Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet_mtrs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 977
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 227,246

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Mehmet ağbi geçmiş olsun, yinede ucuz atlatmışsın, bu yatarın parça fırlatmasını bilen bilir (az dayağını yemedik yatar dairenin), sağlığın daha önemli varsın iş biraz geç kalsın nasıl olsa biter, tekrar çok geçmiş olsun

haklısın leventcıgım.
sanırım cektıgım acının derecesını en ıyı sen anlarsın allahtan kırık yok faka acılma fazla dıkerlerken altı tane sayabıldım.
saglık dıleklerını cok tesekku ederım.

Mehmet abi çok geçmiş olsun. Bence yazı yazmak için de zorlama kendini. İyileşince yazarsın. Biz senin bu satırları okuduğunu biliyor, teşekkürlerini de hissedebiliyoruz.

orbay74' Alıntı:
sevgılı dostlarım.
hepınıze cok tesekkur ederım. su anda bır muddet zorunlu olarak ara vermıs durumdayım. carsamba gunu atelyede yatar da mdf kesımı yaparken bır kaza gecırdım. makıne parcayı bana fırlattıgı ıcın sol kol bılek uzerı dıs kısımdan kesıldıgı ıcın dıkıs atılmak zorunlulugu oldu bu nedenle su anda ıstırahat edıyorum.
kusura bakmayın arkadaslarım. boyle bır hata yapmamam gerekırdı.
herkese gonulden sevgı saygı ve selamlarımı ıletırım. mehmet.

Çok çok geçmiş olsun Mehmet Bey!.. Ucuz atlatmışsınız diyebiliriz sanıyorum.

Cavid Sezen

MEHMET ABİ GEÇMİŞ OLSUN,
SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNCE GELİR, SAĞLIĞIN OLURSA YAPTIĞIN ŞEYLERİN DEĞERİ VAR. SEN KENDİNE İYİ BAK. GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZE DE CEVAP VERİPTE KENDİNİ YORMA. İYİLEŞİNCE SENİNLE DAHA ÇOK YAZIŞACAĞIZ.
EN KISA SÜREDE İYİLEŞMENİ, İYİLEŞİNCE TEKRAR YAZIŞMAK DİLEĞİYLE ACİL ŞİFALAR...

Mehmet ağabey,
çok geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum.
Saygı ve sevgilerimle...

Geçmiş olsun Mehmet Abi. En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız temennisiyle.

Mehmet bey geçmiş olsun,zaten dinlenecektim diye bakın bu kazaya.

Mehmet abi çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm,neyse bunada şükür beterin beteri vardır Allah korumuş,kendi işimizi kendimiz yapalım diyoruz ama heyecandanda biraz dikkati elden elden kaçırıyoruz sanırım aman dikkat önce can güvenliyi,can sağlığımız yerinde olmasa en güzel karavanıda yapsak gezemeyiz,hepinize sağlıklı güzel geziler diliyorum kalın sağlıcakla.

sayın (orbay 74) mehmet baydemir inanın ne yazacağımı şaşırdım.buradan size hep doping yazıları yazmış olan ben geçmiş olsun diyorum.biran önce sağlığınıza kavuşmanız dileğimle,sizi dalgıç abim gibi şöyle denizin kıyısında arkanızı karavanınızın kaportasına dayamış mutlulukla tebessüm etmiş olarak görmek dileğindeyim.saygılarımla kemal orhan

Mehmet bey geçmiş olsun...
Meslekteki tecrübelerim özellikle marangozların, demircilerin ve kasapların sıkça iş kazası geçirdiğini öğretti. Bu grup çalışanlar daha fazla risk altındalar.Çok dikkatli olmak gerekli, en küçük hata pahalıya mal olur. Yukardaki grup çalışanların bir çoğunun el parmaklarından bir veya birkaçı eksiktir...

Mehmet hocam,geçmiş olsun.Çoğumuz tez canlılığımızdan ayni hataları yapıyoruz.Bende senin gibiyim ellerimizde kesik-yara hiç eksik olmuyor.Fakat sen bu sefer dozu biraz kaçırmışın,terziye diktirecek kadar vardırmışın.Fakat bir yerde de sana zorunlu istirahat olmuş. Şu anda yanıma eşim geldi ne yazıyorsun dedi,anlattım başına geleni.En güzel lafı etti valla hani cuk oturdu derlerya,eeeee nede olsa öğretmen. ''Hayatını koymuş ortaya mehmet hoca'' dedi.Gerçektende kanın pahasına yaratıyorsun eserini.Allah sattırmasında eğer satacak olursan kan parasıda istersin artık alıcıdan.
Acını biraz hafifletip gülümsetmek istedim Mehmet kardeşim umarım alınmazsın,tekrar geçmiş olsun,kolay gelsin öpüyorum gözlerinden,eşinede sevgi ve saygılar bizlerden.

Mehmet bey,
Yaptıklarınız, yazdıklarınız ve resimleriniz ile maddi imkasızlıktan karavanını kendi başına yapmayı aklına koymuş benim gibi insanlar için hem fikir, hem tecrübe hem de ilham veriyorsunuz. Bir an önce iyileşmenizi ve çok emek harcadığınız eserinizin direksiyonuna sağ salim oturmanızı dilerim. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi bu nahoş olayı bir mola vesilesi olarak kabul etmek en iyisi olacak herhlde. Saygılarımla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR