onerdıgın ocagı gordum. cok guzel gorunuyor tam benım dusundugum gıbı kompakt olusuda temızlık kolaylıgı sagladıgı gıbı yer tasarrufuda yapıyor. ne var kı aynı tıp ocagı almanyadan gelen bır komsumuzun karavanında gormustum fakat onun olculerı 40X75 gıbı hatırlıyoruk . bende bu nedenle mutfak tezgahını 124X48 yapmıstım. aynı ocagın olculerıme yakın olanını bulmam gerekır bırebır gormeye gıdecegınızı soylemıssınız. 48 cm den daha kucuk olculerde olanlar ıcın bır arastırmada bulunursanız cok memnun olurum. cok tesekkur ederım. mehmet.
Karavan yapımı ile bilgi toplarken Mobilya üreticisi büyük bir şirkette imalat müdürlüğü yapmış endüstri mühendisi bir arkadaşım da banaMehmet ağbi, vida için önceden delik del ve bu deliklere şırınga ile tutkal sık sonra vidala, vidayı içeride yapıştırdığın için korkmana gerek yok sağlam olur
buradaki amaç vidanın yapıştırılarak çıkmasını zorlaştırmak , onun için vidayı içeride yapıştıracak her malzemeyi kullanabilirsinizarı' Alıntı:Bir konu da Levent Beyin bahsettiği tutkallı vida hakkında.Karavan yapımı ile bilgi toplarken Mobilya üreticisi büyük bir şirkette imalat müdürlüğü yapmış endüstri mühendisi bir arkadaşım da bana
'Çentikli vida kullan, vida üzerine silikon sık ve vidala' demişti. Bizde Bu sistemi düşünüyorduk. Sizinkinde işlem aynı malzeme farklı. Levent Bey bu konuda ne düşünür acaba? Hangisi daha uygun olur?