Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,832
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

İyi çalışmalar ve selamlar .Umarım iyisinizdir.Siteyi takip edrken gördüm .Beklerim herzaman .Çok memnun oldum.Mehmet ağbi siz ve aileniz nasıllar?Sami bey sizler nasılsınız?Görüşmek için davet beklemiyorsunuzdur İNŞALLAH.Bekliyorum. SEVGİ ve SAYGILAR.

Etiketler

Merhabalar,biliyorum davet gerekmediğini Metin Bey. Hele bir Mehmet Abi de kendine birazcık izin versin. Engeç bir saat içinde yanındayız. Mehmet Abi ne diyorsun.

Sami abi Metin abi olurda Mehmet abiyi ziyarete giderseniz karavanın yapılmış halinden birkaç kare fotoğraf çekebilirmisiniz,çünkü Mehmet abi çalışmaktan fotoğraf çekmeye fırsatım yok diyor ya bize bir süpriz yapacak ya da modelin önceden Avrupadaki karavan üreticiler tarafından görülüp kopyalanmasından endişe ediyor ;D tabi Mehmet abinin iznini alarak merağımızı mazur görün Mehmet abi artık ajanlar vasıtasıyla ulaşacağız sizin karavanın görüntüsüne ;)

Sevgi ve selamlar .Pek tabiiki Mehmet ağbi izin versin görsünler bak nasıl motokaravan yapılıyormuş.Ben eğer giderde ağbim izin verirse mutlaka çeker birde yayınlarız fotoları. Şimdilik hoşçakalın sağlıklı ve mutlu yaşayın. Saygılar.

Yusuf kardeşim,yıllardır fotoğraf çekiyorum,ama henüz bazı şeyleri öğrenemedim. Ne yalan söyleyeyim,bilgisayarı da fazla uzun süre olmadı öğreneli.Bu durumda fotoğraf işi Metin Bey kardeşime kalıyor,tabii Mehmet Abinin izniyle.Metin Bey görüşmek üzere.

Samı kardesım.
Bu gunlerde yaşamakta oldugum yogun sıtresden dolayı çok verımlı olmasa da çalısmaya ugrasıyorum.Buna calısmak dıyemıyorum aslında. garaja gırıp bır seyler yapayım dıye baslıyorum kafamı bosalltmaya calısıyorum ama pek de basarılı olamıyorum . keşke sizlerle paylasabılecegım seyler olsaydı da paylasabılmıs olsaydım. Ama mumkun degıl . bunlar benım iç meselelerım. Sevgılı dostlarım bana Pazartesı gunune kadar ızın verın lutfen.
Metın kardesım i zıyarete gıtmeyı ben de cok ıstıyorum sanırım bu mazeretıme anlayıs gosterecektır.
Cengız bey kardesımızın fedakarane yardım teklıfıne cok memnun oldum . Asıl amaç tanışmak olduktan sonra her teklıfe acıgım . tesekkur ederım Cengız bey.
Yusuf kardesımın haklı dokundurmalarıyla yapmam gereken paylasımlarda ıhmalcı davranısımı hatırlatır sozlerınde ne kadar da haklı oldugunu cok ıyı bılıyorum. Neden olmasın arkadaslar. Haklısınız , resımler cekıp iki de acıklayıcı soz yazabılmem gerekırdı. Yaptıklarımı gızlemekten degıl , geckalmışlıgımın ve bunalmışlıgımın etkısı altındayım. Gercegı soyleyeyım mı ? Eve bu kerre benım yerıme resımler cekıp acıklamalar yapıvermenıze gercekten ıhtıyac duyuyorum. Bunu hıc belırmeyı ıstemıyordum ama bıtkınlıgım ve bıtablıgım oralardan gorunuyor olmalı. Sanırım atlatabılır altından kalkabılırım. Bunu çok ıstıyorum.
Herkese sevgılerımı saygılarımı yollarım dostlarım.

Mehmet Abi,bu tür şeyler hepimizin başına gelebilir. Uygun görürsen hemen yardıma geliyorum,neyi ne kadar yapabilirsem,hem kendi aracımın dizaynına da deneyim kazanmış olurum.İş zar zor da olsa biter,bitmeli.Yoksa..... Hatırlarsan forumda seninle yüzyüze tanışıp konuştuktan sonra birşeyler yazmaya başladım,bu kez senin ardından belki de kendi aracıma başlarım.En kısa zamanda görüşmek dileğiyle,size ve evdekilere selamlar. Unutmayın karavanı bitirmek tabii ki önemli;asıl önemli olan taraf ,bahar geldi, tüm tabiat inanılmaz güzel. Bunları kaçırmayalım.

Mehmet abi inanın hepimizin sıkıntısı var hani bir şarkı varya '' herkesin bir derdi var durur içerisinde'' anlatsam hak verirsiniz hayat böyle değilmi hep inişler çıkışlar dert sıkıntı ne yaparsınız abi Allah can sağlığı versin işler geciksede olur,gönül ister herşey dört dörtlük olsun ama acı gerçekler var siz iyi olun yeter bizim dileğimiz budur,niyetimiz sizi üzmek dertlendirmek değil,üzüldük üzülmenize varsın karavan geç bitsin bize sizin güler yüzünüz lazım :D iyi haberlerinizi bekliyoruz abi kalın sağlıcakla.

Mehmet bey rica ederim belirttiğim gibi ne zaman isterseniz yardıma hazırım cep:533 5614959 sıkıntılarınızdan biran önce kurtulmanız dileği ile hoşça kalın.

Mehmet ağbi kolay gelsin, ne zamandır sana gaz veremedim ;D
sıkma canını bizler ''yapan bilir'' takımı karavanın ne şartlarda çıktığını iyi biliyoruz, yaza bitecek nasıl olsa, bitmesede Yusuf'la tatilimizi senin yanında geçiririz, karavanınıda bitiririz
sevgiler

Arkadaşlar telaşa mahal yok.
Mehmet Abi bilir işini. Bakmayın siz onun bugünlerdeki karamsarlığına. Havalar biraz ısınmaya kanı biraz kaynamaya başlayınca kendi istemese bile ayakları onu götürür karavanı bitirmeye.
Yusufun da dediği gibi herkesin bir veya birçok derdi var. Allah altından kalkamayacağımız dertler vermesin ve can sağlığı, kafa huzuru versin. Hepsi hallolur İnşallah.

buralpdi' Alıntı:
Mehmet ağbi kolay gelsin, ne zamandır sana gaz veremedim ;D sıkma canını bizler ''yapan bilir'' takımı karavanın ne şartlarda çıktığını iyi biliyoruz, yaza bitecek nasıl olsa, bitmesede Yusuf'la tatilimizi senin yanında geçiririz, karavanınıda bitiririzsevgiler

Gideriz Levent abi hemde hiç gözümü sakınmadan ;) Mehmet abi için alırım iznimi yaparız hep beraber :D

Saygı ve sevgı duydugum dostlarım.
Gucumun hasar gorup cesaretımın en fazla tukendıgını hıssettıgım bu zamanlarımda ne guzel seyler yazmıssınız. Herkesın yureklerınden ne kadar temız ve ıyı nıyet ıfadelerı kendılıgınden dokuluvermıs. Duygulanmamak hele bu kadar destegı yanında gordukten sonra , "durmak olmaz " derler adama. Ben de oyle yapacagım . Asla durmayıp alnımın akıyla cıkmalıyım bu seruvenımden. Bunca onume serdıgınız ıyı dıleklerle donatılmıs destegınızı borç alıp ortaya bır seyler cıkarabılmıs olmakla odemeye calısacagım. Hepınız sagolun

İlerıde bır gun forum ıcınde bu yazıları okuyan bır cok kişiler , karavancılıgın ne menem bır duygusallıga da garkolmuş halını gorduklerınde , yureklerının de pamuk gıbı yumusamış bu sevdanın içine kendılerını bırakıvermış olduklarını gorur gıbı oluyorum sanki .

Hepınızı sevıyorum , sagolun.

Bir tane Mehmet abimiz var yok ötesi elimizden geleni yaparız gerektiğinde sen canını sıkma abi herşey olacağına varır hayatta en tesirli ilaç zamandır Allah can sağlığı versin gerisi teferruat. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR