Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,800

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

daha nasıl sağlam olur bilmiyorum Mehmet ağbi, tank imal etsen bukadar olur ;)

levent kardesım. olumlu olarak degerlendırmelerınız guvenı mı de arttırıyor. sagol.

Mehmet ağbi ellerine sağlık,çok güzel ve çok sağlam olduğu kesin.ALLAH kolaylık versin.Sevgili eşinizede saygılar.Sağlık ve mutluluk içinde herşeyi ile itina ile imal ettiğin motokaravanın ile güzel geziler temenni ediyorum.Şu aralar görüşemedik ama hep aklımdasın ve merak içindeyim.Demekki imkan ve donanım insana neler yaptırıyor neler.Amma kabiliyette istiyor,kabiliyet.O da şüphesiz sizde mevcut,ince eleyip sık dokuyorsunuz.Dantel işliyorsunuz.Hemde tek başınıza.Bu cesaretten de öte bir vasıf....Nokta.KUTLUYORUM:

sevgılı metın kardesım.
benım ıcın ne guzel methıyeler dokturmussun. valla ıcım acıldı . her sey ıcın sagol. bıldıgın gıbı sımdı garaj ıcerısınde calısacak bolumum kalmadıgı ıcın gah kapıonunde , gah necdetın orada calısmaya devam edıyorum bu gun oturma guruplarını monte etmıstım onları getırdım arka davan ve en arkayı kapatan parcaları kesmıstım onları getırdım. bayramdan sonra takmaya baslıyacagım. dedıgın gıbı epey oldu gorusemedık musaıtsenız bayramda beklerız . gorusmek dılegıyle.
aılecek sevgı ve selamlarımızı gorderıyoruz . hoscakalın. mehmet.

sn yusuf bey.
sız benım karavan edınebılme sevdama sahıt olan bır arkadasımsınız . sızınle yuz yuze gorusebılmıstık. cok cabaladım ,cok zorladım ama ne var kı duygusallık . bu cılgınlıgımda ondandır . ugrasılarım da caresızlıgımın urunudur .takdır duygularınızdan aldıgım destekle calısma gucumu arttırdıgınız ıcın tesekkur ederım.
saglık,mutluluk dıleklerım ıle selamlarımı gonderıyorum. hoscakalın.

Mehmet Bey,
Sizde benim özencimin ve azmimin var olduğunu gördüm görüştüğümüzde.
Başaracağına eminim.
Sana her türlü desteğe var olduğumu bilmeni isterim
Saygılar

Sayın Mehmet Abi kolay gelsin.1 aydır yazı görmeyince yazayım dedim.Karavana devam ediyorsundur herhalde.İyi akşamlar.

Mehmet ağbi karavanda son durum ne bayadır yazı yazmamışız, biraz gaz verelim mi ;D ;D ;D
böyle giderse Yusuf'la beraber atlayıp geleceğiz karavanı bitirmeye :D :D :D

Mehmet abi keşke ya siz İstanbulda ya da biz İzmirde olsaydık her boş vaktimizde yanınızda olur size yardım ederdik.
Diyeceksiniz İstanbuldakilere ne kadar yaedım ettiniz! eh işte yağmasakda gürlüyoruz. ;D

Yusuf, kaçıncı avatar değişikliği bu? :D

Cavid Sezen

Bu avatarın bence çok güzel ve anlamlı!.. ;)

Cavid Sezen

Teşekkürler Cavid abi beğenmenize sevindim uzun süre değişmem o zaman ;D.
Üzerimdeki yelek farkındaysanız keçe çok severdim onu hem çok sıcak tutuyor hemde estetik idi bana göre,eskidende arkadaşlar bana sende kamyoncu ruhu var diyorlardı ;D kanal içinde bile onunla dolaşırdım.
Mehmet abinin sayfasını işgal ediyoruz affınıza sığınıyoruz abim.

Çatalca1 (13)..jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR