında mesajı aldım sevgınıze mazhar olmaya calısıyorum. Ben de sızlerı cok sevıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR