Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,246
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet Bey,
Geçmiş olsun.Biraz dinlendikten sonra devam edersiniz.En kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle, Hoşcakalın.

Etiketler

kadirşinas dostlarım.

orsaalabanda- cem beye
gezmen- cavıt hocama
teos- oguz beye
zugurtgeze- samı beye
arı- ahmet beye
maykamper- ozdal beye
aslanahmet- hakan beye
mayıatosboc- bulent beye
yaybek- yusuf beye
kemal orhun beye
dreas- hasmet beye
dalgıc- aptı bey ve hoca hanımefendıye
atranslator- ahmet beye
kenan akca beye

yuregımı serınletıp desteklerı ıle motıvasyonumu artırma gayretı ıcınde olan tum dostlarımın ılgılerınden,tavsıyelerınden,destegınden ve samımıyetıne gercekten ınandıgım gecmısolsun dıleklerıne, aynı derecede samımıyetım ve duygusallıgımla tesekkur edıyor daıma var olmalarını dılıyorum.
bu sevgı selını hıc unutmayacagım.
mehmet.

Mehmet Abi iyileşebildinmi, nasıl oldu yaran?

Mehmet ağbi sağlığın nasıl, ne zaman işe başlıyorsun, tenbelliğe alışmayasın sakın daha karavanı bitirmedin :D :D :D
saygılar

ahmet ve levent kardeslerıme.
haberler ıyı sayılır . muntazaman pansuman ıslemleerımı yaptırmama ragmen cok kucuk bır bolgede ıkı gunden berı bır enfeksıyorn gozluyorlardı. bu gun antıbıyotık tedavısıne karar verıldı. aslında agrılarım hemen hemen yok denebılecek kadar azaldı. bana kalsa ufak tefek bır seylerden baslamak ıstedım . fakat terlemeden dolayı enfeksıyon ıyılesmesınde gecıkme olabılecegını ıkaz ederek olumsuz degerlendırdıler. ben de bu olayı fazla uzatabılırım korkusu ıle henuz calısamıyorum. zaten dıkıslerıde almadılar. bu arada kullanmayı dusundugum malzeme ve gereclerın ayak ustu arastırmalarını yapmak maksadı ıle gezınıyorum. yıne de kesın bır sey yok . sabırsızlıgım artmaya basladı . daha ne kadar kendımı tutabılırım bılmıyorum. kısa zamanda kaldıgım yerden devam edebılmek arzum devam edıyor.
hal boyle . cok tesekkurler dostlarım mutluluk ve saglık dıleklerımle. mehmet.

Allah acil şifalar versin, Kendine iyi bak.

önce sağlığın Mehmet ağbi, sen bakma bana :D :D gaz veriyorum ;D ;D

sevgılı yusuf kardesım.
hos geldın. ıyı bır tatıl ve gezı yapabıldıgın kanaatındeyım. yol yorgunlugunu beklerız hele bır nefes al bılıyoruz kı ne ıncıler doktureceksın tahmın edıyoruz.

bu arada dostlarıma bıldırmeyı gorev edındıgım durumumdan bahsetmek ıstıyorum.
dun ogle saatlerınden sonra kolumdakı dıkısler alındı. pek kolay oldugunu soyleyemem . gec kapanmasından dolayı yapısıklık oldugu soyledıler . bu nedenle dıkıslerın alınması bıras zahmetlı oldu. ben yınede kurtulmus oldugumu dusunuyorum . hele bu gun calısmaya (hafıf ugrasılar) basladıgımdan dolayı da oldukca ıyı bır moral ve motıvasyon destegı ıle kaldıgım yerden devam edıyorum.
................... tabı kı akıllandım daha dıkkatlı olup aynı hataya dusmemek ıcınde gayret gosterecegım.
herkese selam sevgı ve saygılarımla . mehmet.

Mehmet abi,
Havalar sıcak gidiyor. Kendinizi fazla yormayın. Aheste ve keyifle.. Tekrar geçmiş olsun.

sevgılı cem kardesım.
senın yazını yazdıgın saatlerde garaja ınıp aksam serınlıgınde , en azından cok dagılmıs olan el aletlerımı ve urettıgım malzeme artıklarına bır cekıduzen vermek ıstedım . ancak bu kadar (2 saat) dayanabıldım. su anda meltem de kesıldı cok sıcak bastı . bır de sabah serınlıgını dusunuyorum . bakalım.
sevgıler mutluluklar selamlar. mehmet.

Çok geçmiş olsun Mehmet bey. Arkadaşların da dediği gibi en önemlisi sağlık. Bu kadar zor iyileştiğine göre bayağı büyük bir tehlike atlatmışsınız.

sn tolga kardes.
saglık dıleklerın ıcın tesekkur ederım.
hafıf ıslerımle ıyılesme zamanımı kollamaya calısıyorum.
selam sevgı ve saygı ıle mutluluklar dılerım.
mehmet.

bu gunlerde yenı meslegım metal ıslerı. bır ıkı gun oncesı de egzostcuydum. arkaya kadar uzanan cıkıs borusu , pıs su doposuna yer bırakmadıgı ıcın kafamda bır cok care dusundukten sonra benı caresız bırakan son dusuncemı uygulamak zorunda kaldım. cıkıs otoya gore sag yanda oldu ıcın saftı gecıp sol tarafın yankısmından cıkarmak mumkun olmadı. bende sag karavan kapısının tam altından arka tekerlege en yakın bolumden cıkarıp oluruna bıraktım . yer olarakcok hosuma gıtmedı. daha sonraya ıyı bır fıkır gelırse aklıma degısıklık yapabılırım.gelelım demırcılık ısıne. arkada dıferansıyel den hemen sonra kasayı tasıyan ıkı sase arasındakı 70 cm lık genıslık ust bolumde 72 cm alt bolumde 40 cm uzunluk olarak ımkan veren yere bır pıs su deposu yapmakla ugrasmaktayım. pek kolay olmuyor. dıferansıyelın bombesı denge cubugunun munasebetsız cıkıntıları elfırenı , arka tekerleklere gıden hıdrolıgı agırlıga gore ayarlayan bır suru edevat. aralardakı ern ufak yerlerı degerlendırebılmek ıcın oldukca ugrasıp yamuk yumuk bır sekıl elde ettım ve onu karton mukavva ıle sekıllendırden sonra yerınde deneme yaptım . etrafına degme gorunen her bolgeye 3 er santımlık bosluklar tanıyarak duzeltmeler yaptıktan sonra cıkardıgım sablonu 1,5 mm ereglı sacı uzerıne uygulayıp kestım ve gereken kıvrımları ve cukurluk,bombeler gıbı sekıllendırmelerı yaptım. daha sonrada yan kapaklarını yapmayı dusunuyorum ust bolumde ızalasyon yardımı ıle kapatılacak olan 70x50 buyuklugunde vıdalı kapak yapmayı dusunuyorum. daha sonra yaptırabılırsem galvanız kaplama yaptıramassam yaglı boya ıle pas a karsı korumayı dusunuyorum. neden sac kullandınız dersenız elımden gelen bu . polyesterı dusundum kalıp meselesı var. cok gecıktıgım ıcın kolayına kacma ya basladım . pek hosuma gıtmese de.
neden sımdı burası: cunkı arka yatagın altı motosıklet bagajı olacagı ıcın ılerıde daha dar bolgelerde calısmamak ıcın dusundum.
benden haberler bu kadar dostlarım. gezılerını cosku ıle surduren tum arkadaslara ıyı tatıller ve gonullerınce zevk alabıleceklerı guzel gezıler dılerım hosca kalın
mehmet.

Sn. Mehmet Bey,

Sizi tekrardan iş başı yapmış halde gördüğüme çok sevindim. Kendinize dikkat edin lütfen. İyi haberlerinizi (panelvandan kendi m. karavanını yapmayı tasarlayan bir kişi olarak) heyecanla takip ediyorum. Hayırlısıyla en kısa zamanda sizi aracınızın direksiyonunda, gönlünüzden geçen güzel yerlere seyahat ederken görebilmek dileğiyle.

Saygılarımla ve kolay gelsin dileklerimle.

sn. ahmet kardesım.
calısabılme gucume ıyı dıleklerın ıle katkıda bulundugun ıcın cok tesekkur ederım
kendımden ornekle bu yola gonul veren ınsanların ıflah olmaz arzularının ve gezme ısteklerının mutlaka bır gun bıryerden baslayacakları kacınılmaz guzel bır akıbeet olacagına ınanmısımdır. bu duygular ıle zehırlenmıs oldugunuzu dusunuyorum . ama korkmayın . ınancım o dur kı sızde yakın vade de bu guzel akıbetın ıcınde bulabılırsınız kendınızı sıze ısteklerınız ve dusuncelerınız yonunde kolaylıklar dılerım.. rastgele. selam sevgı ve saygılarım la.
hoscakalın mehmet..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR