Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 228,280
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet ağbi kolay gelsin, geç kaldım diye düşünme yavaş yavaş bütün işler yetişir, sende bende bu sezonu kaçırdık nasıl olsa artık seneye gezeriz kısmet olursa

Etiketler

oyle mı dıyorsun levent kardesım ? bu sezondan bıze hayır yok yanı. olsun, gıtmeyız bı tarafa
tamam da abtı bey kardesımız tatıl bıtısı donusunde karavanını gormeye gelırım dıyordu. baarı bıtırebılsem de hıc olmassa onunla tesellı bulsam . ne yapalım . saglık olsun der tesellı buluruz.
selamlar levent kardesım hoscakal.

sevgılı yusuf kardesım
kolaylık dıleklerın ıcın tesekkur ederım
tozut artık dukato nun hakkını ver.
selamlar mutluluklar

mehmet.

Mehmet abi tüm samimiyetimle söylüyorum keşke yakın oturmuş olsaydık hep beraber ele ele verip sizin karavanı bitirirdik.
Hiç acele etmeyin abi karavanın sezonu geçmiyor her mevsim gezilebiliyor örnek fotolar var buz donmuş gölün kenarında dışarıda karın yağışını izleyerek içilen çayın tadını tahmin edersiniz,önemli olan yavaş yavaş sindire sindire hatasız ve kazasız bir şekilde tamamlamak.

bak ıste bu dedıgıne katılıyorum
tam dedıgın gıbı dusunen bırı daha var . kım mı ? . Esım.
ben aslındas sogukla bası hos bırı degılım . ama yengen eskısehır lı oldugu ıcın hep karavan muhabbetı yaptıgı zaman soyle baslar '' kısın kar yagarken karavanın ıcınde cayımızı demleyıp kar yagısını ızlemek ne guzel olur degılmı ? '' desemkı memleket hasretı mı cekıyor. aslında bu gune degın her yıl en az bır kere memleketıne ve sevdıklerının yanına gıdıyoruz .
tamam yusufcugum her halde kıs ve kar tatıllerının sayısını arttırmam gerekıyor herhalde.
haaaa bu arada bırde ıbrahım erkalın bır kasedı vardı ''kar yagarken cay ıcmek palandokende'' gıbı bır sarkısı var ya , onuda yanında dınleyecekmısız.
hosca kal sevgı ve mutluluklar
mehmet.

kader ne yapalım bizde gezme sezonunu kışın açarız ;D ;D ;D

Kışın hep beraber Abant'a gideceğiz kısmet olursa.

images.jpg

kar yağdığı zaman gidelim , inşaallah hayallerimiz gerçekleşir :D

Gelin poyrazlara ordan gidersiniz.Bana yakın diye söylemiyorum :smiley:

İş yerimize 5-6 km uzaklıkta poyrazlar,önceden haber verin yemek yapan bayanımıza börek yaptırayım.

inşaallah, Allah nasip ederse görüşürüz
önce karavanı yapmak lazım ;D ;D

bu teklıfı degerlendırıyor ve azamı garyetımı ortaya koyup karavanımı bıtırmek ıstıyorum. bılıyormusunuz dostlar bu sıcak havalarda (ısmırde 36 drc) calısabılmek ıcın hele ısınız kaynak ıse , bunaltıcı sıcaklarda esım benım ıcın yenı bır pratık bulus gelıstırdı. ancak aralıksız olarak bır saat gıbı calısıp her yanımdan alevler fıskırıp kanter ıcınde kalınca ara verebılmek ve su takvıyesı yapmak ıcın esıme seslenıyorum . O da hene ıkı elınde ıkı elbezı buzdolaabında sogutulmus ve ıslak. hemen bezlerle beden sogutması yapıyor ve arkasından tuzlu ayranı yetıstırıyor. sagolsun benı serınletmeye calısırken acımaklı bakıslarını da gızlemeye calısıyor. ne yaparsınız . keske bır bes yılkadar daha once baslayabılmıs olsaydım demekten de kendımı alamıyorum. pıs su ıcın 180 lıtrelık depo yapımını bıtırdım bu gun 4 ınc 11 cm capında bır vana aldım ve montajına basladım yarın bırde sızdırma kontrolu yaptıktan sonra temızlık ve boya ıslerıne baslıyacagım.

orbay74' Alıntı:
bu teklıfı degerlendırıyor ve azamı garyetımı ortaya koyup karavanımı bıtırmek ıstıyorum. bılıyormusunuz dostlar bu sıcak havalarda (ısmırde 36 drc) calısabılmek ıcın hele ısınız kaynak ıse , bunaltıcı sıcaklarda esım benım ıcın yenı bır pratık bulus gelıstırdı. ancak aralıksız olarak bır saat gıbı calısıp her yanımdan alevler fıskırıp kanter ıcınde kalınca ara verebılmek ve su takvıyesı yapmak ıcın esıme seslenıyorum . O da hene ıkı elınde ıkı elbezı buzdolaabında sogutulmus ve ıslak. hemen bezlerle beden sogutması yapıyor ve arkasından tuzlu ayranı yetıstırıyor. sagolsun benı serınletmeye calısırken acımaklı bakıslarını da gızlemeye calısıyor. ne yaparsınız . keske bır bes yılkadar daha once baslayabılmıs olsaydım demekten de kendımı alamıyorum. pıs su ıcın 180 lıtrelık depo yapımını bıtırdım bu gun 4 ınc 11 cm capında bır vana aldım ve montajına basladım yarın bırde sızdırma kontrolu yaptıktan sonra temızlık ve boya ıslerıne baslıyacagım.

Mehmet Bey, kusura bakmazsanız birşey diyeceğim; bu sıcaklarda ya az çalışın ya da boşverin bir süre. Bizim Ege Çukurunun sıcağını bilenler bilir, "insanın imanını gevretir." Siz de iyi bilirsiniz ki sağlığımızı tehlikeye sokabilecek ise, havalar serinlemeye başlayana değin mola demek uygun olabilir mi acaba? Biliyorum, bayağı bir sabırsızlanıyorsunuz ama...

Selamlar, yine de kolay gelsin..
Cavid Sezen

Mehmet abi size Allah kolaylıklar versin,işiniz gerçekten zor hem sıcak hem tek başınıza çalışıyorsunuz bu iş bazen 3. kişiyi bile istiyorken siz yenge hanımın yardımıyla ilerlemeye çalışıyorsunuz,yenge hanımında ellerine yüreğine sağlık bu zor anınızda size tam destek veriyor,sizinle aynı fikir ve zevk yapısına sahip olduğunuz eşiniz en büyük nimettir bu sbeple sizin ve yenge hanımın ellerinden öpüyor Allaha emanet ediyorum kalın sağlıcakla.

sn. cavıt hocam
aslında haklısınız . hanı var dır ya . yolacıkmıssınız yarıyıda gecelı cok olmus . aksam karanlıgı sıkıstırmakta. kendınızı hırpalamak gerekse bıle hoyratlasan gonule laf dınletemessınız. ne oldu da kendımı bu mod-a surukledım bılmıyorum. bırazda fazla acıtasyon yapmıs olabılırım her saat bası 10 dakıga ıstırahat veerıyorum. dusuncelı davrasınız ve dılegınızden etkılendıgım muhakkak . sagolun.
selam ve mutluluklar. mehmet.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri