Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,827
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Yussuf kardesıme, Samı kardesıme ve Cengız beye kolaylık dıleklerıne ve ılgılerıne
tesekkur ederım.
Cengız bey yaptıgım ıişi gormek ıstedıgınızı belırtmıssınız
Kamıl tunca bulvarı , kartal duragı yakınındakı esnafodası bınası sokagındayım. Bu çevreye geldıgınızde telefon etmenız yeterlı ben sızı alırım. telefonum 0532 303 52 04 .
saglık dıleklerım ve selamlarımla.

Etiketler

Mehmet ağbi son çalışmaların resimlerini isteriz :smiley:
kolay gelsin

Mehmet teşekkürler ilk fırsatta yanınıza geleceğim kamiltuncayı iyi bilirim.

Mehmet dostum,hadi şöyle ellerini iyice bir tükürükleyip birbirine sürttükten sonra, ya allah deyip son hamleyi yapta bitir şu işi. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir diyeceksin biliyorum. Ama uzakta olduğumuz için elimizdende başka bir şey gelmiyor. Ben senin en iyisini ve güzelini ortaya koyacağına yürekten inanıyorum.Ayni kuşaktanız biz karar verdikten sonra elimizden ne uçan nede kaçan kurtulur. Az kaldı haydi son bir gayretle tammalayalım şu işi. Sevgilerimle.........

Abdi Bey,Mehmet Abi'nin eserini bitince görecek ve de çok beğeneceksiniz. Bundan eminim, çünkü ben gördüm. Gerçi henüz son şeklini almadı, hele bir bitsin!. Güzel bir açılış bile yapabiliriz diye düşünüyorum. Selamlar,sevgiler.

Dalgıc dostum, merhaba.
Bır laf vardır: "bız beş kısıyız-beşimızde bır bırımızı bılırız " derler. O geldı aklıma . Halımden anlarsın. Evet elımızden bır ucan bır kacan derler. Gel gor kı bızde bır sey degısmedı desek de uçcanlarla kacanlar degısmıs herhalde dostum. (kıvırma payı :D) Dedıgın gıbı yapıp bır de ellerımı kovaya sokup oyle baslayacagım. Bıtecek elbet bıtmesıne de Turkıye sıyasetcılerının dedıgı gıbı "" er yada geç"" . Sagol arkadasım anladım takvıye destegını tesekkur ederım.
Saglık ve mutluluklar dılerım.

Sami kardesım.
Çok devasa bır sey yaptıgımı ima edıp bayagı goklere cıkarıyorsun ya , aslında cok hoşuma gıttıgını gızleyemıyorum. Bır korkum var, gorucuye cıktıgı zaman çok sey beklenıp begenmeyenlerde olabılır. Ne de olsa sonuçta bır amatoruz. Bır de bunun yanında duygusallıgın etkısı eklenınce gonul estetıgı ister ııstemez fedakarlıkta bulunuyor. Ben de bababın adından sonra ""elımızden gelen bu dur"" demek mecburııyetınden kalacagım ne de olsa. Ama yıne de sagol . Yazdıklarını dopıng olarak algılayıp moral yapıyorum.
Saglık ve mutluluklar dılerım.

Mehmet abi Sami bey az bile anlatmış bugün seni ziyaret edip eserini gördükten sonra benim edebiyat bilgimin anlatmaya kafi gelmeyeceğini anladım eserini anlatmak için ancak yazar ve edebiyatçı birisi olmak gerekir ALLAH seni ve eserini nazardan saklasın .

Evet , bu gun Cengız bey ve ıkı iş arkadası ıle bırlıkte zıyaretıme geldıler .
Aramızda oldukca samımı bır gorusme ve tanısmıs olmanın verdıgı memnunıyet yuzlerde bır tebessum olusturdu. Bu ınce davranısl arından dolayı kendılerıne sahsen oldugu gıbı buradan da tesekkurler edıyorum. Dedım ya arkadaslarımız karavancı ruhlarından dolayı ince fıkırlı dusuncelı arkadaslar. Ama ne yalan soylıyeyım boyle goklere cıkarılmak dogrusu cok da hosuma gıdıyor. ;D
Sonunda mahcup olmaktan cok korkuyorum . Şımdı daha bır dıkkatlı calısıp bu ovgulerı bosa cıkarmamak gerektıgını bılıyorum.
Sagolun arkadaslar. Saglık ve mutluluklar dılerım.

sayın (orbay74)mehmet baydemir selamlar.şartlar gereği arada bir formdan uzak kaldığım için bilgilenmem zor oluyor.sizin çalışmalarınızı merak ediyorum, inşallah çoğunu başarmıssınızdır.kolay gelmesi dileğimle. sağlık ve esenlikler dilerim.saygılarımla kemal orhun

Değerli dostlar;Mehmet Abi alçak gönüllü ve kendisini yakından tanıdığımaçok memnun olduğum bir abimiz.O da ben de İzmir'de yaşıyoruz.Fırsat bulduğumda pek sık olmasa da ziyaretine giderim. Aracın son durumunu ancak bitince göreceksiniz. Ama şu kadarını söyleyeyim, çok güzel bir şey çıkacak ortaya. Bundan emin olun.

Fethiye Yakapark'tan herkese selamlar.

Mehmet Abi sana da kolaylıklar diliyorum. Bir hafta içerisinde iki günlüğüne İzmir'e döneceğim. Görüşmek üzere.

derindeniz1' Alıntı:
Değerli dostlar;Mehmet Abi alçak gönüllü ve kendisini yakından tanıdığımaçok memnun olduğum bir abimiz.O da ben de İzmir'de yaşıyoruz.Fırsat bulduğumda pek sık olmasa da ziyaretine giderim. Aracın son durumunu ancak bitince göreceksiniz. Ama şu kadarını söyleyeyim, çok güzel bir şey çıkacak ortaya. Bundan emin olun.

Fethiye Yakapark'tan herkese selamlar.

Mehmet Abi sana da kolaylıklar diliyorum. Bir hafta içerisinde iki günlüğüne İzmir'e döneceğim. Görüşmek üzere.

yakapark'ta buz gibi suların ve serin ağaçların altında bizim içinde balık ''yiyenbilir'' yapın :smiley:, İstanbul'da bir nebze olsun içimiz ferahlasın...buralar çok sıcak

Mehmet ağbi kolay gelsin, bende merak etmeye başlamıştım, demek süpriz yapacaksın :smiley:

Levent Bey, Yakapark'a gidip de balık yememek olur mu. Sıcağın en civcivli zamanında o rampayı çık, etrafa bakın, sonra da geldiğin gibi geri dön. Olmaz değil mi.
Biz de oturup balık yedik,buz gibi suda BEŞ dakika durarak bedava bir içecek,ya da ONBEŞ dakika durarak bedava yemek ve içecek kazanma peşinde koşanları izledik. Şehir alabildiğine sıcak ama Yakapark o gürül gürül akan suyun serinliğinin de etrafa yayılmasıyla oturup keyfi çıkarılası bir yer.
Fethiye'den selamlar sevgiler.

Sevgılı dostlarım ; Merhaba.
Uzunca bır suredır gerek PC me bır haller oldugu (operator degışimı) , gerekse de sıcakların verdıgı asırı yoorgunlugumdan dolayı haberlerınızı alamadıgım gıbı, kendı ugrasılarımdan dolayı da bılgı veremedıgım ıcın uzgunum, ozurdılerım.
Bahsettıgım gıbı bu aralar sıcakların basması nedenı ıle zaten eskı olan bıyolojık mekanızmam oldukca zorlanmasına ragmen bır seylerı kotarıp bıtırebılme yolunda gayret sarfetmekteyım.

Daha once haberdar edebıldıgım sekılde iç duzenlemelerı kısmet halledıldı sayarak (rutuj işlerını daha sonraya bıraktım) , yaptıgım kasayı polyester ıle kaplayacagımı belırtmıstım. Polyester elyafını ıkı kat olarak tatbık ettıkten sonra 3 mm bır kalınlık saglamıs oldum . kalan bır mıktar elyafı da tavan bolumune bır ucuncu kat olarak ılave etmek le aracın uzerınde rahatlıkla gezıne bılme emnıyetını ve gonul rahatlıgımı tatmın etmıs oldum. Bu arada 6 teneke (20 kg lık) Sıvı polyester ve katkıları, elyaf olarak da 90 metrekare elyav kullandım. yaptıgımı tes edebılmek amacı ıle şöyle bır kuvvetlıce yumrukla dovusturdum , olmadı bır de dırsek attım . Dedım kı ; Eee oldukca saglam oldu galıba . En azından kalbım kanaat getırdı.(Hanı oyle derler,ılk yapılan işlerde herkezın kendıne gore yeterlılık testlerı vardır ya , öyle işte) . . . . Şimdı bu putur putur bozuk zemını araba kasasına benzetmeye calısıyorum. Dedım kı kendı kendıme 3 Kg lık 10 kutu macun yeter herhalde, artarsa da helal olsun bu iş dedım ve Samı (derındenız1) kardesımın yardımı ıle , (Devam edecegım)

ilk defa macun ceken kısıler olarak basladık işe. Bızım astar olarak cektıgımız bırıncı kat da bızım macunu n 6 kutusu bıttı bıle. Samı kardesıme tesekkurler edıyorum. Daha sonrakı gunlerde tesvıye edıp hanı dedık ya araba gıbı gorunmesı ıcın tesfıye etmeye basladım. Kendı kendıme bır cok yontemlerı deneyerek tesvıye etmenın bır yolunu aradım durdum hep. cukur gorebıldıgım yerlerı macu n ıle doldurup mastar olarak uydurdugum 2 m. boyundakı alımınyum profıl ıle de duzgunluk saglamaya calısıyorum. Biliyorum kı bır gun bu yaptıklarımı bu forumda edındıgım dostlarım da gorecek . En azından bakar bakmaz hemen gorunen ıkı adet yandan gorunuş ve arka goruntuye oldukca dıkkatlı calısıp begenılerını de kazanabılme gayretlerımı had safhaya cıkardım. İnanın kı elımden gelenın en ıyısını yapmaya calısıyorum, İnanmanızı ıstıyorum. Şu an'a kadar bır yanını bıtırdım dıger yanının da bıtmesı yaklastı. Sırada alkovan on gorunumu ve aracın arka kısım gorunumu var . Cok ugrasıyor ve cok zorlanıyorum. (Bu arada macun işimi evımın karajında devam ettıgım ıcın 5-10 kişi yı sanayı den bulup eve getırıp gosterdım. Aman ne mazeretler ve ne ucuk fıatlar. Anlatmayayım) Bonkor davranıp 8 kılo akrilik beyaz boya astar tıner daha bır cok ıvır zıvır aldım. İnşallah macun husranına ugramayız artık.
Bitirebılme gayretımın devam ettıgıne ınanmıs dostlarıma , Kemal Orhun bey ın ılgısıne , Samı ve Levent kardesımın kolaylık dıleklerıne tesekkur edıyorum.
saygı ve sevgıler , tüm dostlara selamlar saglıklar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

SON KONULAR

Geri